Şimdi Ara

1000TL'e kadar telefon onerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000TL'e kadar telefon onerilerini bekliyorum en az 2GB Ram olmasi ve saglam bi islemcisi olmasi lazim marka takintim yok, marka oldugu icinde dandik telefon onerileri istemiyorum aklimda Lenovo P70 var. Kullanan varsa +/- yonlerini soylerse iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet ben de 800 tl civarında bakıyordum.

* Lenovo P70 tam içime sindi, bütünleşik batarya olduğunu öğrendim, bence olumsuz bir özellik, sorun yaşayan arkadaş vardı.

* Devam ettim aramaya Asus Zenfone 2 Laser hoşuma gitti, onda da hep test modellerinin türkiyeye kakalandığını öğrendim. Gerçi 'test model' yazısını düzeltmişler ve garantide sorun çıkmayacakmış ama alırken tereddüt edersem o telefondan hayır gelmez.

* Lg G3 hiç araştırmadım ama kronik sorunları olduğunu duymuştum, kullanan/bilen varsa anlatsın lütfen.

* Bunlar dışında bu modellere yakın ne var arkadaşlar?
  • P70 arka kapak çıkıyor ve batarya değişimi kolay sabit olsa da.

Xiaomi redmi note 3 pro 3 gb / 32 gb veya 2 gb / 16 gb modeli var. Snapdragon 650 çok iyi işlemci, orta seviye görünümlü üst seviye direkt. Redmi 3 ise uygun performans 5" ve rekor batarya süresi için önerilir. Pasaport veya imei oluyor bunlara. İkisi de yeni çıktı ancak tr garantili bulmak zor veya imkansız olacaktır.

• Zenfone 2 Selfie 999 tl vatanda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia c4 olabilir
  • Bende alicam ayni fiyatlar araliginda generale mobile 5+ bekliyorum lansmani 900 civari olur yahut bin tl diye umuyorum.

• casoer via m1 tavsiye ederim kullnıyorum gayet iyi. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memduhbabule

casoer via m1 tavsiye ederim kullnıyorum gayet iyi. :)

Hocam Via M1 ben de düşünüyorum ama işlemcisi biraz can sıkıcı gibi? Bir de gm 5+ ne zaman çıkar ki? Beklesem mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia c4 alacağım gibi gözüküyor.
  • Lenovo Zuk Z1 tavsiye ederim. Çok sık telefon değiştiren biriyim, çok cihaz kullandım şimdiye kadar ama Zuk Z1 gerçekten başka bir şey.

Snapdragon 801, 3gb ram, 64gb depolama, 4100mah batarya,parmakizi okuyucu ve en önemlisi official cyanogen os ile geliyor cihaz. Yani yıllarca güncelleme desteği garanti demek bu. Marshmallow çoktan geldi mesela. Yani gerçekten fiyatına göre şuan en iyi cihaz diyebilirim. Hatta kendisine oneplus two killer diyorlar. YouTube da karşılaştırma videoları var araştırabilirsin. Gerçi ben video falan değil bizzat kendim denediğim karşılaştırdığım için tavsiye ediyorum. Bazıları snapdragon 801 eskidi diyebilir, onlara inanma. Sd801 şuan en iyi işlemcilerden biri. Çekirdek ve bit olayına takılma, onlar ise pazarlama taktiği ve tamamen göz boyama. Bak qualcomm snapdragon 810 ile 8 çekirdek mimari kullandı ama sd820 ile tekrar 4 çekirdek mimariye geri döndü. Ve aslında sd801 in avantajı bile var. Şöyleki tüm firmalar ve geliştiriciler sd801 i çözdüler artık. Ve yazılım desteği inanılmaz arttı, zuk z1 yeni çıktı sayılır ama bir çok rom çıktı, coloros, flyme, zui,lewaos exodus, mokee, resurrectionremix, smartistan, gibi birçok rom şuan kullanılabilir durumda. Şimdi miui 7 bekliyoruz bakalım :)) gerçi cyanogen hepsinden iyi ama arada bir değişiklik iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 23 Şubat 2016; 16:29:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.