M

Çavuş
26 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 23 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar;

Ekranımda böyle bir durum meydana geldi. Başlangıçta çok ufakken şimdi baya büyüdü. SS aldığım zaman herhangi bir sıkıntı yok.

Ekrandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Başına gelen, evde çözen var mı ? Eğer tamirciye götüreceksem ne kadar bir fiyata yaptırabilirim ?
ASELSAN’da çalışan mühendis Erdem
Uğur (28) evinde ölü bulundu.

Geçen gün forumda açılmıştı birisi çalışıyorum diye.

Kaynak : Ensonhaber
Paylasmak istedim birisiyle birileriyle ama herkesin ortak dusuncesi bisey olmaz unutursun oldu en guzelini yine dh yapar diye dusundum yazmak istedim bi kac kisi bile okusa derdime bi ortak olur dedim belki bazi dertlerin yaninda ufak ama ben gercekten seviyorum ama kimseye diyemiyorum lisede adam dedigim kisileri yanlis tanimisim kiz konusunda yardimlari dokunacagi zamanda cektiler gittiler ama hic beni dusunmediler zor duruma dusurduler eyvallah dedim biraktim ama sadece onu unutamadim o kisiyide saatlerce dusunmek zor geliyor belki bir selam versem uzun sure gorusucem ama olmuyor korkuyorum belki kendimden belki karsimdakinden ama gercek var ki cok seviyorum be dh unutamiyorum bi turlu koyamiyorum su siralar kimseyi yerine onun dertliyim anliyacagin herkese iyi geceler
iyi geceler arkadaslar ben bursada ikamet ediyorum yenikapiya feribotla gecicem oradanda beylikduzu metrosuna gecicemde herhangi bi fikrim yok acaba bilgisi olan birisi yenikapidan beylikduzune nasil gecicegim hakkinda bilgi verebilir mi?

Edit:Beylikduzune metrobusle
Merhabalar öncelikle kendimden bahsediyim biraz 19 yaşında 173 cm boyunda 80 kg ağırlındayım.Amacım vücudumdaki yağları yakmak ve şekil vermek aşırı kas kütlesi derdim yok açıkçası göbek var biraz basen ve bacak kısımları ise biraz daha yağlı amacım bu yağları yakarken kas kütlesi kaybetmeden ( vücut sarkmadan ) daha ince bi yapıya bürünmek acaba bilenlerin önerebileceği neler var yardım ederseniz sevirim.şimdiden teşekkürler
tercihleri doldurduktan sonra herhangi bi döküm yapmamıza gerek var mı yoksa internet sitesinde sadece kalması yeterli olur mu ?
öncelikle herkese merhaba aslında soru açık kulaklıkta arıza yok telefonda sağ sol ayarında sıkıntı hoperlör ve kulaklık taktığım zaman bilgisayara sağ taraftan hiç bir ses gelmiyor sağ sol dengesindede sıkıntı yok onuda denedim formaladım yeniden yükledim yine aynı şekilde ben ses kartından olduğunu düşünüyorum sizce sorun neden olabilir
Merhaba arkadaşlar ygsde 50kdayim 30 bine falan cekmek istiyorum matematik 34 geo 17 fizik 19 kimya 15 biyo 10 netle mf4te buralara gelir mi puanzadan hesapladigima gore bu civarda geliyor standart sapma vs. girdigi zaman daha yukari cikma bide bu senenin ygsde gecen seneden daha yukari cekti soyledigim netlerle olma ihtimali var mi sizcede moral olur en azindan
Merhaba arkadaslar soyle bi sorum var ilk donem dil anlatim 72ydi bu donem 40 45 gibi bisey gelicek acaba sinif gecmede her hangi bir sorun yasanir mi ?
Merhaba bu konuda temelim biraz var iyice gelistirmek gelen 8 soruyu kacirmak istemiyorum onerebileceginiz guzel bi kitap var mi ?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 225
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.421 (Bu ay: 152)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 99 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.