Şimdi Ara

1000 TL ve GTA 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA 5 Watch Dogs oyunlarını rahat bi şekilde çalıştıracdak beni 3-4 yıl götürebilecek bi PC toplamayı düşünüyorum.

sorularum şunlar,

sizce öyle bi bilgisayarı bu fiyata toplamak mümkün mü?

1000'i 1500 yapsak mümkün mü?

1000 e olur derseniz, 1000 ile oluyorsa 1500 ile de olabilir dersiniz ki aralarındaki fark ne olur?

eski bilgisayarımdadn parçalar ekleyebilir miyim?

montajını kendim yapabilir miyim?

sıfırdan toplama bi bilgisayarı montaj yapmnanın zorluğu nedir?

veya sen bu işi bırak başkasına yaptırmamamaya şartlandıysan (öyle malesef taktım kafaya) hazır al derseniz bu iki fiyata hazır olarak bişey olur mu?

ben şu an ki pc ye bakıyorum abim toplamıştı 7 yillik bilgisayar ama içi çok karışık. bi sürü kablolar var oynamaya bile korkuyorum denebilir.. bi tek 4 yıl önce ekran kartı aldım onu da pc ciye takdırdım.

evet bi yardımcı olursanız güzel olur simdiden saolun

(ek notlar,

1-monitöre gerek yok.
    2-klavye mouse a da gerek yok
    3-dvd cd writer reader da istemiyorum
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 9 Temmuz 2014; 23:53:39 >

• 1500 e ancak low-medium arası 30 fps de falan açarsın gta 5 i. Birazdan yazarlar parçaları arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spielberg kullanıcısına yanıt
    o zaman hiç toplamaya gerek yok vazgeçtim arkadaşlar zahmet etmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 10 Temmuz 2014; 0:04:22 >
  • Neye low medium bosver hayet iyi ayarlarda oynarsin

-Fx 6300 İslemci
    -970A-G43 Anakart
    -4Gb Gskill Ram
    -1TB Wd Cavier Blue Harddisk
    -Xigmatek Ascard 500W Kasa
    -Asus R7 265 2GB Ekran Karti

• bunları vatandan mı almayalım hocam yoksa daha hesalı bi yer var mı önerdiğin..

kredi kartı kargo gibi seçenekler yok malesef gidip mağaza satışı düşünüyorum.

bi de gelişi güzel yazmadın demi aga götürür yani uyumlu mudur bu parçalar.. ana kartı işlemcisine psu suna kasası falan uyar değil mi?

ekstra olarak kablo alınması gerekiyor mu aradaki bağlantılar için. misal işlemciyi anakarta bağlıcaz bu alacağımız parçalardan bunu destekleyecek birimler gelecek mi ayrı olarka mı satın alınacak.

psu yu anakrta ağlayan işlemciye bağlayan kablolar falan bu tür soruyorum
  • hocam bi de harddisk 136 Tl aceb, 1 TB yerine 512 mb alıp kalitesini azcık düşürsek daha hesaplı bişey çıkar mı ordan?

Bİ DE vatanın sitesinde dedigin parçalar var

peki mağazasında var mıdır? direk verirler mi parçaları elime satın almaya gitsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 10 Temmuz 2014; 1:30:14 >
  • 500 gb Hdd ile 1 tb Hdd arasında 20 lira civarı oynar.Hdd den kısmanın anlamı yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amd fx 6300 islemci

970a g46 anakart

Gskill 2 × 4 gb 1600 mhz ram

Seagate 1 tb 7200 rpm hdd

RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

Sapphire r9 270x dual x

Fiyat 1000 tl yi asiyor ama 3 4 yil oyunlari oynamak istiyorsan bu sistemi almalisin

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    hocam saolasın ama yukarkidad aarkadaşda önerdi bişeyler şimdi hangisini düşüneyim beni de kararsız bıraktın :D hiç de nlamam parça işlerinden yardımcı oln
  • parçaları almaya gidiyorm bu kadar acele etmey diyen var mı son olarak bi göreyim bi önerisi olan varsa son çıkış tünelden önce
  • Netten magazadki stok durumuna bak haftasonu toplat indirim oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

hocam saolasın ama yukarkidad aarkadaşda önerdi bişeyler şimdi hangisini düşüneyim beni de kararsız bıraktın :D hiç de nlamam parça işlerinden yardımcı oln

oyun için istiyorsan benim tavsiye ettiğimden al
  • G3258
    H81M-C
    Corsair Vengeance 8gb
    R9 270x
    200R+VS550

1300 falan yapıyor, indirimde 1200 civarına alırsın, islemciyi al 4.2-4.3ghz civarına tamamdır,su an kullandıgın bilgisayarın hddsini takarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D44C8299 -- 10 Temmuz 2014; 12:55:02 >
  • vitrenco ile farki nedir

• Bu parayla Watch Dogs oynarsan kanser olursun. Eğer GTA5 de aynı şekilde gelirse yine kanser olursun. GTA5'in çıkışını bekle derim sırf GTA5 için alıyorsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 icinde gecerli mi ya da arkadaslarin onerdikleri

• Hafta sonu al sistemi, Vatan'da %25 ya da %30 indirim oluyor.
    Şu an gidersen çok fena kazık yersin, 2 gün daha sabret.
  • o indirimler devam etmiyomus ama

• hocam teşekkür ederim bu sistemi topladım ve watch dogs u texture high olmak üzere diğer ayarlar medium - high arası karışık 40 - 60 fps arası stabil olmasa da akıcı şekilde oynayabiliyorum
  • Hayırlı olsun memnun olduğunuza sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.