Şimdi Ara

11 bitti, Yaz tatilinde yapmam gerekenler(Girin lutfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sinif bombos gecti denilebilir dostlar, dersaneye gitmeyi dusunmuyorum ama dersaneler 12 islemeye baslamis, birazcik tedirgin oldum acikcasi. Ben 12de geri kalir miyim gitmedigim icin dersaneye? bir de yazin ne yapmami onerirsiniz? Ygs basladim baya calisacagim ama nasil calismam gerektigini de cok iyi bilmiyorum :(

tecrubeliler yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Basladiysan birakma derim fen ve matematigi bitirebilirsin ( mf isen) fen kisminda kimya bitirirsen fizik biyoloji zaten lysyle ortak matematiktende pratik yapip konulara genl olarak hakim olmaya calis derim ygs adina bilmiyorum daha fazla calisilacak ne var olay zaten lysde kopuyor kasim gibide lys matematik calisirsin paragraf sorulari cozersin

• 9 ve 10 da yatılır ama 11 de yatılmaz bu bir neyse pişman olmussun bari surayı oku bişiler çıkartır yaparsın ama en önce azim lazım tedirgin olma olacagı varsada olmaz önünde 8 ay var kocaman aklını başına al ve aileni düşün şu kısım sana yardımcı olabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_78922015/tm.htm
    tavsiyem 2 ders sec bence biyoloji ve mat olsun ( biyolojiden defter tut ve yaz sonra test çöz) ben palmeden çalışıyorum matdanda 5 veya 6 konu sec ama en fazla soru çıkanlar olsun yazın bitir yamadıklarını dershane hocana yaptır bu kısım önemlli son ay kala full deneme asıl ama yazın hadcore çalışman lazım aklıma gelenler bunlar dershaneylede işi götürürsün ama dediklerim bir kulagından girip diğer kulagından çıkmasın sonuçta bu ailen için kendin için gelecegin için bir sınav ona göre

• quote:

Orijinalden alıntı: powerarda

9 ve 10 da yatılır ama 11 de yatılmaz bu bir neyse pişman olmussun bari surayı oku bişiler çıkartır yaparsın ama en önce azim lazım tedirgin olma olacagı varsada olmaz önünde 8 ay var kocaman aklını başına al ve aileni düşün şu kısım sana yardımcı olabilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_78922015/tm.htm
    tavsiyem 2 ders sec bence biyoloji ve mat olsun ( biyolojiden defter tut ve yaz sonra test çöz) ben palmeden çalışıyorum matdanda 5 veya 6 konu sec ama en fazla soru çıkanlar olsun yazın bitir yamadıklarını dershane hocana yaptır bu kısım önemlli son ay kala full deneme asıl ama yazın hadcore çalışman lazım aklıma gelenler bunlar dershaneylede işi götürürsün ama dediklerim bir kulagından girip diğer kulagından çıkmasın sonuçta bu ailen için kendin için gelecegin için bir sınav ona göre

Aslinda tam olarak yatmadim, ygsde sozelim gercekten iyi sayisaldan da mat, kimya,fizik calismam gerekecek, onlari da halledince isim bitecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1AY SONRA SINAV VAR VE BEN YOKUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.