Bugün son ders zili çaldı masamı toparkarken öğrencim geldi yanıma. Öğretmenim sizin sevgiliniz var mı? dedi. Güldüm. Hayırdır Berk niye sordun? dedim. Hiç, merak ettim. dedi. Ben de fazla merak iyi değildir. Senin var mı? dedim. Var dedi. Bizim sınıfta mı dedim. Hayır, 3. sınıflardan dedi. Hadi yaa nasıl tanıştınız, komşun falan mı dedim. Yok dedi folklor çalışmalarında tanıştık dedi. Şuna bak sen dedim utandı biraz kızardı. Giderken 'öğretmenim size de ayarlayayım mı?' dedi ya eşşek sıpası
4. sınıfa gidiyor, sevgili yapmış kendine bir de gelip bana hava atıyor.
Öğretmenim size de ayarlayabilirim haa
Vay sıpa.
şimdiki çocuklar öyle hepsi fırlama..benim 10yaşındaki kuzenim yaptıklarını anlatsam ohoo..Googledan arattıgı şeyleri görseniz senin benim bile aklıma gelmez, fena sapık
şimdiki nesil bambaşka ben bırak bunları anlatmayı nasılsınız öğretmenim derken bile çekinirdim
Lise öğrencileri ulan bak folkler kursundan kız tavlanabiliyormuş diye gider kursa katılırlar
zaman onların zamanı artık.. bu internet evlerimize girdikten sonra bunun gibi daha çook şeylere şaşıracağız..
tam sıpa ya
quote:
Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE
şimdiki çocuklar öyle hepsi fırlama..benim 10yaşındaki kuzenim yaptıklarını anlatsam ohoo..Googledan arattıgı şeyleri görseniz senin benim bile aklıma gelmez, fena sapık
Bende de sapıklığa meyilli çocuklar var ya onları hiç söylemiyorum. Bu en masumu bir de . Sessiz sakin durur. Meğer ne yere bakan yürek yakanmış.
Güzel anıymış
demekki sizi seviyor ve değer veriyorki gelip size anlattı ve size kız bulmayı teklif etti ne güzel
Öğretmenim, afedersiniz akıl vermek gibi olmasın ama lütfen öğrencilerinize bir daha 'fazla merak iyi değildir' demeyiniz. Merak herşeydir! Bu güne nasıl gelindiyse, nasıl başarıldıysa sebebi meraktandır. Yeni beyinlerin potansiyellerini böyle cümlelerle köreltmeyin...
4. sınıf bebesi bulmuş Lise 3 öğrencisi bulamamış.Tüüü lan kalıbıma.