Bildirim
100 nf kondansatör nasıl kullanılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bunlar kutupsuz..
Birde bunları normal elektrikcidenmi aldınn..
Bizim buradakilere hep yaslı adamlar bakıyor..
Anlamazlar kondansatorden falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muğlada yaşıyorum burda adam gibi 1 tane tek elektronik dükkanı var orda da bi abi vardı adam gibi anlayan bu gün şansıma o yoktu ne sorsam çelişkili cevaplar aldım şimdi bunları resimdeki şemada kullanabilir miyim bir zararı olur mu faydası ne olur bana? @dfk24
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylakmühendis -- 22 Nisan 2014; 18:50:13 >
DAHA KULLANMADIN MI?
Ne duruyorsun ..
Kullancam da birdaki amaç ne olucak akım dalgalanmalarını önlemek mi geçen defa kıvılcımlar çıktı kurtardım ama ya patlarsa bu defa çok pis tırsıyorum
o kondonstörler kutupsuz ve ıstedıgın gıbı bağlaya bılırsın baskı devrende kısa devre yoksa kıvılcıım çıkmaz merak etme -
aynen öyle akım dalgalanmasını engelleyecek..
Patlamasından korkuyosan ; devreyi yere koy.
Üstüne tencere kapat..
Ver gazı.
yahu 7 volt patlasa ne olur korkmayın bu kadar patlata patlata öğreniceksiniz -
Böyle bağlamalısın.
İncelemek istersen proteus dosyaları : İNDİR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0p!uM -- 22 Nisan 2014; 20:34:42 > -
öyle deme hocam ..
7 volt 7 volttur..
Kücümseme.
baskı devre yapma imkanım olmadığı için delikli kartta yaptım ama yine hüsran sonuç çalışmadı çıkışa bakıyorum voltaj yok akım ölçerde :( nerde hata yapıyorum anlamadım gitti
-
-
Tamamdır beyler meğer pili düzgün takmamışım devre süper çalışıyor hayatımda yaptığım ilk devrenin verdiği mutlulukta başka bişey :) biliyorum basit bir devre bile sayılmayacak şey belki ama benim için anlamı büyük
-
Arkadaşlar bu kondansatörde akım kaybı olur mu? Kaç A çıkış verir?
Kondansatör de akim kaybi olmaz, 7805 i iyi soğuğa bilirsen 1 amper verir fazlası defterini dürer
İyi soğutuyorum macun sürdüm 2 tane aleminyum sogutucu bagladm neredeyse hic ısınmıyor ama nafile yükteyken yani telefon şaja takılıyken bu devrede 5.01v ölçüyorum ama telefon şarj oluyor görünmesine ragmen şarı azalıyor anlamadım ben bu işten birşey
azalıyorsa + ve - ters bağlanmıştır. -
ölçü aletiyle kontrol ediyorum + - lerde sıkıntı yok görünüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X