Bildirim
1000 tlye kadar Kasa vatan %25
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bir diğer sorum: İnternet üzerinden alınırsa parçalar montajlanıyor mu?
ya da telefonla alsak?
illa mağazadan mı almak lazım_ -
Anakartı ,GIGABYTE GA-780T-D3 yapabilirsin. HDD yi de 1tb alıp, ekran kartını MSI Gtx560 alabilirsen daha iyi olur. -
Montaj işini vatanı arayıp sorabilirsiniz . -
2 tb ile 1 tb arasında çok az fark vardı. yapmışken 2 tb yapalım dedik.
bahsettiğiniz anakart ile farkı nedir hocam?
Ekran kartı olarak çok uçmak istemiyoruz, f-p bir pc toplamak istiyoruz, gtx560 ların önemli bir farkı var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: maytere
Montaj işini vatanı arayıp sorabilirsiniz .
şubeyimi arayayım? -
bu anakartta usb 3.0 vs desteği varmı ileride ekleriz belki. -
quote:
Orijinalden alıntı: semihh95
bu anakartta usb 3.0 vs desteği varmı ileride ekleriz belki.
Yoksa pci bir kart alıp hem sata 3 hemde usb 3 çıkışı alabilirsin.50 tl gibi bir paraya satılıyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
quote:
Yoksa pci bir kart alıp hem sata 3 hemde usb 3 çıkışı alabilirsin.50 tl gibi bir paraya satılıyordu.
sence sistem nasıl bu haliyle iyimi? -
bunların hepsinin olduğu ankara şubesi varmı?
aşti ye yakın olan şubenın adı ne? -
quote:
quote:
quote:
Yoksa pci bir kart alıp hem sata 3 hemde usb 3 çıkışı alabilirsin.50 tl gibi bir paraya satılıyordu.
sence sistem nasıl bu haliyle iyimi?
Güzel ama bütçe çok sınırlıysa hdd 500 gb yada 1 tb al.Bence 500gb al bende 500gb seagate var 7/24 oyun film indiriyorum daha dolduramadım.Ama bütçe varsa 2 tbden şaşma derim.Ekran kartı düşük geldi bana eğer 1080p oyun oynayacaksan hiç alma en azından hd 6870 bul onu al.Kasa konusunda en doğru seçimi yapmışsın içindeki psu on numara psudur.Bütçe olsada anakartı biraz yükseltip sata3 usb 3 bir anakart alsan.Gerçi sata3 ve usb 3 e gerek yok ki insan kaç kere flash belleğe filmdir müziktir gibi şeyler atıyor.Hdd desen zaten ssd almadıktan sonra sata3 performansı alınamıyor.Anca snde 50 mb atar.Sata 2 oluncada 40mb sn ne fark var ki.
Kısaca sistem bu paraya gayet güzel al paşa paşa kullan derim.Ekran kartı da iyi aslında ama ne biliyim olmuşken iyisi olsun diyor insan.Yada vazgeçtimPara verme ekran kartına bunun çift fanlısını al oc yapar 6870 performansını yakalarsın
Ekran kartı sana kalmış para çıkarsa daha 6870 çıkmazsa 6850 al.
Gayet güzel sistem kafan rahat olsun.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sence sistem nasıl bu haliyle iyimi?
Güzel ama bütçe çok sınırlıysa hdd 500 gb yada 1 tb al.Bence 500gb al bende 500gb seagate var 7/24 oyun film indiriyorum daha dolduramadım.Ama bütçe varsa 2 tbden şaşma derim.Ekran kartı düşük geldi bana eğer 1080p oyun oynayacaksan hiç alma en azından hd 6870 bul onu al.Kasa konusunda en doğru seçimi yapmışsın içindeki psu on numara psudur.Bütçe olsada anakartı biraz yükseltip sata3 usb 3 bir anakart alsan.Gerçi sata3 ve usb 3 e gerek yok ki insan kaç kere flash belleğe filmdir müziktir gibi şeyler atıyor.Hdd desen zaten ssd almadıktan sonra sata3 performansı alınamıyor.Anca snde 50 mb atar.Sata 2 oluncada 40mb sn ne fark var ki.
Kısaca sistem bu paraya gayet güzel al paşa paşa kullan derim.Ekran kartı da iyi aslında ama ne biliyim olmuşken iyisi olsun diyor insan.Yada vazgeçtimPara verme ekran kartına bunun çift fanlısını al oc yapar 6870 performansını yakalarsın
Ekran kartı sana kalmış para çıkarsa daha 6870 çıkmazsa 6850 al.
Gayet güzel sistem kafan rahat olsun.
kasa poweri bunu kaldırırmı diyorsun şimdi ?
dediğin gibi 500gb alırsam bütçe değişmeden bunu alabilirim heralde.
ekran acer20'' 1600x1200 gibi bir çözünürlüğü vardı sanırsam.
bu çift fan meselesi ne
http://www.vatanbilgisayar.com/xfx-hd-687a-zhfc-hd6870-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58499
ben kırıkkaledeyim büyük ihtimal montaj da olsun diye yarın ankaraya gidip alıcam montaj için başka birşey almam lazımmı?
-
anakart birtek söğütözü şubesinde varmış 1 tane -
-
XFX HD6870 wd caviar blue 500gb değiştirdim 1009 tl oldu.
kasa hala kurtarırmı.
bana anakarta yedek önerirmisiniz onu bulmazsam -
quote:
XFX HD6870 wd caviar blue 500gb değiştirdim 1009 tl oldu.
kasa hala kurtarırmı.
bana anakarta yedek önerirmisiniz onu bulmazsam
wd caviar blue nin özelliklerini falan bilmiyorum ama bende seagate 500gb var gayet güzel bence seagate tercih et çünkü hdd diyince herkes seagate der
Monitörün boyutu iyi çok sorun yaşamazsın.xfx hd 6870 çok ses çıkarıyor diye yorumlar okumuştum.İstersen 6870 al yada bunu al ama az bir fark verip 6870 almak mantıklı tabi.Sen bilirsin.Anakarta gelince senin seçtiğin model fx destekleyen en kötü modeldi zaten.Bulduğun anakartı alabilirsin o yüzden fx desteklese yeter.Bana sorarsan bunu al.Hem assus hemde onboard ekran kartı var.Bence bu önemli bir özellik.
Edit: HD 7770 modelini de incele derim hem yeni seri hem de az enerji harcar ama 128 bit.Buna karşı çekirdek ve bellek hızları yüksek.Bence googlede 6870 vs 7770 diye bir arat oyunlarda kaç fps verdiğine bak.Asusun ki çok çekici görünüyorBu arada Nvidia 560 da alabilirsin ama 6870 daha çok fps verir.O karttan.Senin için cuda ve pshx önemliyse bir bak derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 10 Ağustos 2012; 22:36:28 >
-
bence mutlaka sata 3 anakart olmalı. dikkat etmemişiz.
Gelecek ssdde -
asus p8h61-mlx anakart uyumlumudur? bu sisteme?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
asus p8h61-mlx anakart uyumlumudur? bu sisteme?
Hayır değildir.Çünkü işlemciniz amd ama anakart intel uyumlu.Anakart seçerken socket am3+ olmasına dikkat ediniz.Ama dediğim anakart bütçenize uygun iyi bir anakarttır.Anakarta boşuna para vermeyin.İlla vercem derseniz bari usb 3.0 ve sata 3.0 olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
m5a 78l le amd 760g
aldım
Benzer içerikler
- hazır sistem önerisi
- hotfix nedir
- oyun için amd mi intel mi
- sinerji güvenilir mi
- gürcistan media markt
- intel 15. nesil
- exynos 2400
- bios güncelleme
- dlss nedir
- rtx 3060 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X