5-10 güne araç alacağız bu yüzden araçları bir süredir takip ediyorum. Bir galericede baktığım modelden 2 tane vardı biri 1095, diğeri 1150; 1150 olan çok daha düşük kilometreliydi ve o araç dün satılmış, o satılınca galeri benim baktığım 1095 aracı 1150 yapmış, sizce satıcıyı tekrar 1095’e inmeye ikna edebilir miyim, evetse nasıl ikna edebilirim? (Belli ki ederi gözlerinde 1095’miş, bir günde araç piyasası değişmedi ya) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sglc -- 9 Mayıs 2025; 14:44:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1095’e satıştaki aracı 1150 yapan galerici ile pazarlık nasıl yapılır

-
-
nakit para silahtır.
sen nakit 1000 lirayı önüne koyduğunda 100 e bakmayacağını düşünüyorum.
-
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aracın markası ve modeli nedir, merak ettim.
-
Galerici adam pazarlık etmez hocam 3 5 anca satacağını bildiği için ha sana ha başkasına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Favoriye eklediyseniz, ilk eklediğinizdeki fiyatı göstererek pazarlık yapabilirsiniz. Yukarıda da söylendiği üzere, nakit para da işinizi çözmeye yardım edecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimal o zaman öyleydi şimdi böyle işine gelirse diyecektir. Galerici, çok acil paraya ihtiyacı yoksa yapacağı pazarlık 15-20 bini geçmez. Muhtemelen 1095 lik ilan piyasanın altındaydı. O araç satılınca kendi fiyatını normal fiyata çekti. Alacağınız araç piyasada hızlı satılan ikinci eli kuvvetli bir araç ise 15-20 bin dahi düşmeyecektir.
-
Galericiden araç alınmaz bunu bilir bunu söylerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
galericiyle pazarlık yapılmaz, her türlü kafasındaki rakama satar aracını. bekleyin, bir süre sonra 1095 ve daha altına iner kendiliğinden zaten.
-
benım favorıye attıgım ucuz bi araba var. adam 180 den ilana attı. 178 176 böyle böyle derken 160'a kadar indi. sonra tekrar 185 yaptı. sonra gene ikişer ikişer düştü 160'a geldi. sonra gene 180 yaptı. böyle böyle kendı kendıne oyun oynuyor. bende seyredıyom.
-
Dacia sandero stepway, bahsettiğim araç expression paketti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
galerici satamayacağı ve kar etmeyeceği fiyata ilan girmez
-
1.022.000TL teklif et geç, satmıyorsa kendi bilir.
-
1 milyona kadar olan araçlarda sahibinden alacağınızda yaklaşık olarak 50 bin lira galeriden alacağınız arabada yaklaşık olarak 100 bin lira tampon pay vardır. Yapacağınız pazarlıkta bunu gözeterek yapın. O aracın eski fiyatı 1095 ise galeriye gelişi onun en fazla 950dir. Burada önemli nokta nakit para. Şuan piyasa çok sıkışık galericilerin yüksek fiyat verdiğine bakmayın 1 milyon tl i'nin aylık faizi 40 bin tl'yi geçti suanda. Ayrı bir maaş gibi. Faizler bu denli yüksek iken nakit paraya hayır demek akılsızlıktan başka bir şey değildir. Biz nisan ayında 1050 olan arabayı düz 900e aldık nakit olarak. Ama bir kısmı nakit bir kısmı karttan çekelim dediklerimiz sadece 15-20 bin tl düştüler ya da hiç düşmediler. Şuan nakit para her şeyin anahtarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Galericiden araç alınmaz bunu bilir bunu söylerim.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X