Şimdi Ara

1000 cc En İyi Motorcycle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
17.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 1000 cc de en hızlı en baba en güzel motor sizce hangisi?
    + Nedenini de belirtin öle kuru kuru marka model vermekle olmaz...

En İyi 1000 cc Motosikletler

1000 cc'lik motorlar, güç ve performansları ile motosiklet dünyasının zirvesinde yer alır. Bu güçlü makineler, en tutkulu motosiklet tutkunlarına hitap eden heyecan verici ve unutamayacağınız bir sürüş deneyimi sunar.

En Hızlı 1000 cc Motor:

• Kawasaki Ninja ZX-10R: 200 beygir gücü ve 186 mph azami hızıyla, 1000 cc'lik motosikletler arasında en hızlısıdır.
    • Ducati Panigale V4 R: 221 beygir gücü ve 199 mph azami hızıyla, pist odaklı bir canavardır.
    • BMW S 1000 RR: 205 beygir gücü ve 189 mph azami hızıyla, mükemmel denge ve yol tutuşu sunar.

En Güçlü 1000 cc Motor:

• Aprilia RSV4 1100 Factory: 217 beygir gücüyle, 1000 cc'lik motosikletler arasında en güçlüsüdür.
    • KTM RC8 R: 175 beygir gücü ve 174 mph azami hızıyla, pistte bir yarış makinesidir.
    • Suzuki GSX-R1000: 202 beygir gücü ve 186 mph azami hızıyla, denge ve hızın mükemmel bir birleşimidir.

Diğer dikkate değer 1000 cc'lik motorlar arasında Honda CBR1000RR-R Fireblade, Triumph Speed Triple 1050 ve Yamaha YZF-R1 bulunur. Her biri, kendine özgü özellikleri ve stilistik cazibesiyle öne çıkar.

1000 cc'lik bir motosiklet seçerken, amacınızı ve sürüş tarzınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir. İster pistteki heyecanı arayın ister uzun yolculukların keyfini çıkarın, 1000 cc'lik motosikletler arzunuzu karşılayacak bir seçenek sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • honda cbr 1000 fireblade... nedeni mi? honda da o yüzden.... ama bu supersport... sen hangi tür olduğunu belirtmemişsin... touring mi chopper mi? öyle kuru kuru en hızlı en güzel demekle olmaz

"If in doubt, flat out"
    Colin Mc Rae - The flying Scot
  • quote:

Orijinalden alıntı: der Rebell

honda cbr 1000 fireblade... nedeni mi? honda da o yüzden.... ama bu supersport... sen hangi tür olduğunu belirtmemişsin... touring mi chopper mi? öyle kuru kuru en hızlı en güzel demekle olmaz
    Tabi Yarış motoru olarak soruyorum...
    Chopper touring dahil değil...

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Tabi Yarış motoru olarak soruyorum...
    Chopper touring dahil değil...

Alıntıları Göster
    arkadaşın yazdığı makina cbr rr1000 üstüne tanımam , rr 600 bile iyidir.

Orijinalden alıntı: grcim

arkadaşın yazdığı makina cbr rr1000 üstüne tanımam , rr 600 bile iyidir.

Alıntıları Göster
    Soru Aslında Çok açık en hızlısı şeklinde sorulmuş...!!! sağlamlık veya marka bağımlılığı şeklinde değil..!!

evet bende iş olarak ve Gönül olarak bir Hondacıyım ama burada Sorulan sorunun cevabı ise şu şekilde...!!!

En hızlı 1000cc lik ürünlere baktığımızda günümüzdeki 1000cc lik SS makinaların kilosunun 600 lere yakın hatta 600 lük ürünlerden hafif olduğunu bile görebilmekteyiz...!!!

ilk örnek olarak geçen sene Birçok SS ci arkadaşın gözdesi olan SUZUKI K5 GSX-R1000 ve bu seneki K6 GSX-R 1000

bu agresif ve çok sert olan makina 166kg boş ağırlık ve 178hp gibi Devasa güce sahip..!! (modifiyeli versiyonları 160kg ve 185hp civarına çıkartılabiliyor)
    1000cc lik ürünlerde en iddalı ve Hızlı ürünlerden...!!!!

Peki fark nedir bir YAMAHA R1-KAWASAKi ZX10R-CBR 1000 fireblade neler yapabiliyorda bu suzuki başarılı...!!!

işte sonuç olarak baktığımızda

KAWASAKi ZX10R ise yine Kawasaki sertliğinden ve Maçoluğundan taviz vermeyerek yoluana devam etmekte ve 0.3 salise gibi Burun farkı ile Suzuki yi takip etmektedir...!!!
    Bir R1 in detay işçiliğinin göz kamaştırdığını ve pist performansına bakıldığında 0.6 salise gibi farkla GSX-R1000 in gerisinde olduğunu görüyoruz..!!!
    Kullanıcı dostu ve Uzun yıllar arkadaşımız yoldaşımız olacak Sağlam Honda ise 0.9 salise gibi farkla Suzukii ve diğer rakiplerinin Arkasından geliyor...!!!

aralarındaki farklar Saliselerle açıklansada burun farkının bile günümüzde önemli olduğunu bilen Üretici firmalar her sene ürünlerini geliştirerek Karşımıza çıkıyorlar...!!!

Yakışıklı ve İşçiliği ve yamahanın asıl işi olan Akustik ses özellikleri ve farkı ile göz kamaştıran YAMAHA R1

Herzaman Maçoyum sertim diyen ve efsane Ninja Yeşili KAWASAKi ZX10-R

ve Sağlamlığı ve kullanıcı dostu ve Teknolij üstünlüğü ile (elektronik Direksiyon amortisörü dünyada ilk ve tek *3 senedir) CBR 1000RR Fireblade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 20 Nisan 2006; 17:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Soru Aslında Çok açık en hızlısı şeklinde sorulmuş...!!! sağlamlık veya marka bağımlılığı şeklinde değil..!!

evet bende iş olarak ve Gönül olarak bir Hondacıyım ama burada Sorulan sorunun cevabı ise şu şekilde...!!!

En hızlı 1000cc lik ürünlere baktığımızda günümüzdeki 1000cc lik SS makinaların kilosunun 600 lere yakın hatta 600 lük ürünlerden hafif olduğunu bile görebilmekteyiz...!!!

ilk örnek olarak geçen sene Birçok SS ci arkadaşın gözdesi olan SUZUKI K5 GSX-R1000 ve bu seneki K6 GSX-R 1000

bu agresif ve çok sert olan makina 166kg boş ağırlık ve 178hp gibi Devasa güce sahip..!! (modifiyeli versiyonları 160kg ve 185hp civarına çıkartılabiliyor)
    1000cc lik ürünlerde en iddalı ve Hızlı ürünlerden...!!!!

Peki fark nedir bir YAMAHA R1-KAWASAKi ZX10R-CBR 1000 fireblade neler yapabiliyorda bu suzuki başarılı...!!!

işte sonuç olarak baktığımızda

KAWASAKi ZX10R ise yine Kawasaki sertliğinden ve Maçoluğundan taviz vermeyerek yoluana devam etmekte ve 0.3 salise gibi Burun farkı ile Suzuki yi takip etmektedir...!!!
    Bir R1 in detay işçiliğinin göz kamaştırdığını ve pist performansına bakıldığında 0.6 salise gibi farkla GSX-R1000 in gerisinde olduğunu görüyoruz..!!!
    Kullanıcı dostu ve Uzun yıllar arkadaşımız yoldaşımız olacak Sağlam Honda ise 0.9 salise gibi farkla Suzukii ve diğer rakiplerinin Arkasından geliyor...!!!

aralarındaki farklar Saliselerle açıklansada burun farkının bile günümüzde önemli olduğunu bilen Üretici firmalar her sene ürünlerini geliştirerek Karşımıza çıkıyorlar...!!!

Yakışıklı ve İşçiliği ve yamahanın asıl işi olan Akustik ses özellikleri ve farkı ile göz kamaştıran YAMAHA R1

Herzaman Maçoyum sertim diyen ve efsane Ninja Yeşili KAWASAKi ZX10-R

ve Sağlamlığı ve kullanıcı dostu ve Teknolij üstünlüğü ile (elektronik Direksiyon amortisörü dünyada ilk ve tek *3 senedir) CBR 1000RR Fireblade

Alıntıları Göster
    suzuki gsx+1
    ondan sonra fireblade

• quote:

Orijinalden alıntı: hektorSTK

suzuki gsx+1
    ondan sonra fireblade

Alıntıları Göster
    eğer 1300 dersenizde hayabusa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Naked 500-600 cc tavsiye
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ART

eğer 1300 dersenizde hayabusa

Alıntıları Göster
    Hayabusa artık eskidi...Yeni Silahşör 200hp lik Kawasaki ZX-14R

• quote:

Hayabusa artık eskidi...Yeni Silahşör 200hp lik Kawasaki ZX-14R

Alıntıları Göster
    infinite hojam motor manyağaaa bi halin var
    şu 1400cc lik ne biçim bi makinedir öle
    bende 125cc den başliim diom ama bunları görünce hevesim kırılıyo yahu

• quote:

infinite hojam motor manyağaaa bi halin var
    şu 1400cc lik ne biçim bi makinedir öle
    bende 125cc den başliim diom ama bunları görünce hevesim kırılıyo yahu

Alıntıları Göster
    tabiki başlangıç en güzel şey benimde ilk motorum 110cc idi..!!

mühim olan birşekilde başlamasını bilmek ve doğru şekilde başlamak

Kafanıza birşey takılırsa Forum ortamı paylaşma ortamı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: infinite

abi kaç topikte sordum sende hayabusa mı war

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

abi kaç topikte sordum sende hayabusa mı war

Alıntıları Göster
    Hayabusa mı...?

Hocam Ben Hondacıyım VFR 800-Hornet 900 mazim var ve de şu günlerde yeni motor almak için fellik fellik dolaşıyorum ama hiçbir zaman Hayabusam olmadı olmasınıda istemem...!!!

amqa Hayabusa kullanmışlığım ve Sürat yapmışlığım var sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin...!!!!

• quote:

Hayabusa mı...?

Hocam Ben Hondacıyım VFR 800-Hornet 900 mazim var ve de şu günlerde yeni motor almak için fellik fellik dolaşıyorum ama hiçbir zaman Hayabusam olmadı olmasınıda istemem...!!!

amqa Hayabusa kullanmışlığım ve Sürat yapmışlığım var sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin...!!!!

Alıntıları Göster
    Yok hayabusaya bi sempatim war ondan sordum.Bi kere zzr1100ün arkasında oturmuştum bir de 1.6 hayabusa çıkacak diyorlar hayırlısı

• quote:

Yok hayabusaya bi sempatim war ondan sordum.Bi kere zzr1100ün arkasında oturmuştum bir de 1.6 hayabusa çıkacak diyorlar hayırlısı

Alıntıları Göster
    @infinite_hojam 600cc bir ss motorsikletin ortalama yakıt tüketimi ne kadardır? (bir ss için sorulcak en son soru ama aklıma takıldı napim)

• quote:

@infinite_hojam 600cc bir ss motorsikletin ortalama yakıt tüketimi ne kadardır? (bir ss için sorulcak en son soru ama aklıma takıldı napim)

Alıntıları Göster
    en çok karşılaştığım ve fuar sürecinde en çok cevapladığım sorulardan biri

600cc lik makina ortalama 6.5 litre tüketime sahiptir 100km menzilde...!!! performans kullanımı ve 14.500d/d kadar hakkını vererek kullanmada tüketim 100km de 10 litrelere kadar dayanabilmekte...!!!

1000cc lik ürünler ise 7.5 litre iken performans kullanımında 11-12 litre ye çıkabilmektedirler...!!!

1300cc Hayabusa ise (bir tanıdığım abimde Power commander lı ve tri oval egzost modfiyeli) performans kullanımında 14-15 litre yakıtı 100km menzilde yaktığını bana bildirmişti...!!!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

1600cc söylentileri dolaşa dursun amerikada bu motoru CUSTOM firmaları 540hp civarında piyasaya hayabusa sahiplerine satıyorlar...!!!

turbo destekli (hatta blow-off da var ) bu motorun performansı bile dudak uçuklatıyor...

300km hızda gaz verince tekere gelen bir güçten bahsediyorum...!!! videosunu paylaşmak isterim ama baya bi Mb..!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

1600cc söylentileri dolaşa dursun amerikada bu motoru CUSTOM firmaları 540hp civarında piyasaya hayabusa sahiplerine satıyorlar...!!!

turbo destekli (hatta blow-off da var ) bu motorun performansı bile dudak uçuklatıyor...

300km hızda gaz verince tekere gelen bir güçten bahsediyorum...!!! videosunu paylaşmak isterim ama baya bi Mb..!!!

Alıntıları Göster
    infinite, Cevabınız için teşekkür'ler.

Bende artık R1 ile motor sürme derslerine başlamayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

R1 ile motor sürme dersimiiiii

bu arada infinite hocam cevabın için çok teşekkür ederim!!!

• Konuyu hortlatam :)

Üzerinden 19 sene geçmiş buradaki arkadaşlar halen umarım hayattadır, nasılsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.