Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aang67

1.1.1 nedir ya

Sunrise V1.1by NomadCRY olanı indirmiştim.
    yeni versiyonu 1.1.1 mi
  • 1.1.1 de aynısı. Yalnızca galeri moduna düzeltme yapmış NormanCRY
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

V1.1.1 4X5 menü akşam upload edilecek.Tek değişiklik galeri modu fixlendi.

Dün 4*5 diye verdiğin ve kaldırdığın linkte 3*4 vardı :) yükledim bnde (aslında memnunum )

Ama 4*5 i akşama yüklüyorum (hastasıyımda) umarım erken vakitte çıkartırsın üstadım....akşam 10 ddinmi ben yatar...

Bu arada telefonu okadar kurcaladım şarjda tık yok ya benim telefon çimrileşti yada sihhir yaptın bataryaya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 13 Eylül 2010; 17:12:26 >

• ya nomad bu dedıklerını sılmek ıcın ılla xplore mı krumak lazım :S tel ın browser ıyle olmuomu bulamadım:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35.5KsK35.5

Yazılımınızı kurdum şimdilik sorun yok ve gayet hızlı Bir sorum var sözlüğe Türkçe'yi eklemek için illa internetten dosya mı indirmemiz gerekiyor? Yoksa .sis uzantılı Türkçe dil dosyası var mı?

Valla hiç bakmadım.Google amcaya sorun bakalım ne diyecek?

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

quote:

1.1.1 nedir ya

Sunrise V1.1by NomadCRY olanı indirmiştim.
    yeni versiyonu 1.1.1 mi

Tek fark galeri modu fixlendi.Öyle çok önemli birşey değil.

quote:

1.1.1 de aynısı. Yalnızca galeri moduna düzeltme yapmış NormanCRY

Seni ikinci kez uyarıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: estami

quote:

V1.1.1 4X5 menü akşam upload edilecek.Tek değişiklik galeri modu fixlendi.

Dün 4*5 diye verdiğin ve kaldırdığın linkte 3*4 vardı :) yükledim bnde (aslında memnunum )

Ama 4*5 i akşama yüklüyorum (hastasıyımda) umarım erken vakitte çıkartırsın üstadım....akşam 10 ddinmi ben yatar...

Bu arada telefonu okadar kurcaladım şarjda tık yok ya benim telefon çimrileşti yada sihhir yaptın bataryaya..

Yok o linki yeniledim zaten.Şu anda 4X5 menülüyü indirebilirsin.Bence V1.1.1'i beklemene gerek yok. Bir fark yüzünden bekleme kur 4X5'i.

Şarjda düşme olmayacağını söylemiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ya nomad bu dedıklerını sılmek ıcın ılla xplore mı krumak lazım :S tel ın browser ıyle olmuomu bulamadım:S

Oow sen hiç bulaşma o zaman.X-plorer ile alakası yok.

Nokia Editor ile rofs2 dosyasını açacaksın sonra dediğim klasördeki dosyaları sileceksin sonra repack edeceksin ve telefonu tekrar flashlayacaksın

Uzun iş yani

Bazı arkadaşlar dünkü hatalı 4X5 linkini yenilemediğimi sanıyor o linki yeniledim arkadaşlar 4X5'i indirebilirsiniz

• yeni sürüm hazırlanıyor 1.1.1,5
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

yeni sürüm hazırlanıyor 1.1.1,5

• emin abi süpersin dün gece yükledim buıgün hala var :D bir sürü program yüklememe rağmen hiç yavaşlamadı ve o 20 tane icon süper abi allah razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

emin abi süpersin dün gece yükledim buıgün hala var :D bir sürü program yüklememe rağmen hiç yavaşlamadı ve o 20 tane icon süper abi allah razı olsun

Rica ederim.Beğendiğine sevindim.
  • quote:

quote:

Ne kadar kopmuştum var ya

• Çok iyi olmuş be kardeş eline sağlık. Bu kadarını da beklemezdim. Maşallah diyorum sana...

Edit: Bana göre(bana göre diyorum aslında eksik değil) tek eksik ikinci ev ekranının boş olması saat olması hoşuma gidiyor. Kendim pişirme yapmadan nasıl ekleyebilirim bilgi vermen mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SER&DEN -- 13 Eylül 2010; 18:25:08 >
  • nomadcry şu 3x4 ün rehber in erken açılan sürümünü koyman mümkün mü yada kendimiz ayarlayabilirmiyiz? benm xpress bi çalışıyor bi çalışmıyor şimdi tekrar çalışmamaya başladı ona tekrar bakabilirsen minnetar oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: usluçocuk06

nomadcry şu 3x4 ün rehber in erken açılan sürümünü koyman mümkün mü yada kendimiz ayarlayabilirmiyiz? benm xpress bi çalışıyor bi çalışmıyor şimdi tekrar çalışmamaya başladı ona tekrar bakabilirsen minnetar oluruz

ana sayfaya bakmamışım özür dilerim şimdi yükleyeyim bari ama efekt konusnda ısrar ediyorumbir şey daha ikinci ev ekranına orjinal saat tarih getirmemiz mümkün mü çok boş duruyor gibi widgetizer deme aman

• evet kasma olayı hiç yok hız süper.
    çalışmalarının devamını dileriz.
  • su geciş efektleri varmı acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffslayer

Çok iyi olmuş be kardeş eline sağlık. Bu kadarını da beklemezdim. Maşallah diyorum sana...

Edit: Bana göre(bana göre diyorum aslında eksik değil) tek eksik ikinci ev ekranının boş olması saat olması hoşuma gidiyor. Kendim pişirme yapmadan nasıl ekleyebilirim bilgi vermen mümkün mü?

Ayrıca seçeneklerdeki yardım sekmesi kaldırılırsa iyi olur. Zaten çalışmıyor...
  • arkadaslar bu sürümü çok beğendim ama şu tuş titresimini kapatmak istiyorum. nokia editor ile hangi dosyaları nasıl değiştireceğim çok önemli ne olur yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

su geciş efektleri varmı acaba??

orjinal efektler var biraz daha ısrar edersek güzel efektli hızlı bir sürümün nomadcry hakkından gelir ben inanıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Ne kadar kopmuştum var ya

Ne gündü be

quote:

Çok iyi olmuş be kardeş eline sağlık. Bu kadarını da beklemezdim. Maşallah diyorum sana...

Teşekkür ederim.Sevindim beğendiğinize.

İkinci ev ekranında saat/tarih gözükmesi için kendiniz CFW'yi düzenlemeniz gerekiyor.Eğer bunu istiyorsanız anlatabilirim.

quote:

quote:

nomadcry şu 3x4 ün rehber in erken açılan sürümünü koyman mümkün mü yada kendimiz ayarlayabilirmiyiz? benm xpress bi çalışıyor bi çalışmıyor şimdi tekrar çalışmamaya başladı ona tekrar bakabilirsen minnetar oluruz

ana sayfaya bakmamışım özür dilerim şimdi yükleyeyim bari ama efekt konusnda ısrar ediyorumbir şey daha ikinci ev ekranına orjinal saat tarih getirmemiz mümkün mü çok boş duruyor gibi widgetizer deme aman

Dediğin şeyi sonradan yaptım zaten.Erken açılıyor.

İkinci ev ekranına orijinal saat getiremem kendiniz yapın artık yetinmeyi bilin ne çok şey istiyorsunuz yahu Yapmak isteyen varsa anlatırım

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

evet kasma olayı hiç yok hız süper.
    çalışmalarının devamını dileriz.

İnşaallah devam edecek.

İmzanıza da eklediğiniz için ayrıca teşekkür ederim.Herkes imzasına yazsa güzel olur aslında

quote:

Çok yavaşlatıyor telefonu.Bu yüzden orijinal efektler var.Ama ileride efektli birşey çıkaracağım.

quote:

quote:

orjinal efektler var biraz daha ısrar edersek güzel efektli hızlı bir sürümün nomadcry hakkından gelir ben inanıyorum

Gelicek gelicek merak etmeyin

quote:

quote:

Ayrıca seçeneklerdeki yardım sekmesi kaldırılırsa iyi olur. Zaten çalışmıyor...

Böyle bir mod çıkarsa olabilir.Bu da benle alakalı değil.Ama bilen biri hangi txt.in düzenleneceğini bana söylerse olur.Ki bunu bilen biri olduğunu hiç sanmıyorum çünkü tüm CFW'lerde durum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Eylül 2010; 21:11:10 >

• Efektli ne zaman gelir eğer yakınsa tekrar flash atmayalım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.