Şimdi Ara

100 Soruda YGS Matematik Tam İsabet Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi bakar mısınız sizce izlenmeye değer mi. Yarın erkenden kalkıp 5 bölümü izlesem faydalı olur mu? İzlemezsem bir şey kaybeder miyim? Geçen hafta hocalara geldik 101 soruda ygs mat izlemiştim.

• Matematiğin iyi ise 2x e al bi tara. Kötüyse normal izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345'den seçmiş sanırım soruları hocaBiraz çözmüştüm ,full ygs tarzı sorular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtchn -- 11 Mart 2016; 19:57:18 >
  • Sorular sağdan soldan toplama ve hepsi güzel sorular. Hızlıxa bakmanı öneririm

• Dostlar bu ''100 soruda ...'' temalı videolar kaç saatlik ve kimler yapıyor bu işi en güzel ? Biraz bilgilendirirseniz yarın göz atarım ben de.
  • Fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar başarılar hepinize kolay gelsin

Hocam Hocalara Geldik iyidir 101 YGS+Tüm Ygs Mat videolarını hatim ettikten sonra netlerim 15lerden 23lere çıktı. Tam İsabet serisini de arkadaşların tavsiyesi üzerine ben de izleyeceğim
  • hocam hatim ettim derken ezberlediniz mi ? kağıda yazıp tekrar ederek mi ? nasıl çalıştığınızı söylermisin,z ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Baştan sona çok kolay sorular hariç tüm sorular üzerine ilk başta kafa yorup bulamadıysam izleyip sorunun ana hatlarını ve çözümünü kısa bi şekilde not defterime not alıyordum. Sonraki zamanlarda oradan tekrar ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigilante -- 11 Mart 2016; 20:11:32 >
  • son iki kalmış denesem sonuç alabilirmiyim 2 netin üstüne çıkamıyorum :(

• Soruları çok zor değil arkadaşlar,zor soru görmek istiyorsanız açın fem9 lu matematik çözümleri izleyin,teknofemde var
    2 mi 20 mi? Bence kesinlikle faydaları olur. Bu adamlardan sonra yeni bi bakış açısı kazandım aydınlandım sanki
  • 2 net yapabiliyorum malesef yarın ilk iş onları izleyicem yanlız önce komple izleip sonra not alıp sonra tkerar izlesem nasıl olur ?

Hocam bence not almalık bi zaman değil başka bir şey yapmayacaksanız her soru üzerinde uzun uzun kafa yorup yapamadığınız zaman izlemenizi öneririm.
  • Vaktin yoksa 4 ve 5. Bölümleri izle

• Ben pazar erken kalkıp izleyeceğim

• Çok özür dilerim ama anlayamadım tam olarak nasıl yapnalıyım ?

Hocam soruları ilk kendin çözmeye çalış ondan sonra çözümünü izle. Ama çok zorlanıyorsan direk izle hepsini. Kolay gelsin
  • Çözmeye çalışssam hayatta çözemem o yüzden önce izliyim sonra çözücem teşekürler tavsiyen için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.