Şimdi Ara

%100 güleceksiniz harika fıkra [ sandalyeden takla atma garantili ] ... :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen günler verilmişti ama yine yazalım siz de ekleyin arkadaşlar gülelim biraz :D

rahibe ölmüs ve cennet cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar. Sorgulama meleği demiş ' şimdi herkes sırayla dünyadayken işledigi en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz. 1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla demiş melek hangi parmağınla diyince sağ elinin isaret parmağını göstermiş. Melek: Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından demiş. 2. Rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum Melek: hangi elinle demiş. Sag elini kaldırmış 2.rahibe, melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını ögütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama meleği bunu farkederek: 'Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz ' diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren rahibe: ' İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim...

Japon"un biri Rize"de bir kahveye girmiş ve herkese kafa tutmuş:
    - Var mı aranızda delikanlı, varsa çıksın dışarı!
    Tahmin edeceğiniz üzere Temel kapıya doğru yürümüş.
    - Çıkıyorum ulan, görelim bakalım erkekliğini!
    Birkaç dakika sonra Temel ağzı burnu dağılmış kahveye geri dönmüş.
    Peşinden de Japon kasılarak içeri girmiş. Temel'i gösterek söylenmiş:
    - Ona ejderin kuyruk sallamasıyla vurdum...
    Ertesi gün Japon yine gelmiş.
    Yine meydan okuma.
    Yine Temel'den rest.
    Ve birkaç dakika sonra kapıda yine ağzı burnu dağılmış bir Temel!
    Ve peşinden kasılarak yaptığı vuruşu açıklayan Japon:
    - Ona ejderin yakasuşi tekniğiyle vurdum..
    Ertesi gün yine aynı hikaye:
    Dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmiş Temel ve hergün değisik bir stil kullanan Japon:
    - Ona ejderin kimanto tekniğiyle vurdum...
    Ve bir sonraki gün Japon yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmuş.
    Japonun restini gören yine Temel olmuş.
    Birkaç dakika sonra herkes suratı dagılmış bir Temel beklerken bu defa Japon her tarafı kanlar içinde kapıda!
    Temel de hemen arkasından koştura koştura gelmiş,
    Japon"u göstererek gülümsemiş:
    - Ona Toyota'nın krikosuyla vurdum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killsomething -- 23 Ocak 2009; 0:13:38 >

• quote:

sandalyeden takla atma garantili

• quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

sandalyeden takla atma garantili

• İlki güzeldi.
    Fakat yeri burası değil.

• Hacı 1. fıkra müthiş.Hakikaten koptum ama 2. de bi hayli kötü.

Zenci adam ile cocugu otururlar

Cocugu babasına sorar : Baba pipinle oynayabilirmiyim

Babasıda : Oyna ama fazla uzağa gitme der

Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmetin annesini yemeğe davet ederler,Mehmetin annesi akşam yemeği süresince Handanı uzun uzun süzer ve aslında Handanın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu , acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder. Aklını okumuşçasına Mehmet annesine der ki: Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok.

Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner. Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: Mehmet,annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum. Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım.

Oturur ve yazar: Anneciğim,Gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum.Fakat konu şu ki: sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp. sevgiler oğlun Mehmet.

Bir hafta sonra Mehmetin annesinden mektup gelir: Sevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şuki: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu. Sevgiler annen. :)))))

Metalci Gençler Yaşlı Dedenin Üst Katına Taşınmış.Dede Gençlerin Yüksek Sesle Müzik Çalmalarına Karşı Çıkmış.

İlk Gece 12 Olmuş Saat Gençler Başlamış Müzik Çalmaya.Dede Yatağından Sıçrayarak Üst Kata Çıkmış.Gençlere Kızmış Gençlerde Yarın Konserimiz Var Prova Yapıyoruz Demiş...

2. Gün Yine Aynısını Yapmış Gençler Yine Konserimiz Var Prova Yapıyoruz Demişler.

3.Gün Gençler Dedenin İnadına Çalmaya Başlamışlar Dededen Ses Seda Çıkmıyormuş.Aşağı İnmişler Bakmışlar Dede .. Çekiyor : xD
    Gençler : Hayrola Dede Napıyorsun.
    Dede : Bugün Prova Yapıyorum Yarın Ana ..... s..cm demiş...

Operasyona çıkan askerler sağ salim bir terörist yakalayıp komutanlarına getirirler.

-Komutan buna uygun bir ceza verelim der.

-Askerlerden biri s.kini kesip yedirelim der, diğeri kulaklarını keselim der. Değişik fikirler ortaya atılır ama komutan hiç birini beğenmez.

-Derken askerlerden biri komutanım demiri kıpkırmızı oluncaya kadar kızdıralım deyince komutanın gözleri parlar.

-Demiri kızdıralım sonra soğuk tarafını g.tüne sokalım.

-Komutan: Oğlum madem soğuk tarafını sokacaktın demiri niye kızdırdın.

-Asker: Tutup da çıkaramasın .m.na k.duğumun çocuğu der.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fıkra ve komik yazı kutusu:D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. Fıkra güzeldi ama anlayana ...
  • sandalyeden takla atma garantili hiç böle garanti veren kişi veya kuruluş görmemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AvriL_Lavigne_

sandalyeden takla atma garantili hiç böle garanti veren kişi veya kuruluş görmemiştim

ilk oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: metete

Zenci adam ile cocugu otururlar

Cocugu babasına sorar : Baba pipinle oynayabilirmiyim

Babasıda : Oyna ama fazla uzağa gitme der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 23 Ocak 2009; 0:36:38 >

• quote:

Operasyona çıkan askerler sağ salim bir terörist yakalayıp komutanlarına getirirler.

-Askerlerden biri s.kini kesip yedirelim der, diğeri kulaklarını keselim der. Değişik fikirler ortaya atılır ama komutan hiç birini beğenmez.

-Derken askerlerden biri komutanım demiri kıpkırmızı oluncaya kadar kızdıralım deyince komutanın gözleri parlar.

Muhaha
  • Birincisi güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AvriL_Lavigne_

sandalyeden takla atma garantili hiç böle garanti veren kişi veya kuruluş görmemiştim

bende o kısmı cok merak ettim

Sandalyeden takla atma.. atletmiyiz biz

• metete ellerine sağlık bitanesi dışında geri kalanları bilmiyodum gece gece çok makbule geçti
  • Temel ile Fadime doğum için hastaneye gitmişler.Fadimeyi doğumhaneye almışlar operasyon sonunda çocukları doğmuş kapkara zenci gibiymiş.Temel kendi kendine hayıflanmış: Ula pu karu da ne yapsa hepsini yakay !
  • quote:

Orjinalden alıntı: BridgeOfDestiny

quote:

Muhaha

• quote:

Orjinalden alıntı: BridgeOfDestiny

quote:

Muhaha

• Kadının biri papağan almak için petshopa girmiş gözüne kestirdiği bir papağanın konuşup konuşamadığını sormuş.
    Petshop sahibi Necdet konuşur efendim demiş.Papağana dönmüş içeri bir bayan girince ne diyecektin demiş papağandan ses çıkmamış tekrar sormuş ses yok içeri gitmiş bi kova su alıp gelmiş tekrar sormuş yine ses çıkmayınca papağanı suya sokup çıkarmış yine sormuş papağan hoşgeldiniz hanımefendi demiş.Bunun üzerine kadın papağana bir şey sormuş seni aldığım zaman eve bir erkekle gelirsem ne diceksin demiş papağan hoşgeldiniz hanımefendi hoşgeldiniz beyefendi kadın: peki 2 erkekle gelirsem?papağan: hoşgeldiniz hanımefendi hoşgeldiniz beyler kadın: peki 3 erkekle birlikte gelirsem ne diceksin?Necdet kovayı getir bu karı harbi .rospu !
  • fadime temele " temel bgün bize gel bizde kimse olmıcak demiş " temel gelmiş kapıyı çalmış çalmış
    kimse açmamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.