Şimdi Ara

106 GTI hakkında bilgi istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 sene kaldı araba almaya. 106 GTI istiyorum da biraz bilgi verirmisiniz.
    Max hızı nedir. Sorunları nelerdir. Benzin alabilrimiyim kendi harçlığımla yoksa illa bi sewgilimi bulmm lzm babası benzinci olan?
    Motoru gücü torku yeterlimi sizce:)
    Temiz durumdakine en fazla ne kadar para werilir sizce

Şimdiden teşekkürler..
    Detaylı bilgi verebilecek olan warsa msn imi eklesin. Muhabbet de ederiz :)

• quote:

Orjinalden alıntı: LONELY UNDERGRAD

gökhan kardeş ben pejo bayiisinde çalışıorum + pejo ve citroen hastasıyım bir saxo birde ax gti m war 106 ya gelince BÜTÜN 106 XN XR XS XT QUIKSILVER GTI OLSUN KAZASIZ DEĞİŞENİ OLMAYAN BULMAK ÇOK ZOR AMA ALMAK YADA SATMAK İSTERSEN HER MARKA MODEL YARDIMCI OLURUM GALERİCİ DEİLİM YANLIŞ ANLAMA BEN BAHÇEŞEHİR ÜNİ. OTOMOTİV OKUYORUM + PEJODA ÇALIŞIOM BİDE GTI YE BENZİN DAYANMAZ + MOTOR SESİ PERFORMANSI SENİ GAZA GETİRİR BASTIKÇA BASASIN GELİR ALLAH KORUSUN GÜMMM... PERT BEN ŞAHSEN Bİ XR 1,4 YADA QUIKSILVER ALIRIM ARK. WAR QUIKSILVER HAFIF MODLU KMDE 20 YKR YAKIYO OKULA GİDİP GELIO ONU TATMIN EDIYO TEKNİK ÖZELLİKLERE GELİNCE

1587 cc
    120 hp
    148 nm
    950 kg
    3,678 UZUNLUK
    1,610 GENİŞLK
    1,357 YUKSEKLIK
    2,385 AKS MESAFES
    45 lt DEPO
    215 dm3 BAGAJ
    205 km SON HIZ
    8,7 sn 0-100 HIZLANMA
    11,4 lt ŞEHİR İÇİ YAKIT
    6,3 lt SEHİR DIŞ
    8,1 lt KARMA
    185/55 R14 H LASTIK OLCÜ

Teşekkürler bilgi için.
    Msn e ekledim.
    Kazasız bi tane bulmuştum.
    20000 liraydı ama bayaa modifiye wardı.
    1700 cc motor fln =)

• abim ehliyet almana 2 sene var ve o zamana kadar 106 gti temiz bulma sansın cok az şimdi bile yok mutlaka vardır ama parası?

şimdi alacak olsaydın ben sana 106 xr verirdim cok temiz hatta cok cok cok temiz ant. yaslı bir amcadan almıstım gecen sene aracı 3 defa sattım 4. de tekrar geri aldım inan performans olarak ii fena degıl aracta sadece cam filmi ve celık jant mevcut tek bir parcada bile boya yok o kadar temız kı anlatamam neyse bu arada görüşmek isteyen olursa pm atar zaten satılık topic te yazıyor ama neyse hayırlı gunleer
  • yaw xr lar fln hoşuma gitmiyo. (GTI sanki daha geniş gibi diğerlerinden)
    babam arabanın yarısını ödicekmiş. Temiz olması çok önemli diil. Zaten ilk ehliyeti aldığımda arabanın temiz kalabileceğini sanmıyorum.
    Şimdi 15000 lira fln fiyatları ortalama.
    ben alana kadar 10000 e düşer.
    O zaman da bnim o kadar param olur. Tabi kasa modifiyeye harcamazsam bütün hepsini
  • 1.6 90 HP mi ^o)

Yaw hyundai nin 1.5 i 110 beygir dizel
  • ilk araban 106GTI olursa ölürsün direk söyliyim
  • bu 106 serisi ayrı birşey ya.çok hoşuma gidiyor.valla şahin doğan alacağıma biraz daha koyar 106 alırım.seneye alıyorum inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence ilk araban dogan veya sahin gibi arabalr olsun cunku allah gosternesin kaza falan yaparsın hafif kazalarda,hem parcası ucuz ogrenirsin sonra istedigin arabayı alabilirsin
  • quote:

106 ya gelince BÜTÜN 106 XN XR XS XT QUIKSILVER GTI OLSUN KAZASIZ DEĞİŞENİ OLMAYAN BULMAK ÇOK ZOR AMA ALMAK YADA SATMAK İSTERSEN HER MARKA MODEL YARDIMCI OLURUM

98 106 XR satılık
    99000 de
    kaput değişti
    ön arka tampon boyandı
  • arkadaş 106 gti tecrübesi yaşamak istiyorsa inanın başka hiçbi araç zaten onu tatmin etmez, o yüzden boşuna vazgeçirmeye çalışmayın, efsane bi araca ucu ucuna yetişmiş keyfini çıkarsın, 10 sene sonra ah ben niye almamıştım o aracı şimdi çıkan arabalar da amma kofti demesin, pişman olmasın... al dostum al
  • 106 GTI bilmem ama ben gecen hafta 106 XR 1.4 aldim. Performansi tatmin edici ve onceki sahibi tarafindan GTI gorunumu verilmis tamponlar falan. Su ana kadar ciktigim max hiz 180 daha fazla da giderdi ama yol bitti. =) Yalniz performansli kullaninca pek ekonomik degil normal kullaninca daha ekonomik oluyor. Daha once Amerika'da 160hp Civic EX Vtec kullanmis biri olarak bu arabayi tatmin edici buldum. Modifiye parca da yaygin daha da iyilestirilebilir. Ilk yapacagim sey K&N veya AEM performans hava filtresi taktirmak olacak. Exhaust zaten takili durumda.
  • Arkadaşım bende 99 gti vardı daha bu hafta sattım. Araba sürüş olarak inanılmaz. 14 yıllık soförüm 1 kere bariyerlere çıktım spin atarak oda bu arabayla oldu Yani binilmesi en zevkli arabalardan bir tanesi. Duruşu bambaşka ben hala hastasıyım ama ayağını gaz pedalından kaldıramazsın o kadar güzel gidiyorki... Yanlız sana tavsiyim ilk önce ufak çaplı bişeyler kullanıp gti arabalara geçmen. Yoksa Allah göstermesin....
  • Kardeş bende 106 QuickSilver var memnunum daha 70.000 de bence sen boşver gti Quick al az yakıyor spor görünüm
    gti benzin dayandıramassın yavaşta gidemessin o arabayla ,sen istemeseen bile seni tahrik ediyorlar
  • ilk arabanı gtı alma bencede biyerde reklam panosu olma ihtimalin yüksek
    çünkü gaza dokunduğun anda metabolizmanın çalışma şekli değişiyo....
    ayrıca zaten temiz gtı bulma ihtimalin simdi bile çok az ki iki seneye imposible fln yani
    quik al face yaparsın sana gtı da yazdırırızz arkaya:)))
  • quote:

QUIKSILVER LARDA HOŞUMA GİTMEYE BAŞLADI YAW TAKAS DÜŞÜNEN VARSA 2006 407 EXECUTIVE İLE PM ATSIN (47000 YTL DÜŞÜNÜYORUM) 2000 VE ÜSTÜ QUIKSILVER

Hocam bende var tavsiye ederim çok temiz araçlarda var piyasa güzel temiz birtane alıp kafana göre modifiye edebilirsin
    Fazla bişi yakmıyor ilgilenler için yazıyorum 20 ytl benzinle şehiriçinde 100-120 km yapabiliyorsanız
  • VALA FRANSADAN GETIRTIRIM DERSEN DAHA IYI BI ADRENALIN MAKINASI YOK YOK BEN TURKIYEDEN ALIRIM DERSEN HEM TEMIZINI SOLE BULAMAZSIN YA ASIRI MODLAMAKTAN BIYERLERI MUTALAKA ZARAR GORMUSTUR YADA FAZLA ZORLAMAKDAN MOTOR YIPRANMISTIR TEMIZINI NASI BULURSUN NORMAL FIYATI 13-14 ADAM SANA 20 E CAKAR SATEN ONDADA EN DUSUK EGSOZ ACIK HAVA FILTRESI VARDIR SATEN

ANCAK OUICK BENCE IGRENC DURUO OTURAKLILIK YOK BIZIM KAPININ ONUNDE VAR ARABANIN BADY KT ARABDAN AYRI GIDIO ADAM YAPISTIRMAKDAN O KOPMAKDAN BIKMADI HALA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black/white -- 3 Aralık 2006; 21:39:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

bu 106 serisi ayrı birşey ya.çok hoşuma gidiyor.valla şahin doğan alacağıma biraz daha koyar 106 alırım.seneye alıyorum inşallah

ben 106 gti dan bu yüzden nefret ediyorum. aracın bir albenisi kalmadı. taklasız bulmak da çok zor. ilk araban bu olacağına 10. kattan atla babanı masrafa sokma bari
  • arkadasım en yenı 106 2002 model bence yasın ıtıbarıyle genc goruntu su dehset oldugu ıcın 106 ıstıyorsun 106 yı gorupte arabana bınmeycek kız tanımıyorum bıde 407 var:)

bana sorarsan cıtayı yukselt cıunkı ınan bana ne kadar hevesle alırsan al bır sure sonra keske daha buyuk veya genıs araba alsaydım demeye baslarsın aılenle bıryere gıdemezssın zorlanırsn ya da ve bıde 107 var bırı 2007 model bırının en yenısı 2002 model bence ıyı dusun 107 al demıyorum ama bana sorarsan yası km sı ve arkadasın dedıgı gıbı pert olmayan 106 bulmak ımkansız gıbı bırsey yınede heyecanını anlıyorum hayılrısı olsun tabı:)
  • arkadaşım senin yaşın gelene kadar bekle daha ne arabalar çıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cherry34

arkadaşım senin yaşın gelene kadar bekle daha ne arabalar çıkar...

duyan da her geçen gün daha güzel arabalar çıkıyor sanır, aksine zaman geçtikçe içine ediyorlar arabaların, yok yaya güvenliğiymiş yok bilmemneymiş bak 106 ya bide sonra dön 107 ye bak, aralarında kaç yıl fark var hangisi daha güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.