Şimdi Ara

1000 e Ekran kartı ağırlıklı sadece kasa.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 e Ekran kartı ağırlıklı sadece kasa önerisi yaparmısınız?
    öncelik sırası
    ekran kartı > işlemci > ram > en son harddisk olabilir.
    Teşekkürler.

• Dark Falcon 500 Watt
    AMD Phenom 2 x4 925
    500GB WD Caviar Black
    HIS 5770
    2X2 1333 G-Skıll 1.65 v
    22X Samsung Dvd-rw

Monitör nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 28 Nisan 2010; 23:03:14 >
  • Samsung Syncmaster 2233SN hocam teşekkürler
  • Rica ederim.Monitörde güzelmiş.

Sistem 1.100 Lira tutuyor sanırım.

Sormayı unutmuşum.

Eski sistem ne idi?
    Kasanız sağlam (PSU) ise ekran kartını HD 5850 alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 28 Nisan 2010; 23:08:58 >
  • Eski sistemi dağıttım malesef :/ sıfırdan kasa. teşekkürler tekrar
  • HD5850 GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11 Ekran Kartı 555 tl
    ECS MCP61M-M3 2000MT DDR3 1333 Mhz VGA AM3 S940 mAtx Anakart 89 tl
    Akasa Genesis 450W Siyah Mid-ATX Kasa 136 tl
    2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram 94 tl
    Athlon II X2 240 AM3 2.8GHz 2MB Cache 45nm İşlemci 109 tl
    SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 44 tl
    3.5" 320GB Caviar Blue SE SATA 2.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk 80 tl

toplam : 1100 tl

vatandan world kartta 6 taksit ama hafta sonu indirimi beklersen bu fiyat 1000 tl ye düşer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

HD5850 GDDR5 1GB 256Bit ATI DX11 Ekran Kartı 555 tl
    ECS MCP61M-M3 2000MT DDR3 1333 Mhz VGA AM3 S940 mAtx Anakart 89 tl
    Akasa Genesis 450W Siyah Mid-ATX Kasa 136 tl
    2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram 94 tl
    Athlon II X2 240 AM3 2.8GHz 2MB Cache 45nm İşlemci 109 tl
    SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI 44 tl
    3.5" 320GB Caviar Blue SE SATA 2.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk 80 tl

toplam : 1100 tl

vatandan world kartta 6 taksit ama hafta sonu indirimi beklersen bu fiyat 1000 tl ye düşer...

Böyle sistem olmaz kardeşim. 1000TL'lik sisteme 5770'in üzerinde bir VGA yazılmaz. Hatta 4830-4850 bile mantıklı seçimdir.
    5850'yi kasaya takmakla hiç bir şey olmuyor.

3 çekirdekli, 2GB rami olan, HD5770 ekran kartı ile ortalama bir sistem toplamalısın.
    Öncelik ve ağırlık ekran kartında yorumu da saçma!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramptha -- 29 Nisan 2010; 21:34:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw yaptığın eleştiride bi mantık olsun arkadaşım verdiğim sistemin neyi eksik çift çekirdek ghz yüksek bir işlemci süper bir ekran kartı aynı süperlikte bir kasa bana kalırsa tek eksiği var 2 gb ram olması onuda ileride bir 2 gb daha alır telelafi eder...
  • quote:

yaw yaptığın eleştiride bi mantık olsun arkadaşım verdiğim sistemin neyi eksik çift çekirdek ghz yüksek bir işlemci süper bir ekran kartı aynı süperlikte bir kasa bana kalırsa tek eksiği var 2 gb ram olması onuda ileride bir 2 gb daha alır telelafi eder...

Topladığın sistem mantıksız. Eleştirimde mantık araman yersiz (ki mantıklı).
    Ghz'in yüksek olması bir anlam ifade etmiyor. En azından 3 çekirdek önermelisin.
    Ayrıca 2GB ram kesinlikle eksik değil. Belki GTA oynarken çok büyük map'lerde hafif kasma yapar o kadar. Ancak 2 gb yeterli.

Ayrıca board çok kötü. Bir board DDR3 ve AM3 ve de 89TL diye alınmaz arkadaş. Sen bu board'u hazır sistemcilere öner.
  • hd5770 çok matah gibi heryerde öneriliyor ama oyun testlerinde 4850nin gerisinde kaldığını biliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatcanbazz

hd5770 çok matah gibi heryerde öneriliyor ama oyun testlerinde 4850nin gerisinde kaldığını biliyoruz

1000 TL'lik sistemde 4850 uygun bir seçimdir bence. DX 11 için belki 5770 derim. İleride CF yapılmayacak ise, 5770 alınmaz diye düşünenlerdenim de..
  • Aynen dx11 gereksiz seneeyi bekleyin paranızı yatırmayın dx11 alcam diye illa ultra bir çözünürlük istemiyorsanız uygun fiyata dx10 alın
  •  1000 e Ekran kartı ağırlıklı sadece kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatcanbazz

hd5770 çok matah gibi heryerde öneriliyor ama oyun testlerinde 4850nin gerisinde kaldığını biliyoruz

ÇüüsssHoşçakal dedim bakın, şikayet etmeyin boşuna argo olanı değil.
    Yavaş at arkadaşım civcivler yesin, 3dmark vantage performance puanı 9700 bu kartın, hd4870'in 9600. Tutmuş daha düşük kart olduğunu söylüyorsun.
  • Bazı testlerde üstün bazılarında geride kalıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

quote:

yaw yaptığın eleştiride bi mantık olsun arkadaşım verdiğim sistemin neyi eksik çift çekirdek ghz yüksek bir işlemci süper bir ekran kartı aynı süperlikte bir kasa bana kalırsa tek eksiği var 2 gb ram olması onuda ileride bir 2 gb daha alır telelafi eder...

Ghz'in yüksek olması bir anlam ifade etmiyor. En azından 3 çekirdek önermelisin.
    Ayrıca 2GB ram kesinlikle eksik değil. Belki GTA oynarken çok büyük map'lerde hafif kasma yapar o kadar. Ancak 2 gb yeterli.

Ayrıca board çok kötü. Bir board DDR3 ve AM3 ve de 89TL diye alınmaz arkadaş. Sen bu board'u hazır sistemcilere öner.

arkadaşım o kadar bilmeden konusuyorsun ki sadece gülüyorum sana 2 gb ram yetersiz değil demişsin vista olsun windows 7 olsun 2 sinide kullanıyororum birini laptabımda birini bilgisayarımda kullanıyorum bosta 1.5 gb yakın ram yiyolar sölermisin hangi oyun 512 mb ram ile çalışır günümüzde ?????
    geldikk ki anakarta laf etmişsin bana ankartın bir kötü özelliğini söle ve ya bir yetersizliğini söle sana hiç bi şey demicem sadece fiyatına bakıp saçma sapan yorumlar yapma....ghz in yüksek olması bir anlam ifade etmiyor demişsin sana burdada çok gülüyorum bi 2.4 lük işlemciyle oyun oyna birde 3.2 lik bak bakıyım kaç fps fark yaşanıyor arada en az 7-8 o yüzden boş boş konusma .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 30 Nisan 2010; 9:46:22 >

• AMD - ATHLON II X3 435 teknolojix.com 136
    VTX3D - HD5850 1GB Gigatek 511
    Akasa Genesis 450W Hızlıal 120
    KINGSTON - 2GB DDR3 1333 Gigatek 101
    Ecs Amd MCP61M-M3 Hızlıal 82
    LG 22X SATA SIYAH DVD rw netsipariş 35
    500 GB SEAGATE 7200Rpm 16MB NCQ SATA2 HDD teknolojix.com 87

Toplam: 1072 tl
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramptha

quote:

arkadaşım o kadar bilmeden konusuyorsun ki sadece gülüyorum sana 2 gb ram yetersiz değil demişsin vista olsun windows 7 olsun 2 sinide kullanıyororum birini laptabımda birini bilgisayarımda kullanıyorum bosta 1.5 gb yakın ram yiyolar sölermisin hangi oyun 512 mb ram ile çalışır günümüzde ?????
    geldikk ki anakarta laf etmişsin bana ankartın bir kötü özelliğini söle ve ya bir yetersizliğini söle sana hiç bi şey demicem sadece fiyatına bakıp saçma sapan yorumlar yapma....ghz in yüksek olması bir anlam ifade etmiyor demişsin sana burdada çok gülüyorum bi 2.4 lük işlemciyle oyun oyna birde 3.2 lik bak bakıyım kaç fps fark yaşanıyor arada en az 7-8 o yüzden boş boş konusma .....

2.4 GHZ ile, 3.2 GHZ'i karşılaştırmak yersiz kardesh.
    0.2-0.4 GHZ farklardan sözediyoruz burada.
    Senin 'labtabın' benim laptop'um çok farklı demek ki. Boşta 1.5 GB ram yiyorsa Senin sistem, Seni kandırmışlar. Senin ramler 2GB değil.
    Saçma sapan kelimesini çok kullanınca, garibime gitti. Çok saçma'lı oyunlar oynayıp, çok sapanlı tarla mı biçiyorsun. Hayatını Counter ve Farmville üzerine mi kurdun kardesh?
    Board konusunda haksızsın. Sana bir şeylerin linklerini vermek zorunda değilim. Araştır bul..
    Ayrıca sistemin kalitesini aldığın fps'ye göre değerlendirmek kadar garip bir şey de yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.