Şimdi Ara

105 Yıllık kulüp Karşıyaka İflasın Eşiğinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vaas Montenegro

    Kardeşim düşeriz kalkarız biz o sorun değil
    Yazdıklarındaki cahilliği ele almak istiyorum

    1.Stadı TOKİ yapıyor bizim stada verecek ne paramız ne gücümüz var bu stada para vermiyoruz

    2.si KSK-Altay-Altınordu-Buca taraftarını topla bize ulaşamazlar demişsin amatörde 30bine oynadık demişsin.
    Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum benim göztepeli kardeşlerim de var siz BAL ligindeyken maçlarınıza giden arkadaşlarım hepsi maçta toplasan 500 kişi olmuyordu bunu not düş.Hiçbir zaman 30b kişiye oynamadınız
    2.lig çıkma maçı dışında(ki o maçta arkadaşların ısrarı üzerine açığa gitmiştim malum bilet 1 liraydı çıkmıştınız o maç ama açıkta benim aklımda kalan tek şey çiğdem çitleyen seyircinizdi)

    3.sü ben 3.ligte BAL liginde oynamaya hazırım hiç sıkıntı değil bizim stadımız olsun aslanlar gibi çıkarız 3.lig BAL ligi oynarız bu sene düşsekte.Yani kulübü bir imamın alması sonra armayı satıp aliağayı alıp ismi değiştirip tarih olan Göztepeyi tekrar kurmasındansa satmadan adam gibi düşeriz çıkarız.Kulüp satılmış,arma tarih olmuş Şampiyon Kulüplerde Yarı Final oynayan takım satılmış bir nevi "Şikeyle"takım tekrar çıkarılmış.
    Ben bunu anlamıyorum işte ve şuan herkes alem taraftar görsün diyor
    Hayırdır kardeşim nerdeydiniz bu takım amatördeyken,3.ligteyken? 500 kişiye oynuyordunuz.
    Toplasan 30.000 bilet satmışlar mıdır diyorsun bir de bilip bilmeden biz geçen yıl Ankaragücü-Menemen-Gümüşhane-İnegöl maçlarında 10b çektik kapalıyı doldurduk bu haldeyken bile ve bugün de belki yenildik ama hafta içi olmasına rağmen takım sonuncu olmasına rağmen yalnız bırakmadık.Siz bizle tribünde kapışamazsınız kardeşim hadi iyi bak kendine başkanınızı yalamaya devam.

    1- stadı toki yapıyor derken ? bunda üzülecek bir durum yok. türkiyedeki stadların %90 nı toki yapıyor zaten.

    2- benim yaşım 34 . Ben amatörde maçlara gittim. 3.lig te. 2.lig te vs.. neyse o önemli değil. tabiki de her maç 30bin kişi gitmiyordu. zaten arkadaş biraz abartmış . ben farklı başlıkta yazmıştım. amatörde 15bin e falan oynadıgımız maçlar oluyordu. yani 500kişi? sende b.k izi kalsıncılardansız anlaşılan. Rahmetli Adnan süvarinin bir lafı vardır. "göztepe sahaya formaları assa 12bin e oynar "diye. ARkadaşların anlaşılan sakin maçlara gitmiş. tekrar söyleyimde sende tekrarlama! her maç o kapsasitelere oynanmıyordu ama önemli maçlarda oluyordu. yukarıda yazdım. biraz öz eleştri yapın. Şu an kaç kişi gidiyor maçlarınıza nasıl bir ironidir bu ya. takımlarına sahip çıkmayanlar burada geliyor göztepeye laf atıyor. komik gerçekten.

    2- 2.lig te maç biletleri 5-15 ve 50TL şeklindeydi. 1 TL ye hiç bilet satılmadı. yani onu geçelimde 2.lig beyaz-kırmızı grupta oynayan bir takımın şu an oldugu gibi 15ila 250TL arası bilet fiyatı koymasını bekleyemeyiz değilmi?

    3- 3.lig te oynayama sen hazırsın işte. sorun orada ne takımınız ne de taraftarınız hazır değil! sen gidersin maça ama şu an oldugu gibi senden başka kimse gitmez. Ayrıca bu ülkede Şikeye TFF müsade etse . yakın geçmişte gör bak işte EUFA müsade etmez yatırırlar seni hiç acımazlar. Şike diye tuturan bir tek senin gibi bir kaçtane troll! başka kimse yok. şike olsa bugün 3. sırada olan takımı linç ederler. bu ülke böyle.

    4. ya gerçekten bırakın . şu kapasite bu kapasite. artık yalan dolan her şeye başvuruyorsunuz trollükten başınız dönmüş. sondan 2. siniz hala göztepeye laf atmak nasıl bir öz güvendir yahu!

    5- KSK Göztepe maçlarında bile 10bini göremedi! ankaragücü maçında görse ne olacak . Bein sports ta her maçtan sonra göztepe ve taraftarına övgüler yağgdırıyorlar. diğer spor kanallarıda aynı. neyi ispatlıycaz size? bir şeyleri ispatlamak zorunda olan sizsiniz! hadi göztepe bir şekilde kurtuldu bugünlere geldi. yani sizde öyle birşeyde olmayacak! birde tribün kapışamazsınız diyorsun! zaten kapışmayız dengimiz değilsiniz!

    Hayır birde en saçma olan şey ne biliyormusun? Göztepe süperlig te ve bir şekilde UEFA ya yürüyor. biz de burada sizinle amatörlig,3. lig yok aliağa belediye vs.. bunları tartışıyoruz.

    Bu sebeple haklısnız yani hata bizde cevap bile yazmamak lazımdı.

    Daha komiğini söyleyim sizin KSK ile ilgili üzücü bir haberin başlığını bile açan bir GÖztepeli !!!! yani bukadar ilgisizsiniz işte takımınıza



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 28 Eylül 2017; 0:8:5 >




  • satılmış matılmış ne dersen de! boşa konuşuyorsun.

    Bize rakip olacak seviyede değilsiniz. Yani istersen küfür et. umrumda değil ben yazacagımı yazdım. gayette açıklayıcı oldugumu düşünüyorum.
  • Vaas Montenegro kullanıcısına yanıt
    BAL liginde oynamaya hazırım

    bir imamın kulübü alması, isim değiştirmesi tekrar kurması?

    senin satmadan adam gibi düşmen çıkmnan?

    Gerçekten ne söylediğini bilmiyorsun dostum.

    Öncelikle neden amatöre kadar düştü Göztepe? Borç yükümlülüğünden kurtulmak için.

    Sonrasında neden 2 kulübe sahip başkanın müsabaka yarışma haklarını değiştir di? borç yükümlülüğü olan Göztepe'nin yükümlülüğü başkanının sahibi olduğu diğer kulübe devrederek borçsuz olarak yarışabilmesi için.

    Eğer Karşıyaka olarak zaten öyle bir finansöre sahipseniz (-ki yanlış bilmiyorsam ortalama 50-60 milyon TL bir borcu var Karşıyaka futbolun) hiç düşmenize, bizim gibi çile çekmenize gerek yok, ödeyin borcu kurtulun. Yalnız sanmıyorum bir tane delikanlı Karşıyaka'lı çıkıp ta dümenin başına geçecek. Bir sürü zengini var Karşıyaka ilçesinin, ne sağlam ticari faaliyetleri olan şahısları var yönetiminde. Mesela ben bir tanesini söyleyeyim, herkes Pınar'ı bilir, Ee İzmir firması olan Sakıp ağa da sahipleri ailecek Karşıyakalıdır. Yönetimindedir sahipleri. Hadi çıksın 2-3 bir yardımda bulunsun, taşın altına elini koysun. O Çarşı esnafı mesela. Yönetimde söz sahibi idi. Bırakın biz hem yönetir, hem finanse ederiz diyordu. Buyursun.

    2.si ve en önemlisi hadi borç yükünden kurtulmak hadi düştün buna da razı oldun. stadın oldu. ee çıkınca o borç yükümlülüğünün altına yine gireceksin. Hemde amatör'de iken hala aktif olan sadece ödeme yükümlülüğü olmayan borç, sen profesyonel lige çıkınca yine karşına çıkacak. ee o zaman ne anlamı var düşmenin çıkmanın senin için

    Ama anlatabildim mi şimdi sana Göztepe'nin düşürülmesi ve Aliağa ile yapılan lig haklarının takasının sebebini.

    Evet bu durumdan çok mu memnunum? Hayır. Kulüp kendi elinde olmayan bir durumdan ötürü, siyaset ve rant güç savaşları çerçevesinde bu üçgenin ortasında kalan bir adamın (Dinç Bilgin) kendi malıymış gibi haciz edilip, üzerine borç yıkılınca bu durum kaçınılmazdı.

    o zaman kalkıp çarşınızda helva döktürmüştünüz Göztepe öldü diye. Şimdi bu borç yükünden kurtulmak için sizi göreceğiz. ama sanmıyorum ki Karşıyaka sevdalısı birisi çıkıp ta bu kulüp için şaak diye bu borçları üstlenip ödesin. hadi diyelim ödedi. Öyle bir zengin olmalı ki bu adam borçları ödeyecek üzerine para akıtıp takım inşa edecek kafaya oynayacak.

    gösterin bakalım işler adam gibi nasıl oluyor?


    Bu arada stadı TOKİ yapıyor demişsin. zamanında Serdar Acar talipti o stada, hem bir sürü topçu da getirmişti. Adama yallah çekeceğinize elinizde tutsaydınız belki hem stadınızı kendiniz yapıyor olurdunuz hemde o adamın çevresinden, maddi durumundan yararlanır olurdunuz.

    Son olarak 2 hafta üst üste içeride Niğde ve Buğsaş maçı oynadınız 2 maça 5 bin kişi gitmişmidir?

    Hadi her şeyi ama her şeyi geçtim. TFF 1. ligde ki son Göztepe - Karşıyaka karşılaşması (2-0) açık sizin kapalı Göztepe'nin. ki Açığın kapasitesi daha büyük kapaloya göre zira kapalının göbeği protokol tribünü malum.

    O derbi de kaç ne kadarlık bilet satıldı? Kulüp ama öyle ama böyle en önemli rakibiyle oynuyor tribünün neredeyse yarısı boş.

    Passolige tabi iken TFF 1. ligde passolig sayın kaçtı? zaten o sayı taraftarın takımına olan ilgisini yeteri kadar gösterir.




  • Zuhahaha

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vaas Montenegro

    Satılmış takımın satışmış taraftarısınız bir de utanmadan ksk göztepe maçında 10b görmemiş diyorsun aliağa aş sizi







  • Şakşakçıda gelmiş. burada alkış tutacagına git MAÇa klübüne destek ol. orada alkış tut. haccettepe de puanı kaptı . sondan 3. sıradasınız. Altayın da yeneceğini düşünüyorum.

    Güzel olacak güzel. siz göztepe ile uğaşmaya devam edin. Bundan 5-6 sene sonra sadece GÖztepe ve altınordu kalıcak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 2 Ekim 2017; 14:49:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipodnano1

    Bir adamin mali destegiyle ayaktaydi goztepe adam bainca goztepe de batti bunda haksizlik bir durum yok.



    Bir de uzun uzun anlatmissin. Goztepe amatorden emegi ile cikmadi. Resmen amatorden cikmis baska bir takimla yer degistirdi. Sen de uzun uzun anlat.



    Goztepe izmirin en basit en kucuk takimidir benim gozumde.

    Siz kendinize bakın önce galatasaray basketbol takımı ömer büyükaycanı transfer etmek ister. omer buyukaycan'in transferi mumkun degil... ancak bir kural var : "egitim dolayisiyla "istedigi okulun takimina serbestce transfer olabiliyor oyuncu... o zamanki galatasaray basketbol sube sorumlusu buluyor yolunu,ankara'da "ayse abla spor kulubu"diye bir kulupten lisans cikariyor buyukaycan, tesaduf bu ya, kisa bir sure sonra, "ayse abla spor kulubu"olaganustu kongreye gidiyor, ve kongresinde aldigi olaganustu bir kararla, galatasaray kulubuyle birlesmeyi kararlastiriyor.. boylece omer buyukaycan galatasarayli oluveriyor...
    https://eksisozluk.com/ayse-abla-spor-kulubu--1582767




  • torres_35 kullanıcısına yanıt
    Oguncu transfer etmek icin takim birlestirmekle amatorden hakkiyla cikamayip baska takimin hakkini yemek o takimin taraftarlarinin hakkini yemek ayni seyse tamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buçuk taraftarları çift kulüp tutmaya alışkın olduğu için amatörmüş batmakmış onlara koymaz yamanlar kekoları da amatörde birbirini yesin. kuyumcunun icraatları da koca maziyi gölgelemez. bu kadar taraftar parayla toplanmadı, bu kadar lig üstten satın ala ala çıkarılmadı.
  • Gümüşhane'den 5 lik tarife ve KaSeKa adım adım 3. lige doğru gidiyor.

    Bu kadar borç ve yaptırımdan ötürü freni boşalmış kamyon gibi hızla amatöre doğru sürükleniyorlar.

    sonunda hak ettikleri yere yani amatöre düşecekler.

    o çok güvendikleri basketbol da da işler pek iç açıcı değil.

    sanırım Karşıyaka sadece bir ilçe olarak hatırlanacak, yelken takımı ile birlikte
  • Hadi gene iyisin KSK . ödeyemediğiniz 154.000 TL borcun 44.000 TL sini Taraftar ödemiş. Kalan borcu da FOlkart başkanı Mesut sancak ödemiş.

    Senelerce sırtınızı selçuk yaşara dayadınız. yaşar holding te sponsorluk hariç desteği kesince dımdızlak ortada kaldı KSK. Ha şimdi de bi 3-5 sene mesut sancağa sırtınızı dayayın missss :) Bari adama satın klübü de . en azından dernek olmaktan çıkmış olursunuz. ÇArşı da insanlardan para dilenmemiş olursunuz.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Hacı Ben Göztepeliyim sen ne konuşuyorsun?
  • anlayamadım ? yani sana hitap edilmiş bir şey yazmadımki ?
  • Adamlar parasızlıktan antreman sahasınnın kenarındaki tribünü satmış asdasdasdasdasd
    http://www.egedesonsoz.com/haber/karsiyaka-da-zor-gunler-tesisten-oyle-bir-seyi-sattilar-ki-/969337



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 7 Kasım 2017; 19:10:20 >
  • Kurtuluşu Hagi'de arıyorlar.

    54 Milyon TL lik borç nedir yav? Hiç bir KSK'li o borcu ödemez.

    bir 3 puan daha silinmiş.

    http://skor.sozcu.com.tr/2017/11/12/bucaspor-kafilesine-diyarbakirda-tasli-saldiri-674040/
  • türkiye de gereksiz 4-5 kulüpten biri bu kulüp olabilir, şimdi süper lige geri gelsinler desek birden değişik havalara girip galatasaraya falan saldıracaklar hiç gerek yok kapatılıp tarihin tozlu sayfasına karışması dileği ile..

    izmirlilere de tavsiyem bu ve buna benzer kulüplere yardım edeceğinize ne bileyim büyük altaya, şanlı izmirspora falan yardımcı olun bunlar hır-gür takımı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatos13 -- 13 Kasım 2017; 12:57:38 >
  • thanatos13 kullanıcısına yanıt
    Büyük Altay ile İzmir Spor sanki hır gür takımı değil.

    İstanbul'da Galatasaray, Beşiktaş neyse İzmir'de de Altay Karşıyaka odur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winwin35

    Büyük Altay ile İzmir Spor sanki hır gür takımı değil.

    İstanbul'da Galatasaray, Beşiktaş neyse İzmir'de de Altay Karşıyaka odur.

    aynen




  • geçen yıl kırklareline nasıl geldiğinizi biliyoruz. beter olun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altınordu hariç tüm izmir takımları aşırı gereksiz. ve keşke küme düşseler.

    gerçi birer birer düşüp sonra 2. ligden bi' kulüp alıp yükseliyor, ve sonra bir daha düşüyor. :d

    göztepe de en geç 2 seneye yallah kümeye olur inşallah. bir de 1. ligde 30bin kişiye oynadık diyorlar. görmesek inanacağız. allahın yarım akıllı kulübü. :d
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.