Şimdi Ara

1000 TL altı en iyi telefonu buluyoruz. Model önerileriniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ortalık zibil gibi telefon kaynıyor. Bir de bir telefona bakmak istediğinde, ultraydı, proydu, zoomdu, aynı modelin 4-5 ayrı alt versiyonu olunca iyice kafalar karışıyor. Ben bir tablo yaptım. Bu tabloda bulabildiğim 1000 TL altı telefonları listeledim.

Bu listeye eklenecek telefonlar var mıdır? Varsa belirtirseniz araştırmalarıma dahil etmek istiyorum. Aynı zamanda 1050, 1100 gibi yakın fiyatlara varsa onları da belirtebilirsiniz.

Tablo eklenemediği için resim olarak koyuyorum, excel halini indirmek için tıklayınız.
     1000 TL altı en iyi telefonu buluyoruz. Model önerileriniz.

Önerilerinizi bekliyorum.

Düzenleme:
    Öneriler göz önünde bulundurularak listeye yeni modeller eklendi, ekran boyutu ve ön kamera özellikleri eklendi.
    Ayrıca çekirdek sayısı ve işlemci hızı istenmiş fakat bu zaten mevcut "CPU" alanında yazıyor Çekirdek X İşlemci Hızı şeklinde.

Eklenecek:
    SAR değerleri eklenecek. Maruz kalınan radyasyon açısından da telefonlarında SAR değerleri kıyaslanmalı. Eğer kaynağıyla beraber bir telefonun SAR değerini söylerseniz eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euler_dh -- 4 Eylül 2014; 11:38:00 >

• guzel calısma olmus bır arada bır cırpıda bakabılmek gayet faydalı olacaktır fakat..

xperıa L teknosa da 599 tl

http://www.teknosa.com/urunler/125071056/sony-xperia-l-c2105-black-akilli-telefon

xperıa sp bızdeuygunda 729 tl

http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-SP_122648.html

s4 zoom 920 lıra

http://www.bizdeuygun.com/Samsung-SM-C1010-Galaxy-S4-Zoom_122699.html?search=Samsung%20SM-C1010%20Galaxy%20S4%20Zoom#1&utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=standart&v=1.56.2

yanı fıyatlar ozellıkle sonyde yuksek gostermıs senın tblo

• Zenfone larida ekleyebilirsin listeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Adreno 320 quad core 1.5ghz işlemci - 2gb ram - 13mp kamera - 4.55inç 1280 x 720 tft ekran (323 ppi) - full hd video

2300maH batarya - 4G desteği - toz ve su geçirmez - 8gb dahili bellek - hafıza kartı 32gb'a kadar arttırılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 3 Eylül 2014; 17:07:21 >
  • güzel olmuş eline sağlık konun güncel olsun yardımcı olabilir ama yine de az bilgi var. işlemci hızı, çekirdek sayısı, ön kamera mp değeri vs de olsaymış iyi olurmuş tam. ayrıca asus zenfone (4-5-6) lar general mobile discovery 2, sony xperia m2, Nokia lumia 920 ve 925, lg g2 mini, lg l90 ve turkcell t50 de listeye eklenmeli.
    inceleyin asus a rakip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 3 Eylül 2014; 22:44:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@hasimmurat Telefon güzel gibi duruyor özellikleri ve fiyatı iyi. FLY Intruder IQ459 hakkında bilgisi ve tecrübesi olan var mı arkadaşlar? Paylaşabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık, üşenmeyip güncel tutarsan süper olur. Beğendiğim modelin fiyatını ayrıca araştırırım nasıl olsa. Listende 50tl aşağı 50 tl yukarı olsa da o kadar önemli değil. Benim açımdan merak ettiğim bir detay pili pratikte ne kadar gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kağıt üzerinde yazan değerler yanıltıcıdır. Telefon alıncaksa markasına bakılır, teknik servisine bakılır, eski modelleri ne kadar güncelleme almış ona bakılır. Kronik sorunlarına bakılır. Bu kadar rakamsal değil herşey. İyi bi telefon olsa herkes GMD 2 alırdı, kağıt üzerinde en iyisi o görünüyor.
  • Geçen Hızlıal'dan 870 TL'ye aldığım Samsung S4 Active bu listede olması lazım. Biraz fiyatı yükselmiş ama takip edince çekle puanla bonusla falan yine bu civarda uygun fiyata bulunabilir. Telefondan çok memnunum. Ya da 1 haftalık - 1 aylık olanlar var 2.el bu fiyatlara...

Orijinalden alıntı: ucabor

Kağıt üzerinde yazan değerler yanıltıcıdır. Telefon alıncaksa markasına bakılır, teknik servisine bakılır, eski modelleri ne kadar güncelleme almış ona bakılır. Kronik sorunlarına bakılır. Bu kadar rakamsal değil herşey. İyi bi telefon olsa herkes GMD 2 alırdı, kağıt üzerinde en iyisi o görünüyor.

Aynen...halbuki guncellemesi sorunlu malzeme kalitesi dusuk ve iclerinde en zayif firmanin urunu gmd2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dediğinize katılıyorum, zaten GMD 2'nin teknik özellikleri ile TR'de satılanın farklı olduğu ile ilgili bayağı şikayet var, o yüzden insan cesaret edip alamıyor.

S4 Active'i de sonraki versiyonda dahil edelim. Evet her şey rakamsal değerler değil fakat aldığınız telefonları da rakamsal değerler açısından kıyaslayıp en azından, fiyat aralığına göre ihtimalleri 2 veya 3'e düşürebilirseniz, sonra dediğiniz faktörlere göre seçimi yapabilirsiniz. Ama bir eleme yapmayınca çok fazla model mevcut, bu da seçimi çok zorlaştırıyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.