Şimdi Ara

10 Years Challenge nin Kralı Burda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
15.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatandaşların büyük çoğunluğu sosyal medyada abuk sabuk akımlara kapıldığı için yok Galatasaray a Falcao gelecek mi gibi sürekli boş boş işlerle uğraştığı için ülke bu halde zaten.Al sana Challenge nin Kralı insanca yaşamayı geçtim hayatta kalma mücadelesi veriyoruz artık daha yok Falcao yok fenerbahçe yok instagramda resmim kaç Like aldı?
    Ulen ülke bitti bitti!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 30 Temmuz 2019; 20:48:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz ne kadar yazarsak yazalım ülke bitti kardeşim.

6-7 Liraya aldığım kağıt rulo havlu 15- 16 lira olmuş Balık konserve 14> 24 lira fındık kilosu 55 lira! bu zamlara asgari ücret mi dayanır yoksa alım gücü mü?

2 yılda her şey uçtu. Başkanlıktan sonra zaten Araba çukura vurdu karter delindi, airbag'ler patladı!

Olay asgari ücret değil, asıl ihracat ve nitelikli üretim.

Ekonomin güçsüz olursa parana oynarlar borsada kendini koruyamazsın. Yavaş yavaş balonun ipini elinden kaçırırsın ve balon sonunda gider.

Döviz yüksek, enerji ithal ediyorsun, politikacılar deli gibi israf ediyor, yandaş da ihale rant komisyon ile hortumluyor.

50 yıl önceyle değişen bir şey yok. Bu ülke düzelmez çünkü hedefler kalitesiz.
    teknik ressamım koca koca makinalar çiziyorum işsizim 5 aydır geçen bi iş yerine gittim ne veriyosunuzdedim 2500 tl dedi hemde haftada 50 saat çalışıcam servis yok cumartesi de calısıcam

adamın şirketindeki herşeyi ben çiziyorum bide ben olmasam çizecek adam yok

sonra ne mi oldu adama gülüp kolay gelsin dedim çıktım firmadan,

oku deneyim elde et kendini geliştir sonra salak salak rakamlar versinler,gider güvenlik görevlisi falan olurum kafam yorulmaz en azından günde 8 saat hesap kitap

yukarda maaşlar yükseldi falan diyen arkadaşlar var onlara hitaben ,

maaşlar yükselmiyor yerinde sayıyor , asgari ücrete %25 zam geldi ama benim cevremde maasına %25 zam gelen yok %5 zor veriyolar millet issizlik var diye susuyor fabrikalar kan aglıyor herkes issiz salak salak paralar veriyolar
  • 10 yıldır aynı maaşı alıyorsan mantıklı bir tablo tabi.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    2000 tl maaşı olan krallar gibi yaşıyordu

2008'de 1500 tlye şimdinin 10 bin tl'sine bedel bilgisayar toplamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 30 Temmuz 2019; 18:12:9 >
    Çok iyi analiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2009 : suriyeli 0
    2019 : suriyeli : 5,000,000 +
  • tabi canım
    et yemekten bıktık.

41 kilo et alınıyormuş.

1-2 lira fark için millet domates patates kuyruğuna giriyordu.

ne çabuk unuttunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 27 Temmuz 2019; 21:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

tabi canım
    et yemekten bıktık.

41 kilo et alınıyormuş.

1-2 lira fark için millet domates patates kuyruğuna giriyordu.

ne çabuk unuttunuz.
    Konudaki tabloda domates varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

2000 tl maaşı olan krallar gibi yaşıyordu

2008'de 1500 tlye şimdinin 10 bin tl'sine bedel bilgisayar toplamıştım
    Madem asgari ücrete bölünmüş, neden tablonun başında 200tl yazıyor?

• Ehonomiye gangbang yapmışlar adeta. Bu nedir arkadaş. Hepsini geçtim sadece son 1 yıl içinde olan %100 civarı devasa artış tek başına yeter.

Ve bugün:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Temmuz 2019; 0:6:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış ve eksik bi karşılaştırma olmuş

• En komiği de tablo her gün daha da eskiyor.
    Tablodaki fiyatlara yine zam geldi.

• Tam bir komedi gülüyorum bu şeylere artık. :) Hiçççç ona buna yazmaya gerek yok madem yapıyorlar eğlenmek lazım.
    o yazan rakamlar o zamanın asgari ücretiyle alabildiğin miktar sanırsam :)
    Her ne kadar işinize gelmesede iktidarın haklı olduğunu düşünmeye çalışssanızda ne yazık ki durum öyle değil be üzücü yokluğu savunmakta varlık kuyruğu demekle paralel galiba.
  • Biz ne kadar yazarsak yazalım ülke bitti kardeşim.

6-7 Liraya aldığım kağıt rulo havlu 15- 16 lira olmuş Balık konserve 14> 24 lira fındık kilosu 55 lira! bu zamlara asgari ücret mi dayanır yoksa alım gücü mü?

2 yılda her şey uçtu. Başkanlıktan sonra zaten Araba çukura vurdu karter delindi, airbag'ler patladı!

Olay asgari ücret değil, asıl ihracat ve nitelikli üretim.

Ekonomin güçsüz olursa parana oynarlar borsada kendini koruyamazsın. Yavaş yavaş balonun ipini elinden kaçırırsın ve balon sonunda gider.

Döviz yüksek, enerji ithal ediyorsun, politikacılar deli gibi israf ediyor, yandaş da ihale rant komisyon ile hortumluyor.

50 yıl önceyle değişen bir şey yok. Bu ülke düzelmez çünkü hedefler kalitesiz.
  • teknik ressamım koca koca makinalar çiziyorum işsizim 5 aydır geçen bi iş yerine gittim ne veriyosunuzdedim 2500 tl dedi hemde haftada 50 saat çalışıcam servis yok cumartesi de calısıcam

adamın şirketindeki herşeyi ben çiziyorum bide ben olmasam çizecek adam yok

sonra ne mi oldu adama gülüp kolay gelsin dedim çıktım firmadan,

oku deneyim elde et kendini geliştir sonra salak salak rakamlar versinler,gider güvenlik görevlisi falan olurum kafam yorulmaz en azından günde 8 saat hesap kitap

yukarda maaşlar yükseldi falan diyen arkadaşlar var onlara hitaben ,

maaşlar yükselmiyor yerinde sayıyor , asgari ücrete %25 zam geldi ama benim cevremde maasına %25 zam gelen yok %5 zor veriyolar millet issizlik var diye susuyor fabrikalar kan aglıyor herkes issiz salak salak paralar veriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 28 Temmuz 2019; 21:57:34 >
  • Challenge nin

• 2009 asgari ücret net: 527₺

527÷16.3= 32 kilo et.

2019 asgari ücret net: 2020₺

2020÷48,20= 42 kilo et.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.