Şimdi Ara

1000 TL'ye En iyi Ne Alınır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ay para vermeniz gerekiyor derken online içeriklerden yararlanmadan bahsettim .

Uzerinde hem dusunup hem el emegini katip hem de gazlayarak , olayin her evresinde ayri keyif alinan bir olaydir ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: execut

Nitro yakitli rc arac alabilirsin. Keyifli bir hobidir tavsiye ederim.

Uzerinde hem dusunup hem el emegini katip hem de gazlayarak , olayin her evresinde ayri keyif alinan bir olaydir ;)

araba değil de benzinli helikopterim var.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • rc araçlara tövbe okuyanlar bile var . İyiki bırakmışım diyorlar , bence rc araçlara başlanması kötü bir fikir ..

belki şimdi öğk yok lan harcıcam diyebilirsin ama önemli olan işinin görülmesi. sonra pişman olma yani.

Orijinalden alıntı: LazPacino

Walla herkese aynisini diyorum sanada aynisi olcak..

Turbo beslemeli dizel (tdi) araban (arabaniz) varmi. Varsa guzel bi chip attir. Yolda keyfine bak

chip demişken, bende bir soru sorayım. hdi arac'a chip yapılıyor değil mi? bi de chip aracın motor ömrünü kısaltıyorMUŞ.

Orijinalden alıntı: LazPacino

Walla herkese aynisini diyorum sanada aynisi olcak..

Turbo beslemeli dizel (tdi) araban (arabaniz) varmi. Varsa guzel bi chip attir. Yolda keyfine bak

Noluyo chip attırnca lağn

Abi belediye işçilerinin sopası varya büyük 2 metrelik onla vurdu işte.
  • Arkadaşlar banada bir yardım etseniz ?

İcin isinde yariş yoksa , kuru kuru gazlamak bi sure sonra sacma gelecektir.

Ama araciniza taktiginiz yeni bir parca veya farkli bi ayar sayesinde pistte daha hizli tur attiginizi gordugunuz anda keyif almaya baslarsiniz.

Oyuncak mantigiyla bakilirsa maddi manevi yorucu olabilecegini kabul ediyorum.

Kendimden yola cikarak dusundum sadece , verdigim para helal olsun dedigim ne var diye.

Ps3 e verdigim para da helal olsun ;) bir de iphone a tabi. Bunun disinda herhangi bi urun gelmio aklima parasini sonuna kadar hakeden
  • Chip attirinca usaklar. Mesela 50 ps lik motor oluyir sana 70 75 80 ps :D her motor orjinal halinin daha ustunu kaldirabilir durumda uretilmistir zaten. Ps artinca seriler arac daha fazla surat yapabilirsin. Arabanin alt devirleri canlanir. Dogru duzgun kullabimda ciddi yakit tassarufu yaparsin. Tabi bide tam tersi seri kullanimda daha fazla yakarsin.

Omtunu kisaltir evet cunku ps artiriyorsun ama dogtu duzgun bilincli kullanimda bi sorun teskil etmez. Sikinti olmaz. Trafikte nekadar chipli arac bar senin haberin bile yoktur. Ona bakmamak lazim bence gidrcrkse 5 yil gitsin 3.5 4 yil ama istedigim gibi gitsin :D
    Işık Üniversitesi

Mimarlık
  • Canon EOS 1000D
  • iPod Touch + Ps3 tabi üstüne biraz eklemek gerekebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox90 -- 30 Ekim 2011; 3:54:52 >

Orijinalden alıntı: Fox90

100 tl 1 gunluk kiralik ev 400 tl 1 gunluk 2 adet kiz arkadas 200 tl alkol yiyecek vs
    300 lirada cebinde kalir onlada bi kot bi gomlek alirsin o gun icin

1 günlük kız nerde 200 lira söyle bizde oraya gidelim
  • 7-8 kere şey yapılır

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.