Şimdi Ara

100$'a ekran kartı alacam acele bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işlemci: AMD 3000 venice
    anakart: dfi infinity veya epox

alacam

ekran kartı da 100$ dolarlık bir şey düşünüyorum chipset nf 4 olduğu için nvidia düşünüyorum
    6200'ler nasıl ve hangi marka ve model ii
    bir de bir ekran kartı varış pipelineleri açınca mı overclock yapınca mı ne 6600gt gibi oluyormuş öyle bir ekran karı var mı? varsa onu da alabilirim biraz daha fazla para ayırabilirim?

lütfen çok acele cevaplarınızı bekliyorum...

şimdiden teşekkürler..

• Evet böyle bir ekran kartı var ... Leadtek ve MSI Olarak ÖNERİRİRİM Suan MSI larda cok büyük bi düşüş var fiyat olarak. Kartın tam ismi

MSI NX6200 TD 128 MB 128 Bit PCI XP yaklasık 80 $

Leadtek px6200td 100 $ civarı... MSI hem uygun hem güzel. NGO driver & Riva Tunner ;) Riva Tunnerle 6600GT yapabilirsin kartı ... Ve Cok güzel bence 6600gt ye o kadar para vermeye gerek yok
  • x1300pro'lara bak derim.Gigatek fiyatı 109$+kdv idi.Başka yerlerde değişebilir.

Pci-e 6200'lerde iş hattı açılma ihtimali ne kadar bilemiyorum.Tc modelinden uzak dur.
    Bence x1300pro al.Birazcık daha fazla para verebilirsin herhalde.

Şuraya da bakabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_4675244/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Kasım 2005, 21:02:52 >
  • msı almalısın.anakart içinde epox amdye ideal
  • 6600 GT
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

6600 GT

GT mi
    100 dolara 6600GT varsa hemen 2 tane alayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

quote:

Orjinalden alıntı: S3RC@N

6600 GT

GT mi
    100 dolara 6600GT varsa hemen 2 tane alayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    220$ a en iyi ekran kartı
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet böyle bir ekran kartı var ... Leadtek ve MSI Olarak ÖNERİRİRİM Suan MSI larda cok büyük bi düşüş var fiyat olarak. Kartın tam ismi

Leadtek px6200td 100 $ civarı... MSI hem uygun hem güzel. NGO driver & Riva Tunner ;) Riva Tunnerle 6600GT yapabilirsin kartı ... Ve Cok güzel bence 6600gt ye o kadar para vermeye gerek yok

arkadasım bu 6600gt yapma olayı nasıl oluyor biraz acar mısın? programla mı yapıoruz yoksa elle üdahale mi lazım? bir de riski ne kadar fan gerkir mi? extradan fazla bilmiyorum ben de uzun süre ilgilenmiyorum

ben bunlarla ilgilendiğimde voodoo3 mü tnt2 ultra mı tartışması vardı

• benim Winfast A6200TD'yi satayım. A2
    128 MB 128 Bit
    120 YTL'ye verebilirim.
    1 ay önce aldım
    garantisi 2 sene devam ediyor.

laptop lıcam
    PC'yi dağıtıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryilmazz -- 19 Kasım 2005, 0:20:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Evet böyle bir ekran kartı var ... Leadtek ve MSI Olarak ÖNERİRİRİM Suan MSI larda cok büyük bi düşüş var fiyat olarak. Kartın tam ismi

arkadasım bu 6600gt yapma olayı nasıl oluyor biraz acar mısın? programla mı yapıoruz yoksa elle üdahale mi lazım? bir de riski ne kadar fan gerkir mi? extradan fazla bilmiyorum ben de uzun süre ilgilenmiyorum

ben bunlarla ilgilendiğimde voodoo3 mü tnt2 ultra mı tartışması vardı

Rivatuner kullanarak şanslıysan iş hatlarını 4'ten 8'e çıkarıyorsun.6600'e eş değer oluyor.Hız aşırtma yapıyorsun ve gene şanslıysan 6600gt'ye biraz yaklaşan sonuçlar elde edebiliyorsun.
    Tabii bios yükleme gibi durumlar da var.

• O sisteme o ekran kartı yakışmaz bence bu arada tuğer x1300 pro nedir?Performans olarak nasıl bir mertebede?X1600XT felan çıktımı yoksa yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.