Şimdi Ara

1080p Filmi Splash Pro Ex'te İzlemek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
9.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

bende yeni keşfettim bu oynatıcıyı ve hemen yükledim. ama hiç bi ayara müdahale edemiyorum bütün seçenekler pasif. nasıl düzeltecez bunu, programı aktifleştirdim bu arada.

Dostum oynattığın dosyayyla ilgili bir durum o. 1080p bir dosya aç ozaman müdahale edebilirsin ayarlara

yine aynı

Çok geç bir cevap olacak ama , film oynarken müdahale edebiliyorsunuz durdurunca ayarlar pasifleşiyor bu hatayı yapıyor olabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

bende yeni keşfettim bu oynatıcıyı ve hemen yükledim. ama hiç bi ayara müdahale edemiyorum bütün seçenekler pasif. nasıl düzeltecez bunu, programı aktifleştirdim bu arada.

Dostum oynattığın dosyayyla ilgili bir durum o. 1080p bir dosya aç ozaman müdahale edebilirsin ayarlara

yine aynı

Çok geç bir cevap olacak ama , film oynarken müdahale edebiliyorsunuz durdurunca ayarlar pasifleşiyor bu hatayı yapıyor olabilirsiniz

film oynarkende pasif

• Bende ilginç bir durum var paylaşayım istedim. Win7 64bit işletim sistemi, x-fi titanium ses kartı, megaworks 5.1 ses sistemi ve bunu digitale çevirmek için optik bağlantılı HDA51a decoder var. sesi spdif seçip görüntüyü Hdmi kabloyla LCD TV ye aktararak film izliyorum. Garip olan şu ki; yalnızca splash pro ex de görüntüyü tv ye aktarınca hem ses sisteminden hem de tv den çıkıyor filmin sesi. Şaşırdım kaldım. Diğer playerlarda bu sorun yok. Splash player görüntünün yanında sesi de mi gönderiyor tv ye anlamadım durumu ve ayarlarında bununla ilgili birşey bulamadım. Bir fikri olan var mı?

Kmplayer kullanıyordum son sürümünde ne yaptıysam ses alamıyorum garip bir şekilde sesi çıkmıyor playerin. Görüntüde de saçma sapan takılmalar beyazlanmalar yapıyor. Diğer playerlarda sorunum yok.
  • Splash pro ex kurdum motion2 yu 10 a getirip filmleri laptoptan izleyebiliyorum fakat laptop u amfi üzerinden tv ye bağlayınca ses ile görüntü ayrışmaya başlıyor ses önce görüntü sonra geliyor. Çözüm için ne yapabilirim aynı sorun MADVR kullanınca da oluyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.