Şimdi Ara

106'ya lpg önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanan veya duyan arkadaş var mı lpg'li 106 quiksilver? ayda 1000 km civarı kullanıyorum. km'de 25 kuruş yakıyor, çok fark eder mi? çok güçlü bir araç değil o yüzden pişman olur muyum? zannerdersen full enjeksiyon değil o yüzden sıralı takılmaz değil mi? bir de yakıt tasarruf sistemleri var %30'a kadar tasarruf sağlıyor diyor ilanlarda. onlar hakkındaki düşünceleriniz neler?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• yakıtta fark eder ama sen şehir içinde 250 kuruş yakıyosan ne yapacan lpg yi.Lpg de 190 200 kuruş arası yakar
  • her türlü çokf arkeeder yakıt aparatları hikayedir lpg gerçektir. tavsiye ederim. 2a mühendisliğe brc taktır. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

yakıtta fark eder ama sen şehir içinde 250 kuruş yakıyosan ne yapacan lpg yi.Lpg de 190 200 kuruş arası yakar

şehir içi ama çok trafik olmuyor işe gidip gelirken çevre yolunu kullanıyorum (bursa) biraz da ondan kaynaklanıyor az yakması. yılda 600 lira civarı tasarruf edecem 1 yılda çıkacak nerdeyse lpg parası. ama satarken de sorun yaşar mıyım ki? şahsen ben lpg'li araç almak istemem sonuçta orijinalliği bozuluyor. biraz daha düşüneyim en iyisi.
  • Bncede fark eder...106 larda biras ortalık malı oldu gibi hajı sözüm meclisten dışarıda çoluk çocuğun altında artk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

yakıtta fark eder ama sen şehir içinde 250 kuruş yakıyosan ne yapacan lpg yi.Lpg de 190 200 kuruş arası yakar

şehir içi ama çok trafik olmuyor işe gidip gelirken çevre yolunu kullanıyorum (bursa) biraz da ondan kaynaklanıyor az yakması. yılda 600 lira civarı tasarruf edecem 1 yılda çıkacak nerdeyse lpg parası. ama satarken de sorun yaşar mıyım ki? şahsen ben lpg'li araç almak istemem sonuçta orijinalliği bozuluyor. biraz daha düşüneyim en iyisi.

kardeş bursa gibi sanayi kendinde yaşıyosun altındaki araçta 10 milyarı geçmez lpg ile orjinallik bpzulmasından bahsediyosun. 5-6 senede arabanın parasını tasarruf ediyorsun sonra arabayı çöpe atacan zaten. öyle düşün. millet lpg die yanıp tutuşuyor sen ne düşünüyosun. biraz esnek olalım. adamlar mercedeslerle takıyor tüpü biz 106 nın lafını yapıyoruz. yanlış anlama beni de biraz fazla titizlenmişsin. saygılar

• Tüp takarsan sana bagaj kalmıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" TV Tavsiye Edebilir misiniz
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 6 yıldan fazla kullandım.
    1.4 motorlu 106 yı

valla ona da lpg takacaksan sen arabaya binme

45 lt mi 42 lt mi tam hatırlamıyorum.
    o kadar benzinle 963 km yi gördü.
    biraz sabırsız kullanınca da 700 km yi geçmişti.
    bir depo benzin ile.
    ama uzun yolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 28 Eylül 2008; 4:19:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

ben 6 yıldan fazla kullandım.
    1.4 motorlu 106 yı

valla ona da lpg takacaksan sen arabaya binme

45 lt mi 42 lt mi tam hatırlamıyorum.
    o kadar benzinle 963 km yi gördü.
    biraz sabırsız kullanınca da 700 km yi geçmişti.
    bir depo benzin ile.
    ama uzun yolda

seninki kadar olmasa da az yakıyor gibi benimki de ama ne kadar az yakarsa yaksın yine de sonuçta tasarruf tasarruftur diye düşünmüştüm.
    taktırmaktan da vaz geçtim şimdilik. yorumlar için teşekkür ederim.
  • LPG taktrmadığın hergün yolda camı açıp yollara 1 ytl 1 ytl para saçıyorsun...
  • o bagaja kira ödüyo üstelik
  • lpg candır
  • lpg=çok gezmek+gaza istediğin kadar basmak
  • adam orjinalliğinin bozulduğundan bahsediyor getirin hummer fotolarını ingiliz kraliyet arabasını fransız taksilerini. lpg li 407 406 görsün arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.