Şimdi Ara

10 TL' DEN Başlayan Kulaklıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
3
Favori
3.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "den"başlayan demesi yüzünden soğuk gibi geliyor ayrıca markalarda tanıdık gelmedi bana (belki benim cahilliğimdir)Yinede paylaşmaktan zarar gelmez.

10tl ve üzeri stok dahilindedir.5tl'lik ürünler stokta yoktur.

10 TL' DEN Başlayan Kulaklıklar

Stokta bulunan kulaklık markaları: Koss, Incase, Audio-Technica,Muvit

Link İçin Tıklayınız
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marka olarak koss marka olanlar çok sağlam ve kalitelidir.evde var bir tane kaç yıl oldu bilmiyorum hala ilk alindigi gibi duruyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aiaiai ,koss, audio-technica bilindik ve kaliteli markalardır. modelleri ve fiyatları konusunda bilgim yok fakat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkimble -- 3 Mart 2015; 9:59:44 >
  • kimse yazmamış çöp . ucuz diye her kulaklık alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

kimse yazmamış çöp . ucuz diye her kulaklık alınmaz.

Yanlışınız var hocam bir kaç ürüne baktım aynı dedikleri indirimsiz fiyatı gördüm diğer sitelerde.İhtiyacı olanlar için çöp değil bence mesela incase Sonic(bilindik bir markamı bilmiyorum) diğer sitelerde dedikleri indirimsiz fiyat civarında bir fiyatla satılıyor indirim ile 160₺ ye alabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 3 Mart 2015; 10:21:53 >
  • 35+ 6tl kargo degermi kulaklik iyimi bilgisi olan?

Edit: Koss RUK30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtheaven -- 3 Mart 2015; 15:53:48 >
  • Ben oğluma koss plug aldım.yarin gelir herhalde.fiyatı diğer sitelere gore iyi geldi.kargo dahil 23 Tl'ye maloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanim -- 3 Mart 2015; 13:59:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4,90'lıklar bitmiş sanırım. 10 liradan başlıyor fiyatlar.
  • Incase Sonic Mikrofonlu kulaklığı kullanan var mı ses izalasyonu nasıl beats mi almalıyım fiyatları bir değil biliyorum ama incase kulaklık olarak nasıldır hiç bilmiyorum şimdiden teşekkürler...
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Valla bence hic de cop felan değil ben yine sıcak fırsatlar sayesinde senheiser almıştım kulağa takılan yerden koptu...philips hediye geldi bir yerden dağıldı..onlardan çok daha once aldığım koss kafa ustu kulaklık hala ilk günkü gibi çalışıyor tas gibi sağlam ve çok da iyi ses veriyor.kulaklık alacak olsam bundan sonra koss dan başka almam.

• muvit bluetooth kulaklık 70 tl bedava ihtiyacı olan kaçırmasın. aptx var , kabloyla sesinin iyi olduğunu duydum. daha yeni kulaklık almasam kaçırmazdım.
  • Çok tesekkurler koss kapiyorum bi adet fiyati yari yariya ayrica alman kalitesi tartisilmaz. Her ne kadar goruntusu milyoncularda satilan kulakliklara benzesede

• alexturner kullanıcısına yanıt
    sözlüklinki bir yanlış yorum neleri değiştiriyor. Marka amerikan olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 4 Mart 2015; 21:18:55 >
  • http://www.tinydeal.com/35mm-in-ear-earphones-for-ipad-iphone-ipod-p-77157.html hiçbirine para verilmez ben bu linktekini kullanıyorum ses harika fiyat 2 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

sözlüklinki bir yanlış yorum neleri değiştiriyor. Marka amerikan olması lazım.

Koss bose bunlar ford gibi amerikan Menşeili olup pazara almayandan giren urunler mesela fordun Türkiyeye giren modelleri dusunun hepsi alman kasa diye geçer ama ford trucklari biz gormeyiz cunku amerikada uretilir amerikada kalir. Biraz dolaylı anlattim fakat umarum anlamissinizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin14309

http://www.tinydeal.com/35mm-in-ear-earphones-for-ipad-iphone-ipod-p-77157.html hiçbirine para verilmez ben bu linktekini kullanıyorum ses harika fiyat 2 dolar

Hehe evet hatta flac parcalar dinlemekte aptallik

• 20 lira civarı ne onerirsiniz hocam kulakici ?

• alexturner kullanıcısına yanıt
    Aydınlattığınız iyi oldu hocam yeni şeyler öğrendik sayenizde sağolun.
  • Arkadaşlar sennheıser cx400II kulaklığımı yanlışlıkla koparttım ne yazık ki . Koss alacağım inşallah sennheiser a yakın bir performans alırım. Cx400ii den sonra tat vermez diye korkuyorum
  • Amazondaki yorumlara göre bassları muhteşemmiş bende şimdi karasız kaldım xiamoi piston 2 almayı düşünüyordum, ama piyasada sahteside çok onun. En azından koss RUK-30 ORJİNAL alsa mı acaba elma sepeti gg da da satıyor aynı fiyata bilginiz olsun.aşagıda da amozondaki yorumlar var.
    http://www.amazon.com/b/ref=stpat_swm?ie=UTF8&node=6361262011&pf_rd_p=2046572122&pf_rd_s=nav-sitewide-msg&pf_rd_t=4201&pf_rd_i=navbar-4201&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1EKR08ZP574JW0E97X1B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simka_3 -- 4 Mart 2015; 23:22:27 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.