Şimdi Ara

11/07/2007 ve sonunda warlocklar nerflendi... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crit hasarından düşmek ile normal hasarından düşmek arasında fark var. Sizin base hasar sabit kalıyo kardan zarar ediyorsunuz. Warlockun direk base hasardan düşüyor. Bu oyunda sadece çoklu savaş yok warlock aynı anda 50 kişiye dot atabilir diye warlockun hasarını düşürmek ne kadar mantıklı. Magelerde aoe yapıyo aynı anda 3 4 kişiye frost nova atıyorlar. Warlockun özelliği bu dot atmak madem gücünüze gidiyo Dotları tek hedefe atsın söyleyelim blizarda. İsteyen istediği kadar warlocka imba desin arkadaş artık gram sallamıyorum kendi adıma. Duelde noob diye dalga geçilmektense herkesi kesip zaten warlock imba diye önemsenmemeyi tercih ederim. Warlock yetenek gerektirmiyo da desinler üstelik siz yeteneklisinizde ne oluyo yeteneksiz Warlock hepinizi ağlatıyor. Neymiş anam bu Warlocklar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

Crit hasarından düşmek ile normal hasarından düşmek arasında fark var. Sizin base hasar sabit kalıyo kardan zarar ediyorsunuz. Warlockun direk base hasardan düşüyor. Bu oyunda sadece çoklu savaş yok warlock aynı anda 50 kişiye dot atabilir diye warlockun hasarını düşürmek ne kadar mantıklı. Magelerde aoe yapıyo aynı anda 3 4 kişiye frost nova atıyorlar. Warlockun özelliği bu dot atmak madem gücünüze gidiyo Dotları tek hedefe atsın söyleyelim blizarda. İsteyen istediği kadar warlocka imba desin arkadaş artık gram sallamıyorum kendi adıma. Duelde noob diye dalga geçilmektense herkesi kesip zaten warlock imba diye önemsenmemeyi tercih ederim. Warlock yetenek gerektirmiyo da desinler üstelik siz yeteneklisinizde ne oluyo yeteneksiz Warlock hepinizi ağlatıyor. Neymiş anam bu Warlocklar..

Warlock hasarını düşürmeleri gerekiyoduki blizz düşünmüş ki gerçekleşti bi yerde diğer classlara haksızlık oluyordu mage aoeyi 40 yard alandaki herkeze mi yapıyorki sen aoeile kıyaslıyorsun ilginç ayrıca blizzden torpilli classlar arasında warlocklar var her ne kadar warlock oyuncuları kabul etmesede yakın arkadaşlarım demon lock olanlarda 13k hp kasıp warrior tanklayanlar var afflicationun yarı talentine verip demondan soullink alıpda warrior silahını parçalayana kadar tanklayanlar var onlara lafım yok tabi onlar kendince imba ama doğrusu bu...

• Ben kabul ediyorum. Warlocklar torpilli oyuncular her sınıfı rezil ediyoruz. Mage 6500 pyro vuruyo bir gram sallanmıyoruz bile. Paladini 3 kere canını fullemesine rağmen kesebiliyoruz(dün Avde kulede kapıştık aşağı düşünce 4. kez canını fulledi gene kestim) Benim pet warrioru tanklar ben keserim. roguelerin ambushlarının backsteplerinin warlock versiyonu çıkmamış daha heathstoneyi kullanamıyorum yüzde 80 canda iken healthstone kullanmak abes geliyo. Prieste şaşıyorum bide o kadar shadow resistleri var fear engelleyen skilleri var adamları shadow dmg veren wand ile feardan çıkarmadan kesiyorum. Hayret.. Aslında galiba benim wand biraz imba şimdi onuda nerflemesinler.. Helikopterden helikoptere atlarkene shadow bolt atamıyorum bi tek..
  • quote:

Ben kabul ediyorum. Warlocklar torpilli oyuncular her sınıfı rezil ediyoruz. Mage 6500 pyro vuruyo bir gram sallanmıyoruz bile. Paladini 3 kere canını fullemesine rağmen kesebiliyoruz(dün Avde kulede kapıştık aşağı düşünce 4. kez canını fulledi gene kestim) Benim pet warrioru tanklar ben keserim. roguelerin ambushlarının backsteplerinin warlock versiyonu çıkmamış daha heathstoneyi kullanamıyorum yüzde 80 canda iken healthstone kullanmak abes geliyo. Prieste şaşıyorum bide o kadar shadow resistleri var fear engelleyen skilleri var adamları shadow dmg veren wand ile feardan çıkarmadan kesiyorum. Hayret.. Aslında galiba benim wand biraz imba şimdi onuda nerflemesinler.. Helikopterden helikoptere atlarkene shadow bolt atamıyorum bi tek..

Thats why, I always spit a warlock corspe (:

• Neyse çocukla çocukmu olcaz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 17 Temmuz 2007; 16:02:36 >
  • quote:

Neyse çocukla çocukmu olcaz :P

di mi

burda zaman kaybedeceğine gir ally/horde farmla gogo
  • quote:

Ben kabul ediyorum. Warlocklar torpilli oyuncular her sınıfı rezil ediyoruz. Mage 6500 pyro vuruyo bir gram sallanmıyoruz bile. Paladini 3 kere canını fullemesine rağmen kesebiliyoruz(dün Avde kulede kapıştık aşağı düşünce 4. kez canını fulledi gene kestim) Benim pet warrioru tanklar ben keserim. roguelerin ambushlarının backsteplerinin warlock versiyonu çıkmamış daha heathstoneyi kullanamıyorum yüzde 80 canda iken healthstone kullanmak abes geliyo. Prieste şaşıyorum bide o kadar shadow resistleri var fear engelleyen skilleri var adamları shadow dmg veren wand ile feardan çıkarmadan kesiyorum. Hayret.. Aslında galiba benim wand biraz imba şimdi onuda nerflemesinler.. Helikopterden helikoptere atlarkene shadow bolt atamıyorum bi tek..

Hımm helikopterden atlarken atmanın yoluda var ya kasma bence kendini destden backlash al halay çekerken bile atabilirsin shadowbolt dert değil

• @cirnak yazılarını zevkle okudum topice seviye getirmişsin ( en azından benim gibi çabuk sinirlenmeden ) Nabalım abicim adı çıkmış warlock'un. Şamar oğlan olmamız gerekiyo her gelene yatmamız gerekiyo galiba milletin susması için. Dediğin gibi feardan başladı resiliance vs şimdi drain life a ağlıyolar, bakacaklar yetmiyo artık lockları kaldırın diyecekler. Bu oyunu daha ne kadar oynayacağım konusundaki belirsizlik giderek kısa bir zamana doğru belirginleşiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

@cirnak yazılarını zevkle okudum topice seviye getirmişsin ( en azından benim gibi çabuk sinirlenmeden ) Nabalım abicim adı çıkmış warlock'un. Şamar oğlan olmamız gerekiyo her gelene yatmamız gerekiyo galiba milletin susması için. Dediğin gibi feardan başladı resiliance vs şimdi drain life a ağlıyolar, bakacaklar yetmiyo artık lockları kaldırın diyecekler. Bu oyunu daha ne kadar oynayacağım konusundaki belirsizlik giderek kısa bir zamana doğru belirginleşiyor...

Blizzardla görüştüm ben Felquardı trainable skill yapacaklar o zaman gör sen ağıtları :)) Anlamadığım bişey var bu arada ben imbayım diyorum tepki gösteriliyo yok ben warlocku şöyle keserim böyle keserim diye ahkam kesilmeye başlanıyo. Ben imba değilim nerflemeyin diyorum hadi lan anamızı ağlatıyo warlocklar diyorlar. Kocaman bir L2P diyorum diyo bide. Yav bu işte bir gariplik yokmu. Şu warlocka bi yer bulun artık kafanızda imbamı değilmi. Ha şey var bide warlock imba ama ben kesiyorum. Hadi ordan....

Son olarak.. Normalde bana dokunamayan male charlar helikopterden helikoptere atlarken bana nasıl dokunacakta backslah proclucak :P

neyse benim iş bitti gidip biraz ally keseyim imba warlockumla... blizard forumlarında pls nerf warlock diye zırlamaktan daha iyidir bence ..

Selametle..

• mage varken warlocka ne gerek var afasfasjdıbfg jkfass
  • Hayır herkes classından memnun bir tek roguelar bu warlock'a ağlıyor ben de buna anlam veremiyorum. Milyon tane spell interrupt eden özelliğin var Fear yaptırma kardeşim o zaman. Clos var DoT ları sallama o zaman ne umursuyorsun. Trinketin var var oğlu var. Ben hala bu Rogueların ağlamasına gıcık oluyorum. Gidin Warriorlar bizi katlediyo diye ağlayın yaw ne istiyonuz Warlocklardan. Seri nerfler sizi gaza getirdi galiba
  • Pala-Warlock imbadir gerisi yalan ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

Pala-Warlock imbadir gerisi yalan ...

demi peki sen ne oynuyon ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

Hayır herkes classından memnun bir tek roguelar bu warlock'a ağlıyor ben de buna anlam veremiyorum. Milyon tane spell interrupt eden özelliğin var Fear yaptırma kardeşim o zaman. Clos var DoT ları sallama o zaman ne umursuyorsun. Trinketin var var oğlu var. Ben hala bu Rogueların ağlamasına gıcık oluyorum. Gidin Warriorlar bizi katlediyo diye ağlayın yaw ne istiyonuz Warlocklardan. Seri nerfler sizi gaza getirdi galiba

locka ağlayan rogue nerde ya ?

• Bide $imdi Warlock arasında yeni moda Void Sacrifice edip Arena'ya giriyorlar Bubble'la...Zaten hs var üstüne Void sacrifice ekleniyor,hp zaten 10k'dan a$ağı değil...Pe$inde Felguard varken bubble geçene kadar kaçıyon...HS Arenalar'da a$ırı imba...Sadece Warlock kullanabilse hadi neyse dicez takıma hs dağıtıyor kafadan 1 hp potu...Fear alınan ilk damage'de yok olmadan,Felguard'ın damage'i %50 azalmadan vs.. ben Warlock tartı$mam...WoW Classes-[Warlock]<Skill<Warlock...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Bide $imdi Warlock arasında yeni moda Void Sacrifice edip Arena'ya giriyorlar Bubble'la...Zaten hs var üstüne Void sacrifice ekleniyor,hp zaten 10k'dan a$ağı değil...Pe$inde Felguard varken bubble geçene kadar kaçıyon...HS Arenalar'da a$ırı imba...Sadece Warlock kullanabilse hadi neyse dicez takıma hs dağıtıyor kafadan 1 hp potu...Fear alınan ilk damage'de yok olmadan,Felguard'ın damage'i %50 azalmadan vs.. ben Warlock tartı$mam...WoW Classes-[Warlock]<Skill<Warlock...

Void sacrifice etmek demek petinden mahrum olmak demek. Mage de Mana Shield var ve manadan mahrum ediyor. Peşinde felguardla bubble lı bir lockla nasıl kapışıyorsun? Sen pala balonuyla karıştırdın galiba bir kere 3k dmg kadar absorb ettikten sonra balon gidiyor. Bir de balonu alıp diğer peti çıkararak başlamaktan bahsetmişsiniz. O yöntemi ben de denedim ve hiçbir halta yaramıyor. Maç başladığında 10 saniyesi kalıyor balonun. 10 saniye de bekleyin saldırmadan da gitsin balon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 18 Temmuz 2007; 11:07:50 >

• quote:

Bide $imdi Warlock arasında yeni moda Void Sacrifice edip Arena'ya giriyorlar Bubble'la...Zaten hs var üstüne Void sacrifice ekleniyor,hp zaten 10k'dan a$ağı değil...Pe$inde Felguard varken bubble geçene kadar kaçıyon...HS Arenalar'da a$ırı imba...Sadece Warlock kullanabilse hadi neyse dicez takıma hs dağıtıyor kafadan 1 hp potu...Fear alınan ilk damage'de yok olmadan,Felguard'ın damage'i %50 azalmadan vs.. ben Warlock tartı$mam...WoW Classes-[Warlock]<Skill<Warlock...

Tabi magede spellsteal diye bir skill yok değilmi kafadan warlockun sacrifice ettiği balonu kendi üstüne alacak. Bu işler forum köşelerinde ahkam kesmeye benzemiyo. 2 mage pyro ile instant priest kessin warlock 2 dotla 24 saniyede 6000 dmg verdi diye imba olsun üstelik dispell şansı varken. İlk demagede feardan çıksın millet warlocklara kıçı ile gülsün özellikle affliction warlocklara. Demonlar fear kullanmazlar pek kullansalar bile öylesine dest verdiği ilk demagede genelde feardan çıkartır. Bunların sonu gelmez bugun fear nerflenir yarın succubus seducede tutuyo warlock tek soulfire ile 8000 vuruyo dersiniz nerf succubus. Ertesi gün felhunterin verdiği silence geçene kadar warlock bizi kesiyo nerf felhunter..

Locka ağlayan rogue göremediysen bu konuyu tam okumamışsın demekki.

quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

mage varken warlocka ne gerek var afasfasjdıbfg jkfass

Sen sus lan ezik mage yada şaman ne olduğun belli değil bi kere rengini belli et önce :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cirnak -- 18 Temmuz 2007; 11:27:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

quote:

Void sacrifice etmek demek petinden mahrum olmak demek. Mage de Mana Shield var ve manadan mahrum ediyor. Peşinde felguardla bubble lı bir lockla nasıl kapışıyorsun? Sen pala balonuyla karıştırdın galiba bir kere 3k dmg kadar absorb ettikten sonra balon gidiyor. Bir de balonu alıp diğer peti çıkararak başlamaktan bahsetmişsiniz. O yöntemi ben de denedim ve hiçbir halta yaramıyor. Maç başladığında 10 saniyesi kalıyor balonun. 10 saniye de bekleyin saldırmadan da gitsin balon...

Void Sacrifice edip Arena'ya ba$lamak niye etkili olmasın...Beklerken sacrifice edersen biri$e yaramaz tabi...Adam combata girer girmez Sacrifice edip Felguard summonlıyor(1-2 saniye de talentle summonlanabiliyor biliyorsunuz)Spellsteal'le Void Sacrifice'ı çalın demeyin...Spellsteal random buff alır ve Void Sacrifice'ı alması garanti değil...Warlock'un üzerinde en az 3 buff olduğunu dü$ünürsek 4. de denk gelirse 4 defa Global Cooldown harcıyacam...Fire / Arcane/Fire Mage Arena'da ilk hedef olur 4 defa spellsteal çekene kadar 50 defa Mage yatar...Frost Mage'se spellsteal'le uğra$mak yerine dps vermesi daha etkilidir...Bunun üstüne hs var...2vs2 Arena'ya Warrior arkada$ımla birlikte giriyoruz genelde 1e1 payla$ıyoruz targetları...17-18k damage alıp yatmayan bir class'a balanced deyip güldürmeyin kendinizi bence...

• Evet genelde spell steal deniyorum özellikle şu fel armoru çalayım diye ama nafile her defasında ya water bread yada greater invis buffı geliyor yani spell stealle 600 mana ile 4 defa denesen zaten adamı kescek mana kalmıyor....
  • Warlock balanced değil aksine imbalanced olmak zorunda çünkü warlock oynayanlar yeteneksiz insanlar balanced olsa hep kesilecekler niye balanced olsunlar o kadar yeteneksiz adamlar ki stealtha geçip herhangi bir classa arkadan yaklaşıp gumm aha 3500 ambush 2500 backstap hehe öldü yapamazlar bunun için yetenek gereklidir adamın seni görmemesi gerekir stealthda iken bu zor bir iştir yapamazlar yerine dot atmayı tercih ederler. 12 kişinin içine girip balon açıp dans edemezler bu ayrı bir yetenek gerektirir dans eğitimi almış olman gereklidir zor iştir yetenek ister oysaki succubusla adam öpmek çok kolaydır yetenek gerektirmez. Nerf ulen nerf yeteneksiz adamlar bizi kesiyo. Pyro tuşuna basmak başlı başına yetenek gerektirir eğer yanlış pyroya basarsan instant atmaz instant attırmak lazım pyroyu yoksa adama 0 sn de 6000 7000 dmg critleyemezsin bir warlock yeteneksizdir benim instant attığım pyronun benzerini 6 snde atarlar bazen 4 sn ama bazende atmaya çalışırlar yeteneksiz adamlar. Alayına ölüm bu yeteneksiz adamlar bizi çevire çevire kesiyorlar olmaz boyle bişi yav bizde yetenek var onlarda warlock. Hepimiz skilli oyuncularız ama warlock kesemiyoruz. Sanki kesenlerde jet skill var. Charge atarım ben bütün yeteneklerimi kullanarak peşinden korum yavaşlatan skilli kaçmaması gerekir normal şartlarda çünkü charge atıp 1 skill vurmak yetenek ister oysa o beni deadcoille uzaklaştıracak yeteneksiz şey deadcoilide insignia ile silerim yeteneksiz bana fear atmak zorunda zaten atamazda yeteneksiz adam biz fear yemeyiz bilmiyonmu. 2 3 4 dot atar ölmemi bekler yeteneksiz ben ise tek vuruşta keserim o beklerken ben yetenekliyim arkadaş ama ne hikmetse ölmüyo. İmba lan bunlar. Valla bu ağıtların sonu gelmez.. Sabaha kadar yazarım ama yazmıcam çünkü yeteneksizim zaten o yuzden warlock oynuyorum. Hepiniz yetenekli oyuncularsınız bu kadar yetenekli insanı harcamak ayıp bişi nerfleyin şu warlocku. Abi ben 2 ye 2 arenaya giriyorum bir warrior var yanımda o birini alıyo bende warlocku alıyorum herifler bizi kesiyo. Oysa o kadar yetenekliyizki sırf yeteneğimize güvenip warlocku sheepte tutmuyoruz ikimiz kardeş kardeş paylaşıyoruz hedefleri. Blizaaaaaaaardddddddddd yap bi kıyak şu yetenek abidelerine ver artık şunların emziğinide kessinler yeteneksiz oyuncuları. Alın lan feari sizin olsun istemiyorum kaldırın bu skili yeterki zırlamayın artık. Yetenekleriniz köreltmeyelim.....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.