Şimdi Ara

100 MBps lik ETHERNET, 10 Mbps OLARAK ÇALIŞIYO!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
11.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi sistem var ethernet kartı 10/100 mb lik iken bi anda 10 a düştü hızı 10.0 mbps yazıyo onu nasıl geri 100.0 mbps yapabilirim.ethernet kartını kaldırdım yeniden yükledim ama olmadı.

teşekkürler

• kabloda bir sorun olabilir
  • arada 10 luk bi hup veya switch varmı ? network de
  • ya swicth varda oda 100 lük kabloları falan kontrol ettim. alcatelin orjinal kabloları mevcut elimde hepsini denedim ama olmadı sorun nerde olabilirki başka???
  • ethernet yapılandırma ayarında gelişmiş bölümündeki ayardan olabilirmi?
  • Bazı ethernetler 100'lük bile olsa 10 gösterir yani bu bi sorun değildir.Windows öyle algılar.Ama 100 olarak çalışır.benimki de öyle şu an.
  • HUB/Switch/router dan tüm kabloları çıkart ve tekrar tak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :)
    kullandigin hub veya swith den dolayi boyle goruyorsun.
    ne kablodan, ne windows ayarlarindan veya baska birseyden.
  • Abicim driver güncellemesi yap istersen, bir de bağlantı noktasında toz, kıl, tüy varmı bi temizle derim ben
  • hub ,switch 10 luk olabilir ,yada 100 lük tür fakat sorunludur ,kabloları da kontrol et
  • senin kablolarından jackları değitir düzelir bendede olmuştu öle jack değiştirdim düezldi
  • 10 olsa 100 olsa ne farkeder
    internet hızın düşük olduktan sonra
  • sizi bilmem ama ben ve 3 komşu ,ADSL' i de ortak kullanıyoruz ve aramızda yoğun biçimde dosya paylaşıyoruz ,CD götür getir yapmıyoruz ve 100mb faydalı oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

10 olsa 100 olsa ne farkeder
  • evet 10 luk gösterir ama 100 üzerinden calısır
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

:)
    kullandigin hub veya swith den dolayi boyle goruyorsun.
    ne kablodan, ne windows ayarlarindan veya baska birseyden.

Aynen kullandığın hub ve switch veya modem 10 luk ise sende 10 luk çalışırsın
  • ağ bağlantısından yapılıyo hız ayarı biraz kurcala
  • bide 10 gözüküp 100 gibi dolaşıyomu internette bendede 10 gözüküyodu ama 100 gibi dolaşıyo
  • özür dilerim azimkar,yanlış anlamışım
    quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

sizi bilmem ama ben ve 3 komşu ,ADSL' i de ortak kullanıyoruz ve aramızda yoğun biçimde dosya paylaşıyoruz ,CD götür getir yapmıyoruz ve 100mb faydalı oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

10 olsa 100 olsa ne farkeder

• arkadaşlar sistem çalışırken 100 lük olarak sabah bi geldim 10 luk hale gelmiş. kıllandım ya 100 yazması gerekirken 10 yazması. hub swicht den değil hiç bişey değişmedi herşey 1 aylık malzeme.kablolar alcatelin orjinal data kabloları o yönden bi problem yokda dedim acaba windowsta bişey yaptımda ondanmı öyle oldu diye.

herkese teşekkür ilgilendiğiniz için.
    ama sorun devam ediyo....
  • tek sorun aradaki hub yada swich dendir windows 100 luk etherneti 10 luk gormez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.