Şimdi Ara

%100 Sivilcelerden Kurtulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Banyoda yıkanmak için kullandıgınız keseyle yüzünüzdeki sivilceleri keseleyin. İlk duşta gözde görülür etki görüceksizniz. 2-3 duşta hiçbir şey kalmaz. Ama sert keseleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photobomber -- 14 Eylül 2012; 23:10:35 >

• Direk yara bandı yapıştırsınlar ?
  • Duştan sonra %70 oranda azalma oluyor fakat 1-2 saat sonra eski haline dönüyor. Hatta yanaklarda çıkmaya başlıyor. Kesin kurtulmak için roaccutane kullanın.
  • Şu an benim tertemiz. Çevremden arkadaşlarıma da söyledim daha önce, sonuç: kuuluz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Direk yara bandı yapıştırsınlar ?

/>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivilceleri patlatır derin iz bırakır. patlatmaktan farkı yok
  • Kaliteli koli bandi alin sivilce olan bolgelere yapistirip cakmakla erimeyecek sekilde isinana kadar isitin sonra sert ve hizl bir sekilde cekin

• Bir formul var ama 1 hafta dışarı cıkmazsınız.sarımsak ve tuzu dövüp yüzünüze maske yapıyorsunuz.30-45 dakika dayanıyorsunuz acısa dahi.Sonra kabuk bağlıyor yüz eski halinize dönünce sivilce olmuyor.
  • Benim tavsiyem zeytinyağına, kesilmiş havuç kat sonra bunları kazanda kaynat sivilce olan bölgelere havucun içinden çıkan suyu dök sivilcelerin kendi kendine yok olduğunu görüceksin.
  • Aynen ben de öyle yapıyorum hiç değilse kurutuyor tamamen geçme gibi bir şey olamaz zaten
  • Böyle saçma sapan işlerle uğraşmayın.Gitsin istiyorsanız roaccutane kullanın vay balmış,vay duşmuş,vay buhar banyosuymuş yalan dolan bunlar.
  • oldu al eline traş jileti altından pembe temiz deri gelene kadar kes

• seba-med
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Direk yara bandı yapıştırsınlar ?

/>

Akşam akşam güldürdün valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.