Şimdi Ara

1080p Filmi Splash Pro Ex'te İzlemek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
9.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertgold

Evet hocam bi' de boost ayarlarını yaptığınız zaman çok iyi oluyor detaylar.

Düzenleme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 9 Şubat 2013; 21:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Be Here Now
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

nerdeyse piyasadaki tüm oynatıcıları denedim. fakat hala tam olarak istediğim programı bulamadım.. splash pro ilk gözüme baya girdi fakat sonra eksilerini öğrendim, ve bıraktım kullanmayı
    en önemli eksiği ekranı uzatma seçeneğinin olmaması. bu en büyük sorun. filmlerin illa 1280x720, 1920x1080, veya ne bileyim 640x480 gibi tam sayılar olması lazım. fakat filmleri yify üzerinden riplenmiş halde izlediğim için çözünürlük 1280x576, veya 1920x912 gibi değerler oluyor. ve bunları splash ile açtıgınızda ekranın sağında ve solunda, veya yukarda ve altında siyah yerler kalıyor. bu aşırı saçma bişey.

uzatarak film mi izlenir ya, ne zevk alıyorsun ondan

bu arada şu yify i bi deneyeyim dedim inmiyor. skyfall 1080i deniyorum Peers: 5510 Seeds: 9233 görünüyor ama 60kb ile geliyor. şimdiye ben normal 10-15gb lık 1080rip in yarısını indirmiştim

O saçma falan değil olması gereken bir şey

Filmler sinema ekranlarına göre dijital ortama aktarıyor. Senin bilgisayarının çözünürlük oranı ile videonunki aynı olmadığı için (Sinemalar 21:9, PCler:16:9 ya da 4:3). Sen 1920x1080'lik film indirsen bile oranı farklı olduğu için o siyahlıklar yine olacak. Filmi ripleyenler alandan kazanmak için orayı direk kesiyor olay budur.

iyiden iyiye şaka yapmaya başladığını düşünüyorum. arkadaşım hem kendin diyorsun sinema 21:9 pc monitörleri 16:9/16:10/4:3 sonra da rip grupları onu kesiyor alttan üstten.

21px*9x bi dosya aç , birde 16px*9px açıp 21 olanı 16nın üstüne sürükleyip enini daralttığında bak bakalım üstten alttan boşluk kalıyor mu kalmıyor mu ? boş boş ahkam kesiyorsun. ha bu arada bi bak bakalım rip gruplarının kaynak dosyaları olan bluraylere onlarda bant var mı yok mu gör

sen gidip insanların vücudlarını uzata uzata saçma sapan şekilde izle filmlerini

Hocam yazdığından hiçbir şey anlamadım yanlış alıntı mı yaptın ne yaptıysam

Ne insanların vücudlarını uzatması? Filmleri orijinal izliyorum zaten alttan ve üstten mecburen siyah oluyor 21:9 tv yok malesef.Bluray olan bir dosya hiç indirmedin heralde.Gerçi ne dediğiini bile anlayamadım. Bluray dosyayı ham bluray dosyasını 16:9 bir ekranda açarsan üstte ve altta bantlar olur.Rip grupları alandan kazanmak için dikey görüntüdeki pikselleri kaldırıyor yani o bantları böylece ordaki siyahlıkta bir video oynamıyor oluyor.Yani demek istediğim ham bluray dosyasına orada siyahlık olsa bile o siyahlıkta pikseller oynuyor.Ama bunlar kestiğinde yine siyahlık oluyor ama orda piksel falan oynamıyor öyle duruyor.Umarım anlatabilmişimdir. Heralde sen o siyahlıkları kesiyorlar dediğimde siyahlıklar gidiyor sandın..

ha yanlış olmuş, ben crystal yazdı sandım birde yanlış okumuşum. pardon

Önemli değil

• bende splash pro ex kullanıyorum .karelerdeki geçişleri hızlandırıyo sanırsam ayarlarıyla.

Orijinalden alıntı: byabancı

Görmemiş 1080p film indirmiş tutmuş konu açmış bizde 1 tb lık blu-ray var daha azımızı açmadık görmemişliğin alemi yok

1 TB 8K falan mı?

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Görmemiş 1080p film indirmiş tutmuş konu açmış bizde 1 tb lık blu-ray var daha azımızı açmadık görmemişliğin alemi yok

1 TB 8K falan mı?

100
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bende yeni keşfettim bu oynatıcıyı ve hemen yükledim. ama hiç bi ayara müdahale edemiyorum bütün seçenekler pasif. nasıl düzeltecez bunu, programı aktifleştirdim bu arada.

Dostum oynattığın dosyayyla ilgili bir durum o. 1080p bir dosya aç ozaman müdahale edebilirsin ayarlara

yine aynı

quote:

quote:

1 TB 8K falan mı?

100

Ne 100? Dalga mı geçiyorsun?

• ben gom player kullaniyorum çokta memnunum renk kalitesi olarak bana yetiyor ama splash pro ex'e falan dediğiniz kafami kariştirdiniz

şimdi bunun serialini bulmak sorun yoksa indirilir.
  • bu splash pro programının gom playerdan farkı yok ne kadar abartmışsınız.her türlüsünü test ettim KM player görüntü kalitesi ve ses olarak en iyisidir.KM player ı kurun ve kurarken best quality seçin, sonra karşılaştırın bakalım bu programla.görmemek için kör olmak lazım.

quote:

quote:

quote:

1 TB 8K falan mı?

100

Ne dalgası geçicem 100 ne sanıyorsun boyutları 1 gb falanmı ?
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300

• quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

altyazıyı kendi buldugu için bs player kullanıyorum

Altyazıyı kendiisi mi buluyor ??

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••GALATASARAY •••••••••••••••••••••••••••••••••••
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••ELAZIĞSPOR••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
  • p o c t o . c o m gerisi hikaye

720p açıyorum idm ile indiriyorum

Orijinalden alıntı: ebulfeth

quote:

evet bs player pro kullanıyorum super bi şey

quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

quote:

evet bs player pro kullanıyorum super bi şey

İimiş valla denemek lazm bi

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••GALATASARAY •••••••••••••••••••••••••••••••••••
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••ELAZIĞSPOR••••••••••••••••••••••••••••••••••••
    •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1 TB 8K falan mı?

100

Ne dalgası geçicem 100 ne sanıyorsun boyutları 1 gb falanmı ?

Pardon ben yanlış anlamışım kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Ben izlemeye kalksam bilgisayar kasmadan oynatamaz videoyu.

Aynen

Galatasaray SK 1905-∞
  • Hepsini denedim, şu LED TV'ye bağlayınca elde ettiğim kadar canlı ve net görüntü elde edemedim. O da belli bir dosya büyüklüğünden sonra açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALDER -- 9 Mart 2013; 22:54:02 >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.