Şimdi Ara

11.000 TLYE ARABA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar toyota corolla ae92 kasa bir araç bulduk.

1990 model

motor yeni yapılmış

Km 300.000

Hidrolik direksiyon

filmli camlar

rengi bej

araba temiz görünüyor fotograflardan

İlan sahibinin açıklaması :

'' MOTOR YENİ BAKIMLARI YENİ LASTİKLER YENİ CAMLAR FİLİMLİ LPG İŞLİ ARACIN BÜTÜN BAKIMLARI YAPILDI MASRAFSIZ ARABA ARIYORUM DİYEN ARASIN SÜREERKEN SAGINDAN SOLUNDAN SES GELMİYOR ARABADA DARBE DEGİŞEN YOK ATARI OTERİ YAG YAKMASI ÜFLEMESİ YOK ALANA HAYIRLI OLSUN ''

FİYATI 12.750 YAZMIŞ NASIL SİZCE ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

quote:

Orijinalden alıntı: atakan0001

quote:

Hocam kesinlikle Rover al. Milletin yazıp ettiğine kulak asma. Eğer temizini alırsan ne yakıtı üzer ne başka bi masrafı.
    Benim 1. senem 216 ile ve çok memnunum.
    Eğer bakacak olursan mesaj at elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Roverlerde parça sorunu var mı ustam bide yakıt performans nasıldır

parça sorunu yok, hangi şehirde yaşıyorsunuz? Yakıtıda ben kendi aracımı söyleyeyim şehir içi benzinle 9 litre civarı. Uzunda denemedim hiç. Gazda ise şehir içi 20-25 kuruş, şehir dışı 17-18 kuruş.

Adanada yasıyorum.
    yakıt ideal
    parça fiyatları nasıl

• Tipo ya da tempra bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben tekirdagda yaşayıp tipoya parça bulamıyorum
    rover konforlu araç fakat parça bulamazsam ne yapacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

Tipo ya da tempra bakın

Tempranın beyinleri çok pahalı ama tipolara bakıyorum ustam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerile3

hocam bende öğrenciyim 12 bine hyundai accent 2000 model aldık klima otomatik cam 1.3 motor cidden memnunum az yakıyor tavsiye ederim güzel bitane bulabilirseniz.

Ustam bende düşünüyorum o araçları ancak hidroliği olmayan bi araca da 12 bin vermek icimden gelmiyor açıkcası.Ayrıca 1.5 lerin tutuldugunu duymustum 1.3 ün tek avantajı az yakmasıymıs. Tabi sahin doğana kıyasla avrupa araç ona süphe yok
    Motor karbüratörlü mü 1.3 lerde enjeksiyonlu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

hocam ben tekirdagda yaşayıp tipoya parça bulamıyorum
    rover konforlu araç fakat parça bulamazsam ne yapacagım.

Roverdaki sıkıntı o sanırım olanlarda pahalı aynı model araclara göre
  • Bizde 82 model mercedes var şimdi sana fiesta falan versem deseler dusunurum belki kabul etmem çok havalı ama arada küçük arızalar çıkartabiliyor arabadan anlarim diyorsanız yani bakımını falan bilirim diyorsanız öneririm. 11 bine bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: payam1999

Bizde 82 model mercedes var şimdi sana fiesta falan versem deseler dusunurum belki kabul etmem çok havalı ama arada küçük arızalar çıkartabiliyor arabadan anlarim diyorsanız yani bakımını falan bilirim diyorsanız öneririm. 11 bine bulunur.

Araba konusunda çok titiz olacağıma eminim ama anlamıyorum ben yağı suyu yakıtı dışında.

En ufak birşeyde ustaya gideceğimi de bliyorum o yüzden bizi ustaya fazla götürmeyecek bir araç arıyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kesinlikle Rover al. Milletin yazıp ettiğine kulak asma. Eğer temizini alırsan ne yakıtı üzer ne başka bi masrafı.
    Benim 1. senem 216 ile ve çok memnunum.
    Eğer bakacak olursan mesaj at elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Roverlerde parça sorunu var mı ustam bide yakıt performans nasıldır

parça sorunu yok, hangi şehirde yaşıyorsunuz? Yakıtıda ben kendi aracımı söyleyeyim şehir içi benzinle 9 litre civarı. Uzunda denemedim hiç. Gazda ise şehir içi 20-25 kuruş, şehir dışı 17-18 kuruş.

Adanada yasıyorum.
    yakıt ideal
    parça fiyatları nasıl

ucuz değil pahalıda değil bi opel toyota ile aynı

• bu fiyat için en iyi arabalardan biri bence Opel Corsa 1.3 2006
  • hazır herkes buradayken öğrenciye 106 mı yoksa 206 mı gider ? hava atmak gibi bir amacı olmayacak , sakin kullanım tercihimdir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

mazda honda proton daewoo bak derim...

323 parca pahalı oldugu icin vazgectim
    hondanın da km ve kazasızını bulmak zor o fiyata o yüzden bakmıyorum
    diğer 2 markanın da türkiyede ve özellikle adanada neredeyse piyasası yok gibi bisey

parcası pahalı degildir mazdanın. Git bi liste yap parcası ucuz oldugunu sandıgın marka parcacısına sor aynısını sonra git japoncuya sor hiçbir fark olmaz fiyatlarda hatta avrupaya göre daha ucuz olur. Cunku euro yuksek su anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

hazır herkes buradayken öğrenciye 106 mı yoksa 206 mı gider ? hava atmak gibi bir amacı olmayacak , sakin kullanım tercihimdir

Bence 106 gti
  • quote:

Arkadaşlar toyota corolla ae92 kasa bir araç bulduk.

1990 model

motor yeni yapılmış

Km 300.000

Hidrolik direksiyon

filmli camlar

rengi bej

'' MOTOR YENİ BAKIMLARI YENİ LASTİKLER YENİ CAMLAR FİLİMLİ LPG İŞLİ ARACIN BÜTÜN BAKIMLARI YAPILDI MASRAFSIZ ARABA ARIYORUM DİYEN ARASIN SÜREERKEN SAGINDAN SOLUNDAN SES GELMİYOR ARABADA DARBE DEGİŞEN YOK ATARI OTERİ YAG YAKMASI ÜFLEMESİ YOK ALANA HAYIRLI OLSUN ''

toyota tutulan bir araba o yuzden fiyatta yuksek. O paraya mazda 626 alabilirsin 94 model. Arada da dağlar kadar fark olur kalite açısından

• Toros al en güzeli

• 1995-1996 yılında 1.6 slx bir tipomuz vardı dijital gösterge. Satarken çok üzülmüştük. gerçekten fiyatının hakkınj veren araba. Daha sonra 2007 yılında bir daha 1.4 ie sx gri tipo aldık o da dijital gösterge. Ekranda sıkıntı çıkardığını görmedim. Aracı hep benzinle kullandık. Yakıt çekiş abartmazsanız gayet uygun bence. Ama artık araç büyütmek istiyoruz. Size ilk araç olarak tipoyu tavsiye ederim. İç rahaylığı olsun hidrolik olsun görünüş olsun. Bu fiyata insanlar şahin satıyorlar. Akıl sır erdiremiyorum. Eğer sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

Arkadaşlar toyota corolla ae92 kasa bir araç bulduk.

1990 model

motor yeni yapılmış

Km 300.000

Hidrolik direksiyon

filmli camlar

rengi bej

toyota tutulan bir araba o yuzden fiyatta yuksek. O paraya mazda 626 alabilirsin 94 model. Arada da dağlar kadar fark olur kalite açısından

626 lar 2.0 motorlu 1.6 larda ağır kalıyor kasaya buda yakıt sarfiyatına mal olur diye biliyorum ayrıca mazda parçaları da toyotaya nazan biraz yüksek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ayaztuncay

Toros al en güzeli

Dağa çıkacak olsa işimize yarar da düz yolda isimizi görmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

bu fiyat için en iyi arabalardan biri bence Opel Corsa 1.3 2006

tek kapı düşünmüyorum hocam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.