Şimdi Ara

1000 tl altı telefon alcam beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar daha önce windows phone telefon almak için araştırma yaptım o kadar ve l830 da karar kılmışken wp'un akıbetini gördüm ve vazgeçtim. Şimdi de Android telefonlara bakıyorum. Telefonda çoğunlukla whatsappı, smsi, arama yapmayı, fotoğraf çekmeyi kullanırım ve bolca da internette gezinme yaparım. Öyle her incelemede gördüğüm gibi modern kombat 5 miş yok bilmem ne ağır oyunlarmış öyle şeyler yapmam. Daha çok bilgi yarışması gibi clash of clans gibi oyunlar oynarım. Benim için en önemli faktör batarya ve kamera performansı. 1000 tl altına bana hangi telefonları önerirsiniz. Kağıt üstü yorumları değil kullanıcı yorumlarını istiyorum. Onun için buradan sormak istedim. Aklımda Huawei gr5, GM 5+ ve Zenfone 2 laser 550KL var. Ama diğer modellere de bakıyorum tabi. Bundan sonraki yorumlar sizin ;)

• GM 5+
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

GM 5+

GM 5 + yeni çıktı bazı sorunları var diyorlar. Ondan dolayı ondan biraz çekiniyorum açıkçası
  • EzioAditore kullanıcısına yanıt
    Forumdaki ölücülere bakma sen etrafimda General mobile 5 plus tan şikayeti olan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunder

Forumdaki ölücülere bakma sen etrafimda General mobile 5 plus tan şikayeti olan yok.

Peki bu ışık sızması olayı var diyorlar ona ne dersin hocam?
  • EzioAditore kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarımın öyle bir şikayeti yok. Daha önce discovery de oldu servis 50 dk da onardı. Arayın servisi görüşün bilgi alın sonuçta potansiyel bir müşterisinin ilgilenirler. Telefonu alırken kontrol edin sızma varsa hemen degistirirsiniz. Benim discovery de sızma olayı telefon halıya düştükten sonra oldu fakat darbe izi olmadığı için onardilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunder

Arkadaşlarımın öyle bir şikayeti yok. Daha önce discovery de oldu servis 50 dk da onardı. Arayın servisi görüşün bilgi alın sonuçta potansiyel bir müşterisinin ilgilenirler. Telefonu alırken kontrol edin sızma varsa hemen degistirirsiniz. Benim discovery de sızma olayı telefon halıya düştükten sonra oldu fakat darbe izi olmadığı için onardilar.

öyle diyorsan sorun yok zaten alırken de iyice bakarım sorun olmaz o zaman, zaten mayısın 20sinden sonra alacağım sonuna doğru elime geçer telefon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meizu M2 Note-Sony Xperia C4-Lenovo Vibe P1M-General Mobile 5 Plus

• Gm5+ almanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: enes487

Meizu M2 Note-Sony Xperia C4-Lenovo Vibe P1M-General Mobile 5 Plus

sony c4 1000 tl üstü hocam yoksa güncellenmemiş hali mi anlamadım bulunduğum yerde sadece vatan ve teknosa var sitelerinde de 1000 tl üstü
  • +100 ekleyip c4 veya vibe p1 almanızı tavsiye ederim, belki 1000 e de bulursunuz c4 ü

• quote:

Orijinalden alıntı: EzioAditore

quote:

sony c4 1000 tl üstü hocam yoksa güncellenmemiş hali mi anlamadım bulunduğum yerde sadece vatan ve teknosa var sitelerinde de 1000 tl üstü

Onun güncellenmiş hali C5 Ultra onuda ben kullanıyorum Bi ara 1000 liraya kadar inmiştide ondan yazdım Vibe P1 1300 lira arkadaş 1000 liraya kadar istemiş aradaki 300 lira fark az değil madem öyle GMD5plus yada ondan 1 tık daha ucuz Meizu M2note tavsiye ederim

Yok ben 100 lira daha eklerim hocam yeter ki biraz daha düzgün olsun diyosan Samsung Galaxy J7-Sony Xperia c4 arasında kendin seçim yapabilirsin

750 Liranında Altına inmek zorunda kalıyorum cebimde para kalsın istiyorum diyosanda şu 2 telefonu tavsiye ederim Lenovo A7000 ile Lenovo Vibe P1M

Eski Lumia 520 Kullanıcısıyım Lumia 830 baya kıyak duruyo Facebook Messenger İnstagram gibi uygulamalar Pc için Resmi olarak yayınlandı telefon içinde İnstagram betadan çıktı Vine'da yeni universal bir uygulama hazırlıyor bildiğim kadarıyla Windows 10 Mobile'de Lumia 830 için yayınlandı Windows için tavsiyem de (Lumia 830 ile Lumia 640Xl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes487 -- 8 Mayıs 2016; 18:52:39 >

• 5+
  • quote:

quote:

quote:

Onun güncellenmiş hali C5 Ultra onuda ben kullanıyorum Bi ara 1000 liraya kadar inmiştide ondan yazdım Vibe P1 1300 lira arkadaş 1000 liraya kadar istemiş aradaki 300 lira fark az değil madem öyle GMD5plus yada ondan 1 tık daha ucuz Meizu M2note tavsiye ederim

Yok ben 100 lira daha eklerim hocam yeter ki biraz daha düzgün olsun diyosan Samsung Galaxy J7-Sony Xperia c4 arasında kendin seçim yapabilirsin

750 Liranında Altına inmek zorunda kalıyorum cebimde para kalsın istiyorum diyosanda şu 2 telefonu tavsiye ederim Lenovo A7000 ile Lenovo Vibe P1M

Eski Lumia 520 Kullanıcısıyım Lumia 830 baya kıyak duruyo Facebook Messenger İnstagram gibi uygulamalar Pc için Resmi olarak yayınlandı telefon içinde İnstagram betadan çıktı Vine'da yeni universal bir uygulama hazırlıyor bildiğim kadarıyla Windows 10 Mobile'de Lumia 830 için yayınlandı Windows için tavsiyem de (Lumia 830 ile Lumia 640Xl)

lumia 830u gerçekten isterim ama wpnun hali ortada gelişmeden yönelmem wp'a :D dediğin gibi de 1000 tl altı olmalı telefon. Bu arada yazdıklarımın arasında asus da var ama kimse al dememiş. Acaba onun sorunları mı var ki? general mobileyi almayı sırf kamerası yüzünden tam kestiremiyorum. Çekim örneklerine baktğımda hiç iyi gelmedi bana bayağı çekim örneği araştırdm. Herkes bişeye takılır bende kameraya takılıyorum işte napalım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

lumia 830u gerçekten isterim ama wpnun hali ortada gelişmeden yönelmem wp'a :D dediğin gibi de 1000 tl altı olmalı telefon. Bu arada yazdıklarımın arasında asus da var ama kimse al dememiş. Acaba onun sorunları mı var ki? general mobileyi almayı sırf kamerası yüzünden tam kestiremiyorum. Çekim örneklerine baktğımda hiç iyi gelmedi bana bayağı çekim örneği araştırdm. Herkes bişeye takılır bende kameraya takılıyorum işte napalım :)

Zenfone 2 Laser isimden ötürüde kamerada önde duruyor ama tasarım arayüz falan acayip kötü benim gözümde.

800-900 lira civarı G4 Beat (ki en ucuz nerdeyse oradan alın ama hafıza falan yetmeyebilir)
    LG K10 (900'e bulunur ama G4 Beat gibi Android 6.0'ı aldımı bilmiyorum)

Bi düşününce GMD5Plus alın :D

• Usta Aynı durumdayız sayet son sınır 1000tl ise
    -Lenova P1m derim 2gb Ram 4000mah Pil
    -Asus dersen Zenfone Max 999tl onda 5000mah pil var
    -asus zen Selfie-Laser 5,5 olanı hatta Laser 6
    -Lg K10 var
    once bir kagıt alıp ekran-pil-ram yaz sonra fiyat sıralaması yap en son Bimeks-mediamarket-teknosa gibi buyuk biryere git eline al bak resim cek karar ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Usta Aynı durumdayız sayet son sınır 1000tl ise
    -Lenova P1m derim 2gb Ram 4000mah Pil
    -Asus dersen Zenfone Max 999tl onda 5000mah pil var
    -asus zen Selfie-Laser 5,5 olanı hatta Laser 6
    -Lg K10 var
    once bir kagıt alıp ekran-pil-ram yaz sonra fiyat sıralaması yap en son Bimeks-mediamarket-teknosa gibi buyuk biryere git eline al bak resim cek karar ver

benim istediğim telefon var mı acaba aslında onu merak ediyorum :) batarya en az 2 gün gidecek. ekran 1080p veya üstü olcak, güneş altında gözükecek, çift hoparlör olacak. Düşük ışıkta bile çok iyi fotoğraf çekecek. En az 60 fps video kaydı yapabilecek, Dahili hafızası en az 64 gb olacak, işlemcisi ve rami ile hiçbir uygulamada kasmayacak, parmak izi olmasa da olur, operatör üzerinden görüntülü konuşması olacak, evimde telefon herhangi bir yerde dururken şarj olabilecek. Wifi kesintisi veya az çekmesi olamayacak, istediğim gibi kişiselleştirilebilir bir arayüzü olacak, beni sesli anlayacak ve bunun için eksta şarj yemeyecek, gerektiğinde projeksiyon görevi görecek... Ama yok tabi böyle bir telefon ve üretmezler de kapitalist dünyada sömürmek için onca yol varken :)

asus 550KL Alacak gibiyim napalım gücümüz buna yeter :P

• Laser serisi 5,5 ekranlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

Laser serisi 5,5 ekranlı

Aynen hocam. O telefonda karar kıldım gibi. Bu ay sonunda alacağım sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.