Şimdi Ara

1000 tl altı telefon tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimse cevap yazmıyor bir daha açayım dedim. 1000 tl altında beni uzun süre idare edecek bir telefon arıyorum. Yani ikide bir sorunla karşılaşmak istemiyorum.

Aklımda

-Sony Xperia E4g
    -Zenfone 5
    -Gm 4g ( Bu telefonda çok sorun çıkıyormuş )
    -Lg g3 beat

var. Samsung istemiyorum beni android den soğuttu.

İçlerinden hangisini almalıyım sizin önerileriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninnini

Kimse cevap yazmıyor bir daha açayım dedim. 1000 tl altında beni uzun süre idare edecek bir telefon arıyorum. Yani ikide bir sorunla karşılaşmak istemiyorum.

Aklımda

-Sony Xperia E4g
    -Zenfone 5
    -Gm 4g ( Bu telefonda çok sorun çıkıyormuş )
    -Lg g3 beat

var. Samsung istemiyorum beni android den soğuttu.

İçlerinden hangisini almalıyım sizin önerileriniz neler?

Z1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Z1 mi daha iyi M4 Aqua mı
  • quote:

Hocam Z1 mi daha iyi M4 Aqua mı

Tercihim z1 olurdu.

• Ben 1000 liraya Lg G2 aldim ve cok memnunum. Bir onceki telefonum samsung s4'tü. Kamera disinda Lg G2 cok stabil ve s4ten cok daha iyi.

Bunun disinda bence Lenovo p70 dusunebilirsin. Daha cok senin beklentine bagli.

Sarj cok sorun degil dersen sony c4 de onerebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam Z1 mi daha iyi M4 Aqua mı

Xperia Z1 daha iyi. Hatta o fiyata alınabilecek en iyi cihazdır
  • yazdıklarını ıcınde e4g cok daha ıyıdır fakat butce elverıyor madem z1 alın daha uzun soluklu olacaktır,z bıle hala guncelleme alıyor z1 seneye bıle guncel kullanırsınız,donanım gucude bataryasıda oldukca tatmınkardır,on kamera bıraz vasat sadece,suankı kampanya fıyatı ıle ıkı arkadasım aldı memnunlar 10 gundur,gunumuz ıcın haylı yeterlı bır cıhazdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • annem icin 1000 tl altında bir telefon bakıyorum. çok telefon kullanan bir kadın degildir. şarjı çok gitsin kamerası iyi olsun malzemesi kaliteli olsun yeter. samsung ve LG'lerden hangisini önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobarey01

annem icin 1000 tl altında bir telefon bakıyorum. çok telefon kullanan bir kadın degildir. şarjı çok gitsin kamerası iyi olsun malzemesi kaliteli olsun yeter. samsung ve LG'lerden hangisini önerirsiniz ?

Sony M4 Aqua
  • daha çok LG ve samsung düşünüyoruz hocam. LG4ün ve LG3ün alt modellerine göre nasıldır bu sony ?
  • bu saatten sonra xperia c4 bakın derim
  • quote:

daha çok LG ve samsung düşünüyoruz hocam. LG4ün ve LG3ün alt modellerine göre nasıldır bu sony ?

hocam lg g3 gerçekten sorunlu bir telefon. kronik kasa çatlama problemi var, aşırı derecede ısınıyor, şarjı su gibi bitiyor...

1000 TL altı samsung almak bence saçma olur. kendimde samsung kullanıyorum kesinlikle giriş seviyesi samsung alınmamalı. arayüz şişme yapıyor.

aynı şekilde giriş seviyesi lg de alınmaz.

LG G4 güzel telefon alınabilir.

ama bana kalırsa Sony M4 Aqua-Sony C4 ikisi arasından tercih yapın.
    M4 aqua hepsiburada.com'da 783 TL ye satılıyor bu fiyata harika. yalnız hafızası sıkıntı 8GB. kullanıcıya 1 ila 2 gb arasında boş yer kalıyor. hafıza kartı takılabiliyor.

C4 de güzel telefondur.

• bizim için en önemli özellik dayanıklılık ve ondan da önemlisi şarj hocam. bu telefonların şarjı nasıldır ?

LG G4c ve samsung j5 düşnmüştük aslında

bi de internetten hepsiburadacomdan alışveriş yapmadım hiç. garanti teknik servis falan sorun olur mu ?
  • quote:

bizim için en önemli özellik dayanıklılık ve ondan da önemlisi şarj hocam. bu telefonların şarjı nasıldır ?

LG G4c ve samsung j5 düşnmüştük aslında

bi de internetten hepsiburadacomdan alışveriş yapmadım hiç. garanti teknik servis falan sorun olur mu ?

hocam G4C de 1 GB ram var kesinlikle uzak durun. ben 5 yıllık galaxy s2 kullanıyorum onda bile 1gb ram varken 2015 model bir telefonda 1gb ram olması çok saçma.

J5 de ise 1.5 GB ram samsung için riskli .

şarj konusunda sony m4 aqua çok iyi snapdragon 615 gerçekten güçlü ve fazla pil harcamayan işlemci.

hatta shiftdelete.net incelemesinde şarjın çok iyi olduğunu söylemişlerdi :http://shiftdelete.net/sony-xperia-m4-aqua-incelemesi-62316

dayanıklılık konusunda pek bişey söyleyemiycem.

m4 aqua'nın 8gb hafızası sıkıntı çıkarabilir.

bence sony c4 - sony m4 aqua arasında seçim yapın. yok hayır ben g4c veya j5 2 sinden birini alıcam dersenizde 2 si arasından ''J5'' daha mantıklı.

hepsiburada.com'daki sonylerin garantisine hangi firma bakıyor bilmiyorum ama kvk ise bulunduğunuz yerdeki kvk servislerine gönderebilirsiniz , sony eurosia garantili ise sony center'larda tamir edebilr. garantinin sorun olacağını sanmıyorum.

• ayrıntılı yorum icin cok teşekkür ederim. bataryası sony m4 aqua kadar saglam olan başka tlf var mı tavsiyen ?

(benim için de sony'ler iyi görünüyor gözüme ama dedim ya annem icin alacam bilemiyorum sever mi alışır mı sony'ye )
  • Bu arada konuyu açan benim

Asus Zenfone 2 Laser aldım gayet memnunum şarjı kullanmaya bağlı olarak 1 günü rahatlıkla çıkartıyor.(Bütün gün wifi açık ara sıra whatsapp)

Kamerası iyi özellikle arka kamerası müthiş.
  • quote:

ayrıntılı yorum icin cok teşekkür ederim. bataryası sony m4 aqua kadar saglam olan başka tlf var mı tavsiyen ?

(benim için de sony'ler iyi görünüyor gözüme ama dedim ya annem icin alacam bilemiyorum sever mi alışır mı sony'ye )

hocam anneniz için bakıyorsanız bence sony uygun olmaz, arayüz filan karışık gelebilir.

anneler için samsung genelde daha kullanışlı oluyor.

siz J5 modeli alabilirim demiştiniz ama bence J5 yerine 1200 TL ye Samsung Galaxy A3 2016 almak daha mantıklı olur.

J5 plastik iken A3 2016 Metal ve güçlendirilmiş cam kasaya sahip. özellik olarakda üstün

http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-a/SM-A310FZDATUR

hepsiburada.com'da 1200 TL ve samsung türkiye garantili.http://www.hepsiburada.com/samsung-a310-galaxy-a3-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMA310-B

• aynen hocam ben de o yüzden demiştim. samsung çok daha rahat sanki kullanım icin. ama 1000 lirayı da geçmek istemiyor annem.

samsung j5 uygun olur o zaman heralde ?

yoksa LG lerden başka öneriniz var mıdır ? onların da arayüzü basit gibi sanki.
  • quote:

aynen hocam ben de o yüzden demiştim. samsung çok daha rahat sanki kullanım icin. ama 1000 lirayı da geçmek istemiyor annem.

samsung j5 uygun olur o zaman heralde ?

yoksa LG lerden başka öneriniz var mıdır ? onların da arayüzü basit gibi sanki.

j5 alın demeye elim gitmiyor pek

o zaman şöyle yapalım bence galaxy alpha alın. 8 çekirdek,metal kasa, parmak izi okuyucu filan gerçekten güzel bir telefon, J5 den kat kat iyidir. fiyatıda 1000 tl yi geçmiyor

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-alpha-p-TELCEPSAMALPHA-B

yalnız bu telefon 4G için uyumlumu bilmiyorum onu bir araştırın isterseniz.

eğer beğenmezseni J5 den başka çare kalmıyor .

LG giriş seviyesinde pek başarılı değil bence yinede karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 6 Mart 2016; 10:57:50 >

• Ben şu an vestel Venüs v3 5040 kullanıyorum.çok memnunum gayet hızlı ve performanslı sadece uygulamalar bölümünde biraz kasıyor geri kalanı gayet iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.