Bildirim
1000-1200 LİRA BÜTÇE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
önceliklerin onlarsa sadece bütçene göre önerebileceğim en iyi telefonlardan biri Samsung Galaxy Note 3 Neo N7500 olur 8.0 Megapiksel kamerası var note4 ün gelmesiyle fiyatında da çok iyi bir düşüş oldu bunu da araştırırsın
http://www.netsiparis.com/samsung-galaxy-note-3-neo-n7500-samart-phone_____________________________ -
G2..kısa ve net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Samsung Pismanliktir _____________________________ Teoman | Teo | Teoman Remixler 1 | En Güzel Hikayem |Tuborg Pilsener Alive Teoman |Renkli Rüyalar Oteli |İnsanlik Halleri |Ruhun Sarışın | Aşk Ve Gurur | Paramparça Senfoni | Konser 1 | Konser 2 | Aşk Ve Gurur Remixler | Haziran | Yavaş Yavaş | -
LG G2 diyorum bende.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BrkExlance
Samsung Pismanliktir
S3 ten memnundum aslında ama değişiklik istiyorum ._____________________________ -
G2 bencede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ========== __NUR İÇİNDE YAT..BARKIN BAYOĞLU__ ========== -
G2 iyi olucaktir senin icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [simage]http://i.hizliresim.com/WrljW8.png [/simage] -
Benim aklımda da o vardı zaten. Büyük ihtimal G2 ye yöneleceğim . _____________________________ -
Peki servisi de benim için önemli . Nereden almamı önerirsiniz ? _____________________________ -
Beyler nereden almamı önerirsiniz ve şu kredi kartı ile alımlar nasıl acaba şuan ? Yine taksitle alabiliyor muyuz ? _____________________________ -
G2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I hope you've gone to a better place, dol :( -
Onaylama açısından. G2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
LG G2 yada HuaweiG7 _____________________________
Since 2003 -
g2 tabikide
_____________________________ -
G2 ya da gmd elite lite
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler