100bintl nasıl değerlendirilir ?

-
-
Kur korumalı mevduat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 kağıttan hayır gelmez EZ parayı
-
fıtre olarak dagıt humet yardım topluyor
-
Hocam 250.000 var bende de hiç birşeye yaramıyor ,120.000 ile giriştim altın arttı para bu hallere geldi, bankaya atıp altın hesabına bas
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
e-ticaret yap diyecem ama piyasa koşulları ticaret için uygun değil halkın alım gücü düştüğü için ticarette durgunluk var.
benim önerim.
yabancı hisse senedi fonları
borsa istanbulda hisse senedi fonu olarak ihracatçı şirketler hisse senedi fonu var.
bu şirket batarsa ben de batayım diyebileceğinz çok güvendiğiniz,temettü ödeyen kurumsal işyeyişi sağlam olan şirketlere uzun vadeli yatırım yapın hisselerini alın.
uzun vadeden kasıt gerçekten uzun vade 5-10 yıl hisseyi satmadan durabilecekseniz alın,yoksa ilk borsa düşüşünde panikleyip zararına satacak olan korkaklar borsaya hiç bulaşmasın canları fena yanar.
borsanın b sinden anlamıyorsanız yatırım fonlarına para yatırmak iyidir.
Hatta BES sözleşmesi yapıp fon tercihini yabancı hisse senedi fonu,altın fonu,borsa istanbul hisse senedi fonlarından birini tercih ederseniz. hem borsadan hem %30 devlet katkısından kazanç sağlanabilir.
-
Eğer anlıyorsanız kripto para borsası öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Black Goo alım satımı aracılığı yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 16 Nisan 2022; 1:3:29 > -
Valla hocam, biz okuyacağız diye tonla yükün altına girdik. Devlet de bir şey vermiyor. Nereden olduk doktor, dişçi vs. sermaye yoksa hiçsin. Bir sürü KYK borcu duruyor. Millet okumadı hayatı yaşıyor. Arabadan arabaya geçiyor. Parayı götürüyor. Biz mi yanlış yapıyoruz. Millet nereden buluyor bu paraları anlamıyorum
Hisse senedi al özellikle gıda hisseleri
Hazır kripto paralar diplerde geziniyorken altcoin sepeti yapardım seneye milyoner olma hayalleriyle📿
ben 26 yaşında askerden döndüğümde cebimde beş kuruş para yoktu. sonradan çalışıldıkça kazanılıyo.
Çiğ köfte bayiliği alabilirsiniz.
Hocam benim fikrim borsa emtia falan tehlikeli bence çünkü kazansanız bile bu parayı gerçekten anlam yüklediyseniz indi çıktı takip ederken zaten kafayı tırlatır sanırım insan yani ben olsam altın yaparım hesap olarak yatırım tavsiye değildir herkes kendinden sorunlu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X