Şimdi Ara

10D Sinema hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mc191

Olayin masraf boyutunu dusununce cok bir masrafi yok. Sistem kurulduktan sonra bir tost makinesi kadar elektrik masrafi olacak. Hava uflemesi falan dahil. Kimileri su falan puskurtuyor. Bir damacana suyla bir seneyi cikartir diyorum ben. Onun disinda gozlukleri var. Uzun omurludur fakat cebine atip goturenler illa ki olur Yalniz o makineler ne kadar bir fikrim yok tahminen bi 5bin kadar vardir. Seansi 15 lira olsa ve ayni anda 4 kisi binse her sefer 60 tl. Gunde 20 seans yapsan 1200 lira. Ayda 36.000 tl yapar. Boyle dusununce cok kazancli gibi dursa da o parayi kazanabilmek icin cok islek bir yeri kiralamak lazim ve bunu tek dusunen sen olmadigina gore o mukemmel yeri bulman o kadar kolay olmayacak. Ayrica off day ler olacak illaki. Misal istanbulda yazin pek coluk cocuk olmaz. Herkes memlekete gider. 1 ayda 4 kez salon kapattim. Lunapark var bostancida sinek avliyor. Etrafimdaki tablo budur. O kabini uygun fiyata buldun mu dediklerimi de dusundun mu yurursun. Acinca haber verirsen DH ce ugrariz artik :)

Ben bu işi araç üstünde yapmayı düşünüyorum. Maliyeti araçla birlikte 50.000 ila 80.000 tl arası bilet fiyati 7.5 tl olacak bana güne 50 bilet kessem yeterli olacaktır. Bu işi yapan birini bulursam daha iyi öğrenebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 tl çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

D leri tek tek açıklar mısın ?

En
    Boy
    Derinlik
    Yukarı(koltuklar)
    Aşağı
    Sağ
    Sol
    İleri
    Geri
    Bide ses

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel35

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

D leri tek tek açıklar mısın ?

En
    Boy
    Derinlik
    Yukarı(koltuklar)
    Aşağı
    Sağ
    Sol
    İleri
    Geri
    Bide ses

Kısaca tıraş...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar lütfen konuyu değiştirmeyelim. Benim derdim bu işi yapan birisine ulaşmak. .

• Hala aradığım cevabı bulamadım.
  • 10d mi. Herhalde bileti alan kişi filmi oyuncularla beraber oynuyordur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE ARAÇ ÜZERİNDE SEYYAR YENİ YAPILMIŞ OLARAK 10 D LOGOLU SİNEMA ARACI VAR GEÇEN SENE ALDIK Bİ ORTAKLA AMA ÇALIŞTIRAMADIK BİZ BAŞINDA OLMADIĞIMIZ İÇİN DÜŞÜNÜRSENİZ BİZE ULAŞIN PİYASA FİYATININ ÇOK ALTINDA SIFIR AYARINDA MAKİNAYI VERECEĞİZ TELEFON.:05063578814
     10D Sinema hk. 10D Sinema hk. 10D Sinema hk. 10D Sinema hk. 10D Sinema hk. 10D Sinema hk. 10D Sinema hk.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.