Şimdi Ara

11 saat Kuryeliğe 2400 +0.75adisyon iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11 saat çalışma içinde 1 saat mola hakkında varmış.

Adisyonla 3000 geçer dedi bide bahşiş alırsak 3100 3200 civarı iyimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet iyi bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anladın sen onu

Gayet iyi bence
    Eyvallah

• Temiz para, kacirma su donemde hele ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Temiz para, kacirma su donemde hele ki
    Eyv hocam kaza riski var diyor çevremdekiler ama ekipüyesi olsam asgari ücret vericekler

• Thanatos97 T kullanıcısına yanıt
    Dikkatli olacaksin hocam, kaskini maskini eksik etmiceksin, onlemini alacaksin. Hiz yapmayacaksin mesela. Gerisi Allah kerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodimus01

Dikkatli olacaksin hocam, kaskini maskini eksik etmiceksin, onlemini alacaksin. Hiz yapmayacaksin mesela. Gerisi Allah kerim
    Eyvallah hocam mont pantolon kaslı veriyorlarmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• geçen sene tanıdıkların dükkana adam lazım oldukça gidiyordum. günde maksimum 8 saat çalışıyodum en az 80, en fazla da 110 tl veriyorlardı. bi dükkanla da paket başı anlaşmıştım, paket başı 5 tl veriyorlardı.
  • Hangi firma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

geçen sene tanıdıkların dükkana adam lazım oldukça gidiyordum. günde maksimum 8 saat çalışıyodum en az 80, en fazla da 110 tl veriyorlardı. bi dükkanla da paket başı anlaşmıştım, paket başı 5 tl veriyorlardı.
    Doğrudur hocam

• Banabi veya glovo mu?

• Thanatos97 T kullanıcısına yanıt
    hocam ordan hesap edin diye söyledim, doğruluğu yanlışlığı dert değil. yani günde 50 paket atıp da günde 100 lira kazanıyorsanız eğer itiraz edin. çünkü paketten 5 lira alsanız 250 lira kazanmanız gerekir. hakkınızı yedirmeyin çünkü riski çok yüksek bir iş ve ayrıca müşteri memnuniyeti bakımından da çok önemli bir iş, yok pizzam soğumuş yok kolam sallanmış diyenler çok. trafikte de çekeceğiniz dertler cabası. hakettiğiniz kadar kazanmadığınız sürece sıkıntılı iş o yüzden söyledim.
  • Hani 9 saatdi niye 11 oldu

• Saatligi 10 liraya calisiyodu arkadasim moto kurye olarak kofteci yusufta. 2 sene once falan oyleydi. Motor kendi motoruydu. İyi para var kuryelikte. Ama tedbiri elden birakmamak lazim. Dominosun yarim saat icinde siparisi iletmesi muhabbetine ölen kuryeler olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Hani 9 saatdi niye 11 oldu
    Yanlış hesaplamışım 1 saat molayla 10 a düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thanatos97 -- 24 Haziran 2019; 18:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

hocam ordan hesap edin diye söyledim, doğruluğu yanlışlığı dert değil. yani günde 50 paket atıp da günde 100 lira kazanıyorsanız eğer itiraz edin. çünkü paketten 5 lira alsanız 250 lira kazanmanız gerekir. hakkınızı yedirmeyin çünkü riski çok yüksek bir iş ve ayrıca müşteri memnuniyeti bakımından da çok önemli bir iş, yok pizzam soğumuş yok kolam sallanmış diyenler çok. trafikte de çekeceğiniz dertler cabası. hakettiğiniz kadar kazanmadığınız sürece sıkıntılı iş o yüzden söyledim.
    20 30 arası günlük atarsın dediler 0.75 paket başı

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Saatligi 10 liraya calisiyodu arkadasim moto kurye olarak kofteci yusufta. 2 sene once falan oyleydi. Motor kendi motoruydu. İyi para var kuryelikte. Ama tedbiri elden birakmamak lazim. Dominosun yarim saat icinde siparisi iletmesi muhabbetine ölen kuryeler olmuştu.
    Bilmiyorum hocam günlük alıyorsa öyledir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.