Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emeğine sağlık güzel işler çıkarıyorsun tebrikler...
    Kısa bir sorum olacaktı YER programında kayıt ettiğimiz konumlar nerede saklanıyor yedeğini almam lazım :)

Kolay Gelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Şimdi sesi denemek için Xpeed attım tekrar. Basslar xpeedte daha iyi gibi ama emin olamadım hala. Az önce 1.1 indi. Birolun udasıyla bi kurup kobay olayım bari :-) Extreme olanda 3D ikon olsa mesela diyelim (Tabi yapmaya karar verirseniz).

Aang67 beraber yapabiliriz dedi.Ben de olur diyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

nomadcry arkadasim n series 1 2 3 4 temalarini ayri bir sekilde verebilir misin simdiden tsk

Bulabilirsem veririm arkadaşım.

quote:

Orijinalden alıntı: seter

@ NomadCRY
    Emeğine sağlık güzel işler çıkarıyorsun tebrikler...
    Kısa bir sorum olacaktı YER programında kayıt ettiğimiz konumlar nerede saklanıyor yedeğini almam lazım :)

Kolay Gelin

Teşekkür ederim.

Konumların nerede saklandığını bilmiyorum ama sanırım Ovi Suite'de yedekleme kısmından Belgeler ( Dosyalar ) ve Uygulamalar seçenklerini işaretlerseniz yedeğini alacağını düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

3D ikonlar için uğraşmaya değmez. Biraz zahmetli bir iş çünkü o :) İkonları bulacaksında svg'ye çevireceksinde Emin abi olur derse birlikte uğraşabiliriz

İkonları ver, anında yapayım

Eğer çok uğraştırmayacaksa beraber yapalım o zaman.

• Videolar konusunda problem yaşadım. Telefon Videos klasöründeki videoları görmedi. Daha sonra Video adında E de yeni klasöre attım. Bu seferde fotoğraf galerisinde de videolar gözüküyo. Sadece bende mi böyle bidaha format fln mı atsam yoksa sizde durumlar nedir?
  • İkon toplamaya başladım. Ama netim çok kötü bu ara. Zor oluyor. Bir örnek koyuyorum fikir vermesi açısından.
    [10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Eylül 2010; 14:08:21 >
  • İkonlar olduktan sonra tek te yapabilirim gibi görünüyor Tamam bu ikonları ben PS ile keserim svg'ye çevirir .mif'e ekler denettiririm birinize

Edit: Şeffaf ikon olursa daha iyi olur. Her resmi şeffaflaştıramam

Edit2: Ayrıca garanti vermiyorum sadece deneyeceğim ama büyük ihtimal olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 13 Eylül 2010; 14:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141

Videolar konusunda problem yaşadım. Telefon Videos klasöründeki videoları görmedi. Daha sonra Video adında E de yeni klasöre attım. Bu seferde fotoğraf galerisinde de videolar gözüküyo. Sadece bende mi böyle bidaha format fln mı atsam yoksa sizde durumlar nedir?

Benim soruyuda cevaplarsanız? Sizde durumlar nedir tek bende mi böyle? Videos klasöründeki videoları real player görmüyor.
  • quote:

quote:

Videolar konusunda problem yaşadım. Telefon Videos klasöründeki videoları görmedi. Daha sonra Video adında E de yeni klasöre attım. Bu seferde fotoğraf galerisinde de videolar gözüküyo. Sadece bende mi böyle bidaha format fln mı atsam yoksa sizde durumlar nedir?

Benim soruyuda cevaplarsanız? Sizde durumlar nedir tek bende mi böyle? Videos klasöründeki videoları real player görmüyor.

Galeri modunu yapan kişi hatalı yapmış. Yani benle alakalı bir durum değil.Diğer CFW'lerde de aynı durum söz konusu çünkü aynı mod var.Birkaç üst mesajda harun_tr arkadşımız çözümü yazdı.Bunu da CFW'ye ekleyeceğim.Yani sorun aslında benle alakalı değil.

@ Aang67
    PM atmıştım ama

Galeri modunu düzeltmeye başladım.Yeni link eklenecek.İsteyen indirir istemeyen indirmez.Size kalmış.

Aang67 PM'ine baksa 3D ikon da yapacağız ama

Bu arada harun_tr birkaç konuda çok yardımcı oldun Allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Eylül 2010; 16:14:59 >

• @Emin abi

PM'e baktım ama birşey yazmıyor ki? Yani anlamadım birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 13 Eylül 2010; 14:16:29 >
  • quote:

@Emin abi

PM'e baktım ama birşey yazmıyor ki? Yani anlamadım birşey.

Nasıl yani gelmedi mi 2. PM.

Neyse buraya yazayım beraber şu 3D ikonları yapalım diyorum

Bu @ cwr yine banlanmış yine ne yaptı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Eylül 2010; 16:21:19 >

• Sayfa başı

3 günde 5 sayfa.İlginize teşekkürler.

Nice sonu 5'le biten sayfalara inşaallah.
  • Onu söylemek için PM mi attın Buraya yazdın işte

Yaparız, merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Sayfa başı

3 günde 5 sayfa.İlginize teşekkürler.

Nice sonu 5'le biten sayfalara inşaallah.

Bugsuz bir firmware daha ne olsun, xpress music ve telefon yönetimi aynı anda çalıştıran kurduğum ilk c6 fw si bu

• quote:

Onu söylemek için PM mi attın Buraya yazdın işte

Yaparız, merak etme

Sen yapıpta bana buyur hazır diye link verirsen bozuşuruz ama beraber yapacağız

@ harun_tr

Teşekkürler. Senin de yardımın dokundu. Şu galeri modunu da senin sayende fixledim şimdi yeni linkleri upload ediyorum bu hatayıda giderdik mi herhalde CFW'e bug kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Eylül 2010; 16:31:07 >

• quote:

İkonlar olduktan sonra tek te yapabilirim gibi görünüyor Tamam bu ikonları ben PS ile keserim svg'ye çevirir .mif'e ekler denettiririm birinize

Ben topluyorum yavaş yavaş. Hepsi şeffaf. Ama kimi png, kimi ico sorun olmaz inşallah. Bugün bulabildiğim kadar bulup gece ya da yarın upload edeceğim. Net çok kötü. Olmadı 8 liraya vodafonedan girecez artık bu ay.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

İkonlar olduktan sonra tek te yapabilirim gibi görünüyor Tamam bu ikonları ben PS ile keserim svg'ye çevirir .mif'e ekler denettiririm birinize

Ben topluyorum yavaş yavaş. Hepsi şeffaf. Ama kimi png, kimi ico sorun olmaz inşallah. Bugün bulabildiğim kadar bulup gece ya da yarın upload edeceğim. Net çok kötü. Olmadı 8 liraya vodafonedan girecez artık bu ay.

Aang67 ile ortak bir çalışma içine gireceğiz ve şu 3D ikon yapacağım.O da Extreme sürüm olur artık. Bu arada sürekli 4X5 menülüsünü çıkar diyordun çıkardık yükledin mi

Galeri modu fixlenmiş 1.1 4X3 upload ediliyor. Sonra da 4X5 uploadlanacak.Çok önemli birşey değil isteyen indirir indirmez yani farketmez çok.

• C:\Private\10202BE9 içine atacağımız dosyayı ayarlayıp versen. Ben o dosyaya nasıl ulaşacağımı anlamadım.

Heralde o dosyayı açınca "Videos 0" yazan yeri silip kaydedeceksiniz. Videoları okuması için..
  • en iyi cfw bence bu

symbian 3 de bekleriz @ NomadCRY den
  • Mesajım bulunsun aksama nomadcry ında cfw sını ındırelım bakalım dostum elıne saglık bu arada
  • quote:

C:\Private\10202BE9 içine atacağımız dosyayı ayarlayıp versen. Ben o dosyaya nasıl ulaşacağımı anlamadım.

Heralde o dosyayı açınca "Videos 0" yazan yeri silip kaydedeceksiniz. Videoları okuması için..

Tamam ben anladım eğer bu cümleden birşey anlamadıysanız hiç girişmeyin ben yeni linkleri upload ediyorum siz uğraşmayın

quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

en iyi cfw bence bu

symbian 3 de bekleriz @ NomadCRY den

Teşekkür ederim

de symbian 3 ne iş o biraz zor işte

quote:

Orijinalden alıntı: baxı

Mesajım bulunsun aksama nomadcry ında cfw sını ındırelım bakalım dostum elıne saglık bu arada

Rica ederim.Teşekkürler.CFW'yi kur farkı anlayacaksın sonra yorumunu da bekliyorum.

• Emin abi benim CFW'de de kullanıyorum menüyü haberin olsun

44x44 boyutunda, jpg resmi olursa iyi olur. Olmayanlarında bakarım icabına

Ayrıca abi bu tek kişiyle yapılabilecek birşey ama illa hazır istemiyorum diyorsan buyur Ama iki kişi nasıl yapacağımız hakkında bir fikrim yok

Şu an resimlerini değiştirebileceğim klasörler bunlar:

Uygulamalar
    Oyunlar
    İnternet
    Müzik
    Navigasyon
    Ofis
    Fotoğraflar
    Araçlar
    Videolar
    Diğer (Buna adam gibi bir ikon bulmanız gerek, uygulamalar klasörüyle aynı bu..)

Diğer klasör isimlerine garanti vermiyorum ama görünen her klasör ikonunu değiştirmeye uğraşacağım Eğer geriye klasör kaldıysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 13 Eylül 2010; 14:54:10 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.