Şimdi Ara

11 eylül 2001'DE İkiz kulelere saldırı olduktan 15 dk sonra yaşadığımız garip olay (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walter amca pencereyi açık unutmuştur şöyle bi paralel evrene bakmışsınızdır takma kafana
  • Bütün saçmalıkları geçtim de uçak world trade center'ın boyasını bile çizemez kısmında sıvamışsın resmen. kuleye çarpan uçak (b767) 500 knot yani 800 km hızla uçuyodu. o büyüklük ve o hız bunun gibi 10 binayı yerle bir eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

Bütün saçmalıkları geçtim de uçak world trade center'ın boyasını bile çizemez kısmında sıvamışsın resmen. kuleye çarpan uçak (b767) 500 knot yani 800 km hızla uçuyodu. o büyüklük ve o hız bunun gibi 10 binayı yerle bir eder

Edemez.Boyasını çizemez abartı olmuş fakat doğru olan bir şey var o da bir yolcu uçağının o derece bir hasar veremeyeceği.Yolcu uçaklarının içinde 800 km hızla giderken bir yumruk büyüklüğünde delik açılsa basınçtan uçağın o tarafı komple göçer.Yani o hızda basınç ve malzemede olabildiğince güvenli olabilecek seviyede inşaa edilen iskelet yapısı kağıt gibi dağılır uçağın.Yolcu uçaklarında cam kenarında otururken bir gözlemleyin kanattaki iniş-kalkış takımları nasıl kağıt gibi aşağı yukarı savruluyor farkedebilirsiniz.Yani işin özü normal bir yolcu uçağı ikiz kuleler gibi bir binaya çarptığında en fazla uçağın önü binanın içine girer geri kalan yapı çarpmanın etkisiyle zaten havada patladıktan sonra kağıt gibi yere düşer bence.

Söz konusu olan savaş uçağı falan olsaydı durum değişirdi onların iç,dış iskeletleri daha sağlam oluyor aynı zamanda yolcu uçaklarına göre çok daha süratliler ama normal bir yolcu uçağı ile o tarz bir şey mümkün değil.

• quote:

Bütün saçmalıkları geçtim de uçak world trade center'ın boyasını bile çizemez kısmında sıvamışsın resmen. kuleye çarpan uçak (b767) 500 knot yani 800 km hızla uçuyodu. o büyüklük ve o hız bunun gibi 10 binayı yerle bir eder

Kanatlarıyla girdi tabii. Hadi bunları geç de, WTC 7'yi nasıl açıklayacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 21 Eylül 2014; 20:14:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, 11 Eylül olayını açıklığa kavuşturmak için devasa bir deney yapılması gerekiyor. Öncelikle ikiz kulelerden birini tekrar yapacaklar ve aynı uçağı aynı hızda ve aynı yakıt doluluk oranıyla binanın aynı yerine carptiracaklar.

Işte o zaman bütün sır çözülür :) Bu arada bunun ABD'nın ortadoguya girmek için kullandığı bir araç olduğunu herkes biliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 21 Eylül 2014; 20:23:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"
  • 13 sene sonra mı aklına geldi?

Seni hatırlamadım değil golden...

Binanın t-34 tankının zırhından bile daha kalın bir çelik kaplamaya sahip olduğunu bilmiyorsun sanırım? 12 cm'den daha kalın çelik zırhı var binanın. T-34 tankından bile daha kalın ki t-34 tankının zırhını bile hiçbir patlayıcı ile delemezsin. Özel zırh delici mermiler hariç tabi.

Orijinalden alıntı: Golden Brain

quote:

Binanın t-34 tankının zırhından bile daha kalın bir çelik kaplamaya sahip olduğunu bilmiyorsun sanırım? 12 cm'den daha kalın çelik zırhı var binanın. T-34 tankından bile daha kalın ki t-34 tankının zırhını bile hiçbir patlayıcı ile delemezsin. Özel zırh delici mermiler hariç tabi.

sence ne yardımıyla yıkıldı peki bina?

• quote:

Orijinalden alıntı: 44asLan

13 sene sonra mı aklına geldi?

Hayır 13 sene sonra olayın 11 eylülde gerçekleştiğini öğrendim. Sıradan bir gün olsa o kadar üzerinde durmazdım ancak tam saldırı olduğu sırada? İnsan düşünmüyor değil yani.

quote:

Orijinalden alıntı: The Caped Crusader

Bildigimiz silahlarin disinda bilinmeyen onlarca silah var. Mesela dunya savaslarina baktigimizda var olan silah kalitesindeki asiri degisim ortada. Bu da ayni sekilde. Abd kendi kendini vurdugu icin bunu da herkesin bildigi normal silahlari ile yapamayacagi icin bu tarz silah kullanimina gitmis olabilir.
    Ve unutmayin ki abdnin neredeyse dunyanin her bolgesinde bir ussu var sadece bu amacla bile bir us kurulmus olabilir.

Evet hocam, zaten 11 eylül saldırısı ile derin araştırmalar yaptım. Normal bir uçağın, bildiğimiz yolcu uçağının o binayı yıkabilecek güçte olması imkansız. Burada askeri savaşlara dayanabilecek bir binadan bahsediyoruz. Bir sineğin duvara çarpması gibi bir etki bırakması gerekirdi. Kulelere çarpan şeylerin yolcu uçağı görünümünde balistik bir füze olduğu hakkında dedikodular da yok değil...

Zaten o uçakların nereden kalktıkları ile ilgili net bir kayıtta yok. Kuleleri vurmanın en kolay yolu sivil görünümlü bir aracın içerisine askeri mühimmat yerleştirmek olurdu. Zaten sivil bir yolu uçağı olmasaydı bir askeri uçağı o kadar şehire yaklaştırmazlardı anında indirirlerdi ancak sivil bir uçağa bir şey yapamazlar. Gayet mantıklı...

amerigalılarda aya gitmedi :((((

• quote:

quote:

quote:

sence ne yardımıyla yıkıldı peki bina?

Bunun ile ilgili değişik komplolar var tabi. Amerikan gökdelen yönetmeliklerine göre yıkılması imkansız bir bina yapmak yasaktır. Bu sebeple binanın temeline termonükleer bir bomba yerleştirilmiş, bir gökdeleni yıkmanın daha kolay bir yolu olamaz zaten. İlk duyduğunda saçma gelebilir, şimdi "şehrin ortasında nükleer bir bomba patlatılıyor, komple şehrin yok olması gerek değil mi?" diye düşünebilirsin. Birazcık araştır, binanın yıkılma hızı o kadar hızlı ki yukarıdan demir bir bilye bıraksan aynı hızda yere düşer. Bina o kadar hızlı yıkılıyor. Yani binanın temelinde açılan bir deliğe düşüyor bina. Termonükleer bombanın etkisiyle bina toza dönüşüyor, yıkılırken en üstteki antenin toza dönüştüğünü görebilirsin. Ayrıca hiçbir jet yakıtı çeliği eritebilecek kadar sıcak yanamaz ancak binanın çelik temelinin su gibi eridiğini görüyoruz. Bununla ilgili kısa bi video var izlemeni öneririm:

http://www.youtube.com/watch?v=m-ErahPxPUQ

• Evet Amerika yaptı, çok zekice bir plandı, sadece milyarlarca dolar kaybederek Ortadoğuya girme nedeni kazandılar.

Eğer her şeyi bizim kontorl ettiğimize inanmak istiyorlarsa onlara neden engel olalım?
    George Bush, South Park

So, so you think you can tell Heaven from Hell,
    blue skies from pain.

And did they get you to trade your heroes for ghosts?
    We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Senin bir oyun vardı?İptal mi oldu o?

Daha üstüne 8 oyun çıkarttım ben hocam nerelerdesiniz? Biraz daha basit oyunlar oldular. Şu anki oyunum daha karmaşık bir yapıya sahip. 2 ay içerisinde bitirmeyi umuyorum.

Hayır hayır, bu da runner oyuna dönmez merak etmeyin 2 ay dediysem 2 ayda çıkartırım merak etmeyin . Konuyu bölmeyelim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Evet Amerika yaptı, çok zekice bir plandı, sadece milyarlarca dolar kaybederek Ortadoğuya girme nedeni kazandılar.

Eğer her şeyi bizim kontorl ettiğimize inanmak istiyorlarsa onlara neden engel olalım?
    George Bush, South Park

Dostum garip gelen bi olayı paylaşmak istedim, konuyu 11 eylül saldırılarına kadar çekenler oldu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.