Şimdi Ara

100 Gram Pringles'de 35 gram yağ var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az mı çok mu arkadaşlar bir kutu Pringles 165 gram ve her gün 1 kutu yiyorum.Bakalım 1 hafta sonra kilo alırsam kilo alamayan arkadaşlara önereceğim.

• Lise 4 de heyet raporu alıp, her gün 2 paket pringles, çikolata falan yiyip, kola içip, tüm gün evde oturup dizi izlemiştim. Sonuç olarak 10 kilo almıştım sanırım. Pek tavsiye etmiyorum merak eden varsa.
  • oha 35 gram mı. 1 pakette aşağı yukarı 50-55 gram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu bütün cipslerde hemen hemen böyle. Bu yüzden çok canım çekerse ayda 1 paket yiyorum. Hatta 2 -3 ayda bir. Gereksiz resmen.

Az buçuk bir şeyler bilip o paketlerin üzerini okursanız aboov biz ne yiyormuşuz dersiniz.

Mesela geçen bir tatlıya bakıyordum bisküvi mi ne 1 paket bisküvide 20 gr dan fazla şeker vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Ya bu bütün cipslerde hemen hemen böyle. Bu yüzden çok canım çekerse ayda 1 paket yiyorum. Hatta 2 -3 ayda bir. Gereksiz resmen.

Az buçuk bir şeyler bilip o paketlerin üzerini okursanız aboov biz ne yiyormuşuz dersiniz.

Mesela geçen bir tatlıya bakıyordum bisküvi mi ne 1 paket bisküvide 20 gr dan fazla şeker vardı.

çakmakla yakması güzel.alev alev yanıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YALARIN
  • yazın her akşam 1 kutu pringles + 1 lt buz gibi kolayla film izlerdim. Şimdi organik besleniyoruz.
  • tüm cipslerde öyle, hatta bazılarında daha çok. uzmanlar boşuna cips sağlığa zararlı diye yırtınmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Az mı çok mu arkadaşlar bir kutu Pringles 165 gram ve her gün 1 kutu yiyorum.Bakalım 1 hafta sonra kilo alırsam kilo alamayan arkadaşlara önereceğim.

Avatarını yemek yerken farkettim
  • Yararlı cips mi var?

Pringles'a gelene kadar sürekli yediğimiz ve kilo aldıran birçok şey vardır.
  • helvam orjinal olsun pringlesde aşırı kanserojen madde var ne demişler fazlası zarar kilo almak istiyosan bir yemekte 1 bütün ekmek bitir ve anne yemekleri ye
  • palm yağ girmeyen bir şey kalmadı.dün milka çilekli,deneme amaçlı doğuş cips aldım ikisinde de var. tuzlu diye aldığım eti susamlı çubukta da glikoz şurubu var. ulan ona bari koyma.pringles da palm yağ var diye konu açanlar aldıklarına baksa daha neler de var. party e baktım ayçiçek yağıyla üretilmiş yazıyor. onu alacağım artık beğenmesem de.coca cola kapak kampanyasıyla kendini yaktı aldığım stokları tükettim aylardır cola almıyorum bıktım. vişne,kayısı,şeftali şurupları yapılır evde onları içiyorum. atıştırma amaçlı kayısı kurusu alırdım ona da doktorlar yasak dediler şu diri olanı kükürtlü. gün kurusunu da o doktor yesin sevmedim tadını. ceviz,fındık,fıstık türü şeylerde insan ayarı kaçırıyor. abur cuburun muadili olmuyor.kuru pasta alıyorum anca. devir kötü ya baklavacıya şurubu basmışsın ünlüsün diye geldim diyorum devlet izin veriyor ona göre attım diyor.herkes atıyor diyor pikin pişkin. Tarım bakanlığı,sağlık bakanlığı hep üreticiden yana.eti bebe bisküvisi en uzun o dayanmıştı glikoz şurubu kullanmamaya ülker yıllardır kullanırken.onlar da koyuyorlar artık rekabet etmek zorunda sonuçta. kaç yıldır tavuk yemiyorum. onu da zehir zıkkım ettiler. eti ta köye gidip oradan alıyorum günlük kesim. burada övdüler Aluçdağı sucuk katkısız diye.30 TL kilosu ilk defa aldım ondan da başka katkı çıktı kılını eklemiş içeriğe de yazmamış. Allahtan bağ bahçeleri satmadık. en azından meyveler de sıkıntımız yok.kurtlu filan demeden bolca getiriyoruz gidip deniz kıyısı yazlıkta yaşayacaksın el kadar bahçene ne diksen oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 17 Ocak 2014; 18:29:47 >

• lonelyhawk84 L kullanıcısına yanıt
    Dediklerinde haklısın. Katkı maddesi ve zararlı maddeler girmeyen ambalajlı ürün yok gibi. Ama herşeyin alternatifi var, hazır tavuk ürünlerini mi seviyorsun, bugün körili tavuk denedik ev yapımı
    gayet de lezzetli, katkı vs. yok. Cips mi seviyorsun ? Evde kendin patlamış mısır yapabilirsin, yağsız çok yavan oluyor diyorsan yarım yemek kaşığı zeytinyağı koyarsın harika oluyor. Cipsten yine
    10 kat iyidir çünkü binbir türlü kimyasal yok. Tatlı abur cubur ihtiyacını da meyvelerden giderdin mi, al sana daha sağlıklı aburcubur alternatifleri. Bende cilt hastalığı olduğu için çok gereksiz yapay
    kimyasal dolu ürünler yedikçe hastalık alevleniyor ben de market ürünleri pek yememeye dikkat ediyorum. Tabi canımız çekiyor yiyoruz yine mecbur arada. Vücuda deli gibi toksin giriyor bu tarz paketli
    gıdalardan, daha sonra türlü türlü hastalıklara yol açıyor. Kanser de bunlardan biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Dediklerinde haklısın. Katkı maddesi ve zararlı maddeler girmeyen ambalajlı ürün yok gibi. Ama herşeyin alternatifi var, hazır tavuk ürünlerini mi seviyorsun, bugün körili tavuk denedik ev yapımı
    gayet de lezzetli, katkı vs. yok. Cips mi seviyorsun ? Evde kendin patlamış mısır yapabilirsin, yağsız çok yavan oluyor diyorsan yarım yemek kaşığı zeytinyağı koyarsın harika oluyor. Cipsten yine
    10 kat iyidir çünkü binbir türlü kimyasal yok. Tatlı abur cubur ihtiyacını da meyvelerden giderdin mi, al sana daha sağlıklı aburcubur alternatifleri. Bende cilt hastalığı olduğu için çok gereksiz yapay
    kimyasal dolu ürünler yedikçe hastalık alevleniyor ben de market ürünleri pek yememeye dikkat ediyorum. Tabi canımız çekiyor yiyoruz yine mecbur arada. Vücuda deli gibi toksin giriyor bu tarz paketli
    gıdalardan, daha sonra türlü türlü hastalıklara yol açıyor. Kanser de bunlardan biri.

ben tavuğun genel olarak üretilme koşullarından dolayı işlenmiş veya işlenmemişini yıllardır yemem.üretilme diyorum 30-40 günde ... kadar kafeslerde antibiyotik efsane mi gerçek mi bilmem uzmanları anlatsın. tadı da yavan geliyor. onun yerini balık aldı. O da kültür balıkçılığı içerse de lezzetli Çipura,somon,levrek,palamut, uskumru filan alıyorum küçük balıkları almam bayatları karıştırdıkları için. Patlamış mısır güzel alternatif dediğin gibi hiç sevmem. kestane pişirebiliriz. var aslında atıştırmalık kendi elma,armut,erik,kayısı,dut kurularımız.çekirdek. iğde,ceviz,badem ağaçlarımız ama insan bırakamıyor işte bu junk food denen çöp gıdaları kinder bueno,cips,çikolata,bisküvi bir de yeni şeyleri deneme isteği oluyor nasılmış diye.Ama yavaş yavaş azaltıyorum. Eti de Ülker'e uyunca glikoz şurubundan alacak bir şey kalmadı. Bu tür şeyleri yiyince midemde ekşime oluyor. Miskos ürünleri güzel onlar daha sağlıklı incirli filan.toptancılara bakacağım kutuyla alacağım. Meyve sucukları,muska alacağım güvenilir bulursam. Kuruyemiş de çok alırım ama irade sorunun dan 1 2 günde bitiriyorum abartıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 17 Ocak 2014; 19:52:55 >

• Dostum o açıdan düşünürsen işin içinden çıkamazsın. Balığın içinde beslenme alanlarındaki kirlilik yüzünden ağır metaller var deniyor, beyaz kırmızı et zaten malum antibiyotik veriliyor deniyor,
    Yediğimiz meyve sebzeler hormonlu deniyor, mısırlar gdo'lu deniyor, damacana suların da çoğu gerçek içme suyu değil deniyor vs vs. Bunlara yapabileceğimiz malesef birşey yok aç oturup ölmek yada köye yerleşip
    tüm gıdalarımızı kendimiz yetiştirmemiz dışında. Kısacası bizim yapabileceğimiz tek şey ekstra kimyasallardan kaçınmak, çünkü vücuda tonla toksin giriyor onlarla birlikte. Karaciğeri mahvediyorlar
    tabiri caizse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.