Şimdi Ara

1000-1500₺ telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aralık bu. Bu aralıkta düşmeye dayanıklı iyi bir telefon arıyoruz. Teşekkürler.

• xioami mi note 3 bu araligin en iyisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C5 pro öneririm. Çok dayanıklı olduğunu sanmıyorum. Genelde plastik kasalar daha dayanıklı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianmen

C5 pro öneririm. Çok dayanıklı olduğunu sanmıyorum. Genelde plastik kasalar daha dayanıklı oluyor.

c5 ı çıkardık hocam. Bize dayanıklı lazım bunun camı hemen dağılıyormuş.@gelecek3535 teşekkür ederim bu telefon iyiye benziyor.

• bu telefon en az 7 saat ekran suresi aliyor,donma kasma yok.android 8 guncellrmesi alacak ,ustte dediginiz telefonlarin ozellik olarakta 3 kati arastirin gorun.

ayrica fazla para vermem dersenizde 930 tl ye redmi note 4 te isinizi gorur.ama 1500 tl segmentinde mi note 3 daha iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

bu telefon en az 7 saat ekran suresi aliyor,donma kasma yok.android 8 guncellrmesi alacak ,ustte dediginiz telefonlarin ozellik olarakta 3 kati arastirin gorun.

ayrica fazla para vermem dersenizde 930 tl ye redmi note 4 te isinizi gorur.ama 1500 tl segmentinde mi note 3 daha iyidir.

1500₺ çok hocam yeni bütçe 1000₺attığım note4 iyi mi?
  • suan esim kullaniyor ve bu mesaji redmi note 4 ten atiyorum hepsiburadadan aldim kilif ve ekran cami ile 970 tl ye mal oldu.guzel sarji iyi,android 7 ile geliyor.guncellemeler iyi tema destegi guzel isinizi gorur.

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı gayet iyi bence, Güle güle kullanın
  • quote:

suan esim kullaniyor ve bu mesaji redmi note 4 ten atiyorum hepsiburadadan aldim kilif ve ekran cami ile 970 tl ye mal oldu.guzel sarji iyi,android 7 ile geliyor.guncellemeler iyi tema destegi guzel isinizi gorur.

Bunu alacaktıkta hocam taksit yapmıyorlar. Kısmet olmadı Buna alternatif lenovo k6 note nasıl sizce?
  • lenovo tavsiye etmem ,k5 note kullandim guncelleme vermiyor ve reset problemleri var.

• quote:

lenovo tavsiye etmem ,k5 note kullandim guncelleme vermiyor ve reset problemleri var.

xiaomi redmi note 4 32gb 3 gb ram li aldık hocam. Daha doğrusu taksit seçeneğini çıkarmaya çalışırken şak diye çekiverdi tek seferde
  • hayirli olsun memnun kalirsiniz kilif ve camda alin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.