Şimdi Ara

10bin tl sistem önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Laptop alacağım 10bin tl gibi bir meblağ a denk geliyor.

Özellikler;
    17" FHD ekran 60,120,144Hz yenileme hızı.
    Core İ7 9750H işlemci
    GTX 1660Ti veya 2060 ekran kartı.
    16gb 2666mhz kadar ram.
    128/256/512gb SSD
    1tb HDD.

Şimdi bu özelliklere ortalama 10bin istiyor üreticiler.

Sadece meraktan soruyorum. Aynı paraya nasıl bir masaüstü toplanır? Ama monitör falan filan hepsi dahil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 144 hz olarak genelde laptopların gecikmesi yüksektir 5 ms civarıdır haliyle çok ciddi fark hissetmezsiniz masaüstü gibi. Bununla beraber özellikle işlemci ve belleklerin frekansı konusunda ciddi fark yaşarsınız. Windows ve günlük kullanım için standart m2 ssd yerine nvme ssd kullanılması gerekir bu bütçede haliyle bu saydıklarımın hiç birini laptopda bulamazsınız. 2 sistemden birini tercih edebilirsiniz.

10bin tl sistem önerisi.

10bin tl sistem önerisi.

• Hocam Asus G731 MSI GF75 bunlar nmve destekliyor diye biliyorum yani özelliklerinde öyle yazıyor?

• Hocam sistemlerin maşallahı var. Ama bir sorun var. Ben Azerbaycanda yaşıyorum yani bu ürünlerin bazıları burda olmayabilir.

Ama sistemler dehşet birşey. 2ci sistem yakıyor.

Vaktiniz varsa bizim burda PC toplayan siteler var. Onların linklerini versem, toplaya bilir misiniz? Limit 3000manat.

• Togrul99 kullanıcısına yanıt
    Nvme destekli ancak sen gidip haricen 1600 2000 mb okuma yazma hızlı bir ürün alıp takmazsan bu hızları göremezsin üzerinde gelen nvme ye takılı m2 ssd ler giriş seviyesi 500 mb okuma yazma hızı olan m2 ssd ler o yüzden ona takılma.

Azeri sayfayıda gönder bir bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 23 Aralık 2019; 19:34:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcomp.az

Ve Compstore.az

Siteler bu

• İşte bende tamda bu bahsettiğiniz sebepten dolayı 512GB SSD'li laptoplara bakıyorum sadece.
    128gb SSD ler 500mb civari
    256gb lar 600-1000
    Ama 512ler heleki Asus kullandığı 512GB ne olduğunu bilmiyorum ama 2000mb kadar varıyor sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    3 ay önce açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togrul99

İcomp.az

Ve Compstore.az

Siteler bu
    10bin tl sistem önerisi.

10bin tl sistem önerisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 23 Aralık 2019; 23:39:1 >

• Eyvallah kardeşim zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Ve ayrıca teessüf ederim ki, sizin orda aynı paraya 2080li sistem toplanırken burda 2060li sistem bile toplanamiyor. Rezillik başka birşey değil.

• compstore.az
    AMD Ryzen™ 5 3600 (4.2 GHz 32 MB Cache) AM4) Bakıda ucuz qiymətə satılır. Ryzen almaq. Ucuz qiymətləri
    https://compstore.az/amd-ryzen-5-3600-42-ghz-32-mb-cache-am4.html

• heyecanlandım ryzen 7 3700x ü 1900tl görünce. dalga mı geçiyorsun hocam 😄😄 yeni fiyatlı atsaydın arkadaşa görseydi. 2450tl suan..
    bunu ne zaman nerden topladınız. merak ediyorum da lütfen söyleyin, toplayacağım çnkü bende
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Altta kdv var hocam 1900 kdv hariç 2300 küsür tl sinerji bilgisayar referans

• bende

rtx2080 asus oc
    ryzen 7 3700x
    mp510 960gb
    asus tuf x570-plus gaming
    2x8 3600 mhz cl16
    mb511 rgb
    rm750x
    h150i sogutma (duruma göre belki ucuz bitane)

2k 144hz monitörde kullanacağım. bekliyorum indiirm olurmu die bidaha. 🙄 sizce olacak mı? kaçırıdm bu black fridayi. sattım pcyi yeni toplucam da.. indiirm....... 😑

• melek12345 kullanıcısına yanıt
    Bu denli olmaz ancak satışlar şuan çok ciddi seviyede bu kadar kazanırken yapmazlar beklemeyin bence

• 10bin tl sistem önerisi.

hangi linkleri kullandım nerden topladım v.s. bilgiler için excel xls dosyası:
    gofile.io
    Gofile - File sharing platform, anonymous and free
    https://gofile.io/?c=dzfgNJ

öncelikle en hızlı oyun bilgisayarı diye bir iddam yok. keyfime göre bir sistem topladım ve cihaz daha çok kaliteli ses meraklılarına uygun bir cihaz oldu. oldukça sessiz iyi soğutmalı bir kasa çok iyi supremefx ses çıkışı birde üstüne kullandığım cloud alpha kulaklığı...bunun dışında hard diskten tamamen kurtuluyorsun. 960gb corsair mp510'un yazma ömrü benzerlerine göre çok çok iyi.

• Yukarıdaki sistemler gayet güzel ama monitör olarak XG2405 öneririm. Hem 144hz - 1ms hem de IPS panele sahip.

https://www.itopya.com/viewsonic-24-xg2405-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-profesyonel-gaming-monitor/
  • emin misiniz. eninde sonunda alcam zten de. . bilmiyorum işte 1 2 gün sora olur bide insan sinir olur :DD
    itopya'dan alayımmı sizce uygun olanları? istanbulda uyguna rtx2080 vatan faturalı satandan almayı düşünüyorum. ama okulum var gidemem :D şansa artık satılmazsa alıcam.

önerceğiniz başka site var mıdır? hepsibuarda, itopya takipteyim bu aralar
  • Togrul99 kullanıcısına yanıt
    Size bütçeyi biraz artırırsanız önereceğim sistem budur

10bin tl sistem önerisi.

10bin tl sistem önerisi.

• Eyvallah hocam ama bütçenin azalacağı var, nasıl artsın 😔 ama sistemler efsane gerçekten. Bizim bu rezalet fiyatlardan dolayı zaten laptop alıyorum. Ama en büyük laptop alma sebebim taşınabilir olması. Bende normalde masaüstü toplarım. Şöyle bir 5bin paran olacak, bi tane sağlam masaüstü toplayacaksin, yanına da orta halli bir tane Gaming laptop alıyorsun mis gibi oluyor da nerdeeee

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.