Şimdi Ara

100 bin TL / Passat TDI Highline DSG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki aracı gözüme kestiriyorum. Araç servis bakımlı. Fiyat sabit, pazarlık yapmıyorlar.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-30-pesinatla-36-ay-vade-senetle-volkswagen-passat-556903938/detay

100 bin kilometrede DSG olması, boyanan ve değişen kapıdan dolayı biraz kararsız kaldım. Alırsam 5 yıl kadar bineceğim. Fikir verebilir misiniz?

Teşekkürler.

• Dsg' nin 2014 yilindan sonra bir nebze iyilestirildigini duymustum..

Hadi oyle olmasa da 105.000 Km yapmis ve bu zamana kadar nasil kullanildigi belli olmayacak sanzimani almazdim..

Saatli bomba acikcasi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 31 Mayıs 2018; 12:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben size bu fiyata çok düşük km 508 öneririm, ya da yine aynı segment insignia. Bu fiyata alacağınız 508 hem az km olacak, hem daha yeni yüzlü olacak hem de vitesi sorunsuz olacak.

• Aracın içerisi 105 bin değilde sanki 205 bindeymiş gibi duruyor. Ayrıca araç sol taraf komple boyalı ve sağ ön kapı değişik fakat hasar kaydı 500 TL. 100.000 TL param olsa gidipte elalemin sağa sola vurduğu aracı almazdım şahsen.
  • Ben de olsam 508 alirdim. Sanzimani tam otomatik sorunsuz. D segment sessiz makam araci gibi..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • almazdım.
  • Çok fazla boya var, içerisi eski ve yıpranmış, şanzıman büyük ihtimal kavrama ister. Sözün özü; almayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100.000 TL bazıları için ne kolay para. Bu km de, riskli dsg şanzımanlı, bi taraftan yan yatmış, diğer taraftan değişeni olan araca vermeyi düşünecek kadar kolay para...

Ben 50.000 lik araç alırken bile km ve değişen e bakarım (boya demiyorum), millet hiç bi şeye bakmadan gömüyor parayı... Bende böyle rahat kazanmak isterdim parayı: hani kafana esince canının istediğine gömecek kadar kolay kazanmayı...

• Dsg'de 1-2 yaşında 30Bİn km yi geçmemiş almalısın 2.Elde
    Manuel olanı vardı daha önce gayet seri ve yakıt tüketimi Dsg'ye göre çok az tüketiyordu.
    100Bin olsa o aracı almam şahsen.
    vw'den sonra BMW'ye bağlandım. Size eski bir vw hastası yeni bir BMW'ci olarak giriş için ; BMW'ye giriş için 320d tercih etmelisiniz. 2011-2012 e90 Lci Kasa kodlu makyajlı 180Bin km altı - Torpido üzeri Ekranlı olanlara bakın.
    Yada vw CC 2.0tdi olabilir.
  • Teşekkürler arkadaşlar. İnsan bazen anlık heveslere kapılıp yanlış kararlar verebiliyor. Yazılanları görünce hepiniz teker teker haklısınız. Başka araç bakacağım.
  • Eniştem 80bin km de dsg passat almıştı..O kadar alma dedim dinlemedi.Aldığı ay patladı.Allahtan iyiniyet falan derken beleşe yaptırdı.Dsg den uzak durun derim.Birde nedense ben bu passatın içini hiç sevmiyorum.

• Ayni model ayni donanim ve km deki araci kuzenim gecen sene 60 a satti onunda cogu yeri boyaliydi

• Bana 305bin gibi geldi.
  • klasman farkı olsada 0 polo alırım asla bu aracı almam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.