Şimdi Ara

1025YTL'ye bu sistem caiz midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigatek üye fiyatlarıdır. Dayım yeni bilgisayar almak istiyor amaç oyun. Gerçi bundan iyisinin biraz zor olacağını düşünüyorum ama yine de danışayım dedim üstatlarıma* ve size.

*OErdem, Sorrowocean gibi hocalarım.

• Anakart olarak Asus yada Gigabyte öneririm.

DVD RW olarak Samsung Sata öneririm.

Kasa görünüm olarak birşey ifade etmiyor. Eğer önemi yoksa kalabilir. Daha güzel kasalar alınabilir.
  • dostum ben AMD yi intele göre daha çok sevmeme rağmen aynı fiyatlarda coreduo ve intel anakart öneririm. çünkü şuan intel önde, bende amd nin yolunu gözlememe rağmen intel öneriyorum çünkü kalite farkı yüksek. diğer parçaların ise güzel onları alabilirsin diye düşünüyorum. muhtemelen bu konu ilgi çekerse veritek ram alma diyecekler ama bence ucuz olduğu için kalsın çünkü testlerde etki etsede oyunlarda kaliteli ram loading dışında pek bir kar yaptırmıyor diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

dostum ben AMD yi intele göre daha çok sevmeme rağmen aynı fiyatlarda coreduo ve intel anakart öneririm. çünkü şuan intel önde, bende amd nin yolunu gözlememe rağmen intel öneriyorum çünkü kalite farkı yüksek. diğer parçaların ise güzel onları alabilirsin diye düşünüyorum. muhtemelen bu konu ilgi çekerse veritek ram alma diyecekler ama bence ucuz olduğu için kalsın çünkü testlerde etki etsede oyunlarda kaliteli ram loading dışında pek bir kar yaptırmıyor diye düşünüyorum.

Intel demek aynı performansı veren daha pahalı işlemci ve daha pahalı anakart demek bu da ekran kartından feragat demek. Amd'de 5200, 4400 veya 4000 haricinde işlemci alınmaz diyen biriyim zaten. Hem hız aşırtma yapılmayacak.

ÖnceVatan hocam, Anakart phenom destekli diye istiyor. Kasa görünümü önemli değil, öncelik güç kaynağında. Dvd yazar için sağol.

• quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

dostum ben AMD yi intele göre daha çok sevmeme rağmen aynı fiyatlarda coreduo ve intel anakart öneririm. çünkü şuan intel önde, bende amd nin yolunu gözlememe rağmen intel öneriyorum çünkü kalite farkı yüksek. diğer parçaların ise güzel onları alabilirsin diye düşünüyorum. muhtemelen bu konu ilgi çekerse veritek ram alma diyecekler ama bence ucuz olduğu için kalsın çünkü testlerde etki etsede oyunlarda kaliteli ram loading dışında pek bir kar yaptırmıyor diye düşünüyorum.

Dayı kullanacağına göre o/c olmayacak bu durumda da bu paraya bu peformansı veren intel işlemci alamaz ve o fiyata anakartta alamaz. Bence sistem genel itibariyle güzel fakat wd harddiskler biraz fazla gürültülü çalışıyor.

Edit : Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 13 Kasım 2007; 16:44:51 >

• Stoklara dikkat etmemeişim. Isınma sorunu olmasın diye Brisbane çekirdeğe karar verdim gibi. Tam 999YTL'ye şu denke geliyor. Başka bir öneriniz var mı?

• o anakart kullanıcılar dertli usta bi alternatif bul istersen mvp 480 cf çok sağlam kart...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: x0x

o anakart kullanıcılar dertli usta bi alternatif bul istersen mvp 480 cf çok sağlam kart...

Dert nedir hocam? Raid yapılmayacak? Hız aşırtma da yapılmayacak? Su mu koyuyormuş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

quote:

o anakart kullanıcılar dertli usta bi alternatif bul istersen mvp 480 cf çok sağlam kart...

Dert nedir hocam? Raid yapılmayacak? Hız aşırtma da yapılmayacak? Su mu koyuyormuş?

g.k aşırı ısınma problemi varmış bide usb ile alakalı sorunlar yaşanıyormuş... ya pc toplarken bende bunu alıcaktım birileri bu seri hatalı falan dedi...hatta forumda toffi isimli arkadaşta amd sistem toplarken aynı şikayyetlerde ötürü vazgeçmiş... yani duyduklarım bunlar
  • quote:

quote:

quote:

g.k aşırı ısınma problemi varmış bide usb ile alakalı sorunlar yaşanıyormuş... ya pc toplarken bende bunu alıcaktım birileri bu seri hatalı falan dedi...hatta forumda toffi isimli arkadaşta amd sistem toplarken aynı şikayyetlerde ötürü vazgeçmiş... yani duyduklarım bunlar

Son hali bu o zaman?

• bence çok güzel sistem @cagann hocam
  • m55s-s3 için de k.köprüsü çok ısınıyor diye şikayetler vardı galiba ben olsam msi ı alırdım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: coverdale

m55s-s3 için de k.köprüsü çok ısınıyor diye şikayetler vardı galiba ben olsam msi ı alırdım .

La Havle...

quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

bence çok güzel sistem @cagann hocam

Sağol OErdem hocam da Msi K9N neo-F V3 mü Gigabyte M55S-S3 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 13 Kasım 2007; 20:27:25 >

• ö-m olarak cevapladım
  • quote:

ö-m olarak cevapladım

Sağolasın hocam.
  • ne demek rica ederim
  • quote:

quote:

ö-m olarak cevapladım

Sağolasın hocam.

bizden niye saklıyosunuz yav stoklarda 1 tane mi kalmış

• quote:

Orjinalden alıntı: coverdale

quote:

quote:

ö-m olarak cevapladım

Sağolasın hocam.

bizden niye saklıyosunuz yav stoklarda 1 tane mi kalmış

Heeee. Msi K9N Neo-F V3te karar kıldım, OErdem hocamın katkılarıyla.

• Hocam amd x2 5600 ve msi k9n ultra-2f kullanıyorum bu ikiliye de bakabilirsin performanstan memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fthkls

Hocam amd x2 5600 ve msi k9n ultra-2f kullanıyorum bu ikiliye de bakabilirsin performanstan memnunum.

Hocam amaç oyun olduğu için iyi bir ekran kartı şart olduğundan öyle bir ayar çektim. 8600GTS ile pek iyi olmaz gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.