Şimdi Ara

1000-2000 aralığında telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonda oyun oynamıyorum. üst düzey bir kamera beklentim de yok.
    sadece sosyal medya ve iletişim ihtiyacımı gidermesi için bu aralıkta bir telefona ihtiyacım var.
    Alıyorken de bu fiyat aralığındaki, hem bataryası yüksek hem de hafıza yönünden sıkıntısız ( +32gb ) bir telefonu almak istiyorum. Öneriniz var mı acaba?

• Gm 9 pro hala alınabilir bence.Yada alcatel 3x 2019
  • Bu aralıkta gm 9 pro önerilicektir büyük ihtimal. Ama önermiyorum. Genaral mobile marka telefonlar her dönem sıkıntı çıkartmış. Daha önce kullanmadım ama çok şikayet var her modeliyle ilgili. Bütçenizi biraz daha arttırmalısınız. Yoksa bu fiyat aralığında alacağınız herhangi bir cihaz kısa vadede sorun çıkartacaktır. Bütçenizi 2000-3000 aralığına çekerseniz bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi f/p telefonlarından Xiaomi Redmi Note 9S ve Note 9 Pro var. Hem uzunca kullanırsınız hem de bataryası, kamerası, işlemcisi her türlü yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    öneriniz için çok teşekkür ediyorum. şimdi inceleyeceğim
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    hocam virüs dönemi maalesef işler çok iyi değil fakat bir yandan da ihtiyaç zorunluluk haline geldi. o yüzden bu bütçeyi bile zor ayırıyorum. paranın çöp olmamasını da istediğim için öncelikle sizlere sormak istedim. telefondan pek anlamam çünkü
    daha farklı önereceğiniz bir cihaz olursa önerinize açığım

yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim
  • o bütçede gm 9 pro gibi eski telefonlar önermiyorum. çoğunlukla 3/32 cihazlar var ama bence bu devirde alınacak hafıza min 64gb olmalı. ram 3 de yetere ama 4 olsa daha iyi olur. önerebileceğim modeller
    tam 2 bin derseniz p smart 2019 veya redmi 8 yoksa
    realme c2 64gb
    honor 8s.

ama tavsiye p smart 2019 olur. ya da yurtdışı çakma imei ile redmi note 8 1600tl civarı.
  • kokoll K kullanıcısına yanıt
    Gm 9 pro eski olduğu için önermiyorum deyip aynı yılda çıkmış p smart önerenlere bakma Donanımı güçlü kasa kalitesi iyi android 10 çıkmış bir telefon olduğu için önerdim gm9 u.İncele mutlaka onuda.Maalesef telefonlar çok pahalandı.O bütçeye bu şekilde model yılı biraz eski,ama sağlam telefon almak mantıklı general mobile yada alcatel 3x 2019 gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000-1500 tl telefon önerisi
    10 yıl önce açıldı
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi gm 9 pronun 10 yıllık telefonlarda olan tasarımına bi de p smartın modern tasarımına bakarsan hangisinin yeni hangisinin eski olduğunu anlarsın
    gm denen şirket android one deyip birçok xiaomi benzeri çin markalı telefonun android one olmayan modelinden daha sonra android güncellemesi vermesiyle meşhur bir şirket
    gm forumlarında dolaşmanı öneririm biraz.
    birkaç ay önce 1200-1300 liralardayken belki alınabilir bir cihazdı ama şimdi değil. karar senin tabii yine de.
  • kokoll K kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, söylediğiniz konuda çok haklısınız malesef. Hükümet telefonlara ekstra vergiler getirdi sürekli. Bu fiyatlar böyle değildi. Buda kullanıcıyı fazlasıyla zorluyor haliyle. Belirttiğiniz aralıkta sizi ancak idare edebilen bir telefon alabilirsiniz. Fazlasını beklemiyorsunuzdur zaten. Bende buna göre şunları seçenek olarak sunabilirim;
    1- GM 9 Pro (Kesinlikle önermiyorum)
    2- Hiking A21 ( 6/128 olması çok iyi)
    3- TCL Plex ( Bütçenizin bir tık üstünde olsada en mantıklısı)

Bu 3 ünden birini tercih edebilirsiniz.
    -Gm 9 Pro'ya önermiyorum yazdım ama alırsanız yine üzmez diye düşünüyorum. Siz sonuçta sizi idare edecek bir cihaz arıyorsunuz, fazlasını değil. Gm 9 Pro bu anlamda kamerası, işlemcisi her türlü yeterli. Ama çokça şikayet okuduğum için öneriyorum diyemiyorum.
    -Hiking markası hakkında bir bilgim yok ama sunduğu özellikler fena değilmiş gibi duruyor. İşlemcisi soru işareti sadece.
    - Bu cihaz bütçenizi biraz aşıyor ama kesinlikle çok doğru bir seçim olur. Bu cihaz da size her türlü yetebilecek cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_23

Hocam merhaba, söylediğiniz konuda çok haklısınız malesef. Hükümet telefonlara ekstra vergiler getirdi sürekli. Bu fiyatlar böyle değildi. Buda kullanıcıyı fazlasıyla zorluyor haliyle. Belirttiğiniz aralıkta sizi ancak idare edebilen bir telefon alabilirsiniz. Fazlasını beklemiyorsunuzdur zaten. Bende buna göre şunları seçenek olarak sunabilirim;
    1- GM 9 Pro (Kesinlikle önermiyorum)
    2- Hiking A21 ( 6/128 olması çok iyi)
    3- TCL Plex ( Bütçenizin bir tık üstünde olsada en mantıklısı)

Bu 3 ünden birini tercih edebilirsiniz.
    -Gm 9 Pro'ya önermiyorum yazdım ama alırsanız yine üzmez diye düşünüyorum. Siz sonuçta sizi idare edecek bir cihaz arıyorsunuz, fazlasını değil. Gm 9 Pro bu anlamda kamerası, işlemcisi her türlü yeterli. Ama çokça şikayet okuduğum için öneriyorum diyemiyorum.
    -Hiking markası hakkında bir bilgim yok ama sunduğu özellikler fena değilmiş gibi duruyor. İşlemcisi soru işareti sadece.
    - Bu cihaz bütçenizi biraz aşıyor ama kesinlikle çok doğru bir seçim olur. Bu cihaz da size her türlü yetebilecek cihaz.
    çok teşekkür ederim herkese. zahmet edip yazdığınız, yardımcı olduğunuz için. eldeki önerileriniz üzerinden bir seçim yapmam gerekecek. 2-3gün içerisinde de almam gerekiyor. herkese tek tek teşekkür ederim. Allah razı olsun

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    Bir telefonun yeni veya eski olduğuna dış tasarımındaki damla çentiğine bakarak karar vermiyorum maalesef kusura bakma

Kasa kalitesi ve donanıma bakarsan hangisinin daha alınası bir cihaz olduğu ortada.Lafım sana değil sen ne istiyorsan onu düşün

Konu sahibi arkadaşında kafasında bir fikir oluşmuştur zaten.2200 lere çıkarsan tcl plex en iyi seçenek bahsedildiği gibi.Biraz altı alcatel 3x 2019,fiyat olarak onunda altı gm9 pro dur.Yazılım desteği ve ufak tefek sorunları mevcut.Ancak düne kadar android kullanıp kullanamayacağı meçhul olan huawei nin yanında yazılım desteğini kötülemekte abes kaçıyor.

Kısacası donanım olarak tcl>gm9>alcatel

Benim tavsiyem tcl>alcatel 3x 2019>gm9

demek istediğimi çoğu kişi anlamıştır. iphone se 2020 gibi gm 9 pro gibi telefonlar tasarımı eski günümüz trendlerini yakalayamayan telefonlar. ben de sana söylemedim zaten sen de yeni mi eski mi olduğuna istediğin gibi karar verebilrsin

konuyu açan arkadaşa fikir vermesi açısından fikrimi paylaşıyorum ben. senlik bi durum yok yani.
    Tamam dostum kasma sende kendini anlıyorum ben
    süper. anlamana sevindim
    Aferin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.