Şimdi Ara

11.000 TLYE ARABA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam niye öyle dedin palio güzel araç değil mi ?
  • atakan0001 A kullanıcısına yanıt
    hocam 3 yıldır kullanıyorum her ay masraf çıkartıyor sadece benim aracımda değil dayıoğlunda da var aynı araç o da öyle en basitinden otomobil geneldeki son bir aydaki sorunlu araç paylaşımlarına bakın yarısı palio.Arabada yol tutuş diye bir şey yok frenler zayıf,çok yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

reçeten proton dizel....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-demirci-otomotiv-1998-proton-420-td-dizel-237116523/detay

2.0 motor bizi üzer ustam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

hocam 3 yıldır kullanıyorum her ay masraf çıkartıyor sadece benim aracımda değil dayıoğlunda da var aynı araç o da öyle en basitinden otomobil geneldeki son bir aydaki sorunlu araç paylaşımlarına bakın yarısı palio.Arabada yol tutuş diye bir şey yok frenler zayıf,çok yakar

Haklısınız çok tesekkürler bilgiler icin. Palioyu eledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan0001

quote:

reçeten proton dizel....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-demirci-otomotiv-1998-proton-420-td-dizel-237116523/detay

sıfır arac olsaydı evet ama bu motor nıye uzsunkı.??* hem ekonomık hemde kecı gıbı gıder yolda....

• quote:

quote:

quote:

reçeten proton dizel....

sıfır arac olsaydı evet ama bu motor nıye uzsunkı.??* hem ekonomık hemde kecı gıbı gıder yolda....

2.0 in neresi ekonomik oluyor 2.0 motorun ekonomik olduğunu ilk defa sizden duydum gidişine sözüm yok zaten

• 626 alın. Klimalı absli. Daha iyisini bulamazsınız. 2.0 tüplüden korkmayın. Aradaki yakıt farkını anlamazsınız bile. İsterseniz hesaplayabilirsiniz. Parçasıda en kötü sipariş verir bir güne getirtirsiniz. Büyük şehirlerde zaten parça sıkıntısı olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tempraya bakabilirsiniz

Full + full modelinde

Hidrolik direksiyon
    Abs
    4 cam otamatik
    Dijital klima
    Sis fari

Mevcut.

• Tempraya bakabilirsiniz

Full + full modelinde

Hidrolik direksiyon
    Abs
    4 cam otamatik
    Dijital klima
    Sis fari

Bazilarinda sunrof [ yanlis yazdim galiba )

Mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Skoda felicia sorunsuz araçlardır.

Aynen o paraya alinacak en mantijlisi felicia
    Serviste vardi 3 tane yuklrrdik cm bm buzdolabi gitmediği yer yoktu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

reçeten proton dizel....

2.0 in neresi ekonomik oluyor 2.0 motorun ekonomik olduğunu ilk defa sizden duydum gidişine sözüm yok zaten

Dizel.
    Ayrıca kendim tüplü 2.0 kullanıyorum, öyle 1.6 dan aman aman bir yakıt farkı yok. Tabii sürekli dur kalk yaparsanız ya da dipgaz giderseniz ayrı.

• 1.6 Tipo sahibiyim bütçene göre alınabilir keyifli araç.
    Dijital göstergelerden de korkma bir şey olduğu yok tıkır tıkır çalışıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

reçeten proton dizel....

kardeşim...şimdi öğrenmiş oldunuz ...2.0 dizel motor sizi korkutmasın hatta güven versin size....

• Bende ogrenciyim gecen yil 9 bine tek kapili palio almistim 2003 model klimali 1,2 16 valf 1.6 toyota efsane kasalari nerdeyse tokatliyordum
    Lpg de 16-20 kurus arasi yakiyor kesinlikle tavsiye ederim sorunsuz motoru var vede cok atik ...
    10 bin civarında bulursaniz 1000 tl de araca harcarsiniz mis gibi pasa pasa binersin....

• atla kullanıcısına yanıt
    Palionun hangisi versiyonu hocam mk1-mk2-mk3????

• 306

• -shadow-- kullanıcısına yanıt
    Mk1 1.4

• atla kullanıcısına yanıt
    O kasa ise cok haklisiniz hocam lpg ile uyumu berbat yol tutusu kotu vs. Vs. Cok sorunlu skntili cok yakan bir arac ama mk2 kasalarda motor yenilendi ben 20-30 bin km 1.2 16 valf aracimi kullandim periyodik bakim dışında gitmedim sanayiye lpg si kmimgas di hic tavsiye etmezler lakim 1 kez bile sorun cikarmamisti bana
    Km de 16-20 kurus arasi tuketimi vardi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.