Şimdi Ara

100.000'e Renault Clio 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen günlerde Opel Corsa alacaktım fakat durumumu çok zorlayıp seferberlik ilan etmemek için bütçemi düşürdüm. Sizce 100 bin TL ye Renault Clio 4 nasıl bir seçenek? Nedense pek görmedim son zamanlar kendisini, tavsiye eder misiniz?

Teşekkür ederim.

Demeyi unutmuşum : Otomatik vites olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 7 Haziran 2020; 22:9:39 >

• dizel mi
  • Sıfır benzinli al. Aldım kullanıyorum memnunum
  • Aynen sıfır benzinli al geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzinlilerini merak ediyorsaniz moov dan saatlik kiralayıp deneme yapabilirsiniz ama şahsen 1.5den inip benzinli clio binince gitmedigini hissettim benim şahsen hoşuma gitmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 gitmiyor malesef

• Arkadaşlar bütçem olsa sıfır alırdım ama yok. 100 bin tl için öneriniz var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    0.9tce turbo

• 0.9 Tce Clio 4 0 km sahibinden sitesinden bak 98-105 bin lira arasında bir sürü var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Arkadaşlar bütçem olsa sıfır alırdım ama yok. 100 bin tl için öneriniz var mı
    2020 model sıfır km clio Joy 0.9 TCe 90 bg 110.900 ₺

al başka alternatif yok
    ikinci ele bu parayı verme
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bayiler ne kadarsa düşüyorlar acaba. Düşük km ikinci el yerine tercih olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Arkadaşlar bütçem olsa sıfır alırdım ama yok. 100 bin tl için öneriniz var mı
    Tamam sıfır Clio zaten bütçen dahilinde. Son zamlardan önce bayilerde beyazını 100e bırakıyorlardı. Şimdi olsun olsun 101-102 yakınındaki bayilere sor araç var mı diye varsa alırsın. Bulamazsan kendi aracımı vereyim sana. Alev kırmızı 1700 km de. İcondaki tüm krom parçaları taktım+cam filmi+yarı alcantra yarı karbon direksiyon kılıfı diktim. Ekran yok ama ihtiyaçta yok Renaultun R&Go uygulaması ile akıllı telefonu multimedya ekranı olarak kullanabiliyorsun. İlgilelenirsen yaz bana bende Clio 5 bakarım.

• Sifir 0.9 tce al bence dizel alcagina

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iabicim bende 1.2 atmosferik 2018 model joy modeli var.uzun yol performansı da şehir içinperfprmansı da çol başarılı.bir önceki aracım latitude idi.astra kullandım 1.3 dizel.octavia kullandım 1.6 dizel.bu araçlara nazaran sanki perfprmansı benzer.yakıtıda makul.1.5 dci clio 2016 modelde kullandım 90 hp olanı.ondan daha atik bir araç 1.2 benzinli 75 hp.içi de iyi ekranı navigasyonu falan var yani.
    100.000'e Renault Clio 4

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.