Tek fiyata sabitledikleri yazıyor. Şuanki fiyat ile abonelik başlatan oldu mu ? Aktif kullanan arkadaşlar memnun musunuz https://netgalaksi.com.tr/kampanya/yalin-internet-paketleri-ve-kampanyalari/ VDSL/FİBER ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 23 Ocak 2023; 17:23:42 > |
100mbps 89.00₺ Tek Fiyat NetGalaksi kullanan var mı?

-
-
kullananlar memnun mu ping önemli değil
-
up
-
Aradim modem dsl sekmesinde 105 mbit max yazarken altyapi 60 mbit gosteriyormus o yüzden 50 mbit pakette ısrar ettiler toplamda iki kere aradım yine de sonuç alamadım. başka firmayla şansımı deneyeceğim 20 lira daha fazla veririm en azından 100 mbit alırım başka firmada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kesinti takıntin varsa bulaşma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni firmalar ilk 1-3 ay düşük hızdan hizmet vermekte ısrarcı. Bu tongaya düşmeyin !!!
-
Nasıl yani
Fiber mi vdsl mi sizin ?
vdsl hocam 250 metre mesafe var hali hazırda da 80 mbit kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim fiber 1000 kadar destekliyor hattım şuan 100 megabit poyraznet kullanıyorum net galaksiye geçsem nasil olur sizce
önceden netgalaksi kullanıyordum sonra comnete geçtim am yaptılar diye.
Netgalaksi hala 89 lirayken , 69 lira olan comnet şuan 169 lira oldu. Tekrar geri gitmeyi düşünüyorum
-
Netman a geç.
-
Arkadaşlar 100 Mbps paket 1 Nisan'dan itibaren yeni aboneler için 129 TL olacakmış. Evrakları Nisan'a girmeden gönderirseniz 1 sene boyunca 89 TL den yararlanırsınız dediler. Bilginiz olsun.
Başka ISS den geçişlerde aktivasyon ücretsizmiş bu arada.
Dört kez arayıp kayıt oluşturmama rağmen hala evraklar mail ile iletilmedi on gün oldu. Allahtan gelmedi yoksa uğraş dur. Uzak durun bence.
-
Bende 3 kez aradım 10 gün bekledim sadece sözleşmeyi göndermek için bile kayıt oluşturuyorlar yarın bir problem yaşadığınızda kaç aşamalı kayıt oluşturulur ? Ayrıca altyapım 66 mbps hız destekliyorken 100 mbps paketi verip hızı 60 sınırlandıracaklarına sözleşmeye 50 mbps paketi yazmışlar müşteri temsilcisine 3 kez tane tane anlatmaya çalıştım anlamayınca pes ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut001 -- 10 Nisan 2023; 13:25:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 yıldır kullanıyorum bu fiyat düşürme olayından sonra içine ettiler.elmi değiştirmiş ne bu firma.simdi hem buraya yazıyorum hem müşteri hizmetlerini arıyorum 10 dk. Oldu tel.bakan yok 1 saattirde net yok.
Diyecek bişey bulamıyorum 1 saattir bende de yok.
Getirdiğim aboneler büyük ihtimalle çıkıcaklar netgalaksiden.
-
Net yine yok her ay bir kaç gün net kesintisini göze alacak varsa buyursun geçsin!
Allah cezasını versin Netgalaksinin. Rezil bir firmaya döndü. Yine dünden beridir internet yok. Artık geçiş şart oldu.
-
Uzak durun hatta kaçın! Hala net yok. Her ay aynı durum kesin olarak gidiyor... @netgalaksi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

sayın abonemiz,
İnternet erişiminizde kesinti yaşamaktasınız.Arıza ekipleri sevk edilmiştir, tekrar bilgilendirme yapacağız. B021 Alay geçiyor O.Ç ları 30 saat oldu kesinti olalı |
Benzer içerikler
- comnet para iadesi
- goodbyedpi android
- yazlık internet
- comnet altyapı sorgulama
- efsane net
- internet yavaş
- cep magnet nedir
- yeni hat ücreti 2025
- zyxel modem kurulumu
- statik ip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X