Şimdi Ara

1000 TL'ye En iyi Ne Alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lcd tv var sony bravia ex4, ps3 ve xbox360 arasında kalıyorum hep o yüzden yıllardır alamıyorum karar veripte zaten alsamda kırdırırım önce oyunları kopya bitirir daha sonra yavaş yavaş apra biriktirip orj a geçerim.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Bu arada 1000 TL ye motor falanda alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 30 Ekim 2011; 1:42:51 >

Orijinalden alıntı: xayL

Bu arada 1000 TL ye motor falanda alabilirsin.

kendi çapımda bir scooterım var yetiyor, Allah'a şükür.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • eğer büyük bir şehir de yaşamıyorsan
    kırsal bir yerde yaşıyorsan kesinlikle parayı biriktir veya üstüne ekle .
    ATV al , çok farklı birşey dere tepe çıkıyorsun geziyorsun
    manita ile yaların yaların oynuyorsun .
    denedim .
    ( sivas )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 30 Ekim 2011; 1:48:50 >

DH RUOJA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

eğer büyük bir şehir de yaşamıyorsan
    denedim .
    ( sivas )

Arkadaş konsol düşünüyorsan PS3 al veya karar veremiyorsan kafana yatanı al. Olmadı Ruoja'nın dediği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 30 Ekim 2011; 1:50:06 >

Orijinalden alıntı: xayL

quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

eğer büyük bir şehir de yaşamıyorsan
    denedim .
    ( sivas )

Arkadaş konsol düşünüyorsan PS3 al veya karar veremiyorsan kafana yatanı al. Olmadı Ruoja'nın dediği gibi

atv sürecek alan yok, aslında konsol şu an iyi fikir gibi ama dediğim gibi kaç defa yeltendim ama hep kararsız kaldım.

• Ipod Touch 4g 64gb al. 720p dizi, film arşivini ios 5 ayrıcalığıyla izleme şansına sahip ol
  • Benimde 1000 tl var ve bende ne alıcağıma kararsızım . Telefon olarak 2 el bir iphone 4 gelicek ama ne zaman bilmiyorum . Ps3'üm var . Sizce ben ne almalıyım ?

1000 tlye anca ekran kartı alınır.

• Bu arada arkadaşım ps3 al ama eğer ailen tam bir dizi kolikse hiç bulaşma derim oyun oynatmıyorlar .

Orijinalden alıntı: Smballz

Bu arada arkadaşım ps3 al ama eğer ailen tam bir dizi kolikse hiç bulaşma derim oyun oynatmıyorlar .

dostum orası sorun değil ayrı tv var fakat dediğim gibi hep isterim konsol almak ama birisi xbox iyi diyor birisi ps3 diyor birisi xboxda fwleri güncel tutarsan banlanmazsın falan diyor ne bileyim.

• dslr
  • Eğer maddi imkanın varsa al ps3 rahatla arada oyun alır sıkılana kadar oynarsın . Ama oyun alamam diyorsanız (Ki bendeki oyunlar 4 taneyi hiç geçmedi yetiyo birde artıyor) Bir xbox alın ama orjinal alıcaksanız xbox almayın her ay bir para vermeniz gerekiyor . Yanlış anlamayın ben bir fanboycuk değilim

Orijinalden alıntı: Smballz

Eğer maddi imkanın varsa al ps3 rahatla arada oyun alır sıkılana kadar oynarsın . Ama oyun alamam diyorsanız (Ki bendeki oyunlar 4 taneyi hiç geçmedi yetiyo birde artıyor) Bir xbox alın ama orjinal alıcaksanız xbox almayın her ay bir para vermeniz gerekiyor . Yanlış anlamayın ben bir fanboycuk değilim

Her ay para vermeniz gerekiyor derken? Güncellemelerine falan mı?
  • ev icin sinema ses sistemi alabilirsin guzel bir telefon olabilir bilgisayarda yukseltmek istedigin parcalari yukseltebilirsin illede hemen harcaman gerekmiyorsa at kenara ileride cok istedigin birseyi almak icin kullanirsin parayi kafana gore artik
  • şimdi yönetici gelip konuyu kapatır diye korktum bir an ama neyse; şimdi xbox 360da live olayı var falan diyorlar ama live da paralı öte yandan ps3 mesela fwli 20 oyunlu falan satanlar var orijinale gelince eğer olurda bir ps3 alacak olursam mesela gider 700 e 160 gb alır 2 de bf3 ve mw3 alır multi akarım diye düşünmekteyim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.