Şimdi Ara

10 taksit.com 50 tl hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80 tl üzeri geçerli ve üye olduğunuzda. kod 23NSN

• sadece giyimde geçerli. yoksa blander alacaktım iyi fiyata geliyordu
  • Sadece giyimde geçerli olduğu için bir anlam ifade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 23 Nisan 2012; 19:46:29 >
  • peki güvenilir bir site mi?
  • SANKİ BAZI FİYATLAR ARTMIŞ GİBİ
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Eşime Puma ayakkabı aldım. Kargo dahil 56 TL'ye geldi. Çeksiz fiyatlar şişirilmiş, ama çekle birlikte uygun oluyor. Asics'ler (Mexico) 79 TL'ye geliyor. Tabii beden bulma sıkıntısı var.
  • hangi siteden bahsediyorsunuz, nasıl konu açıyorsunuz arkadaş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı
    hangi siteden bahsediliyor acaba
  • Başlıkta site adı var arkadaşlar
  • Başlığı okumadan kimse konuya girmez. Başlığı okuduğu halde başlıkta yazan adresi göremeyenlere birşey diyemem. Tamam, ilk mesajda link olması gerekirdi. Ama başlıkta yazanı göremeyenlere dsword'un lafıyla cevap vereyim: KÖRLER, sağırlar, birbirini ağırlar.
  • İyide başlıkta 10 ve taksit.com'un arasında niye boşluk var ? Bende ne alaka diyorum. 10taksit.com yazsanıza şöyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Eşime Puma ayakkabı aldım. Kargo dahil 56 TL'ye geldi. Çeksiz fiyatlar şişirilmiş, ama çekle birlikte uygun oluyor. Asics'ler (Mexico) 79 TL'ye geliyor. Tabii beden bulma sıkıntısı var.

inşallah orjinaldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Eşime Puma ayakkabı aldım. Kargo dahil 56 TL'ye geldi. Çeksiz fiyatlar şişirilmiş, ama çekle birlikte uygun oluyor. Asics'ler (Mexico) 79 TL'ye geliyor. Tabii beden bulma sıkıntısı var.

inşallah orjinaldir

kodu giriyorum ama indirim olmuyor. kampanya grupfoni yi mi seçeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

quote:

quote:

inşallah orjinaldir

Aynen arkadaşlar kod bölümüne ne gireceğiz grupfoni ve yemekspeti var bir bölüm seçmemiz gerekiyor olmuyor alan arkadaşlar nasıl nereye yazmışlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

quote:

quote:

inşallah orjinaldir

Aynen arkadaşlar kod bölümüne ne gireceğiz grupfoni ve yemekspeti var bir bölüm seçmemiz gerekiyor olmuyor alan arkadaşlar nasıl nereye yazmışlar?

Kampanya bitti galıba

• Saçmasapan bir site..

2-3 tane ayakkabı koymuşlar.Birçoğu bayan için zaten..Olmayanlar içinden ön sipariş diye birşey icat etmişler... Önsipariş içinde sanırım parayı peşin alıyorlar..Sonra sen sağ ben selamet olmasın

10 taksit.com 50 tl hediye çeki

Site tasarımı dersen yerlerde sürünüyor..Berbat durumda..

Kısacası maceraya gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 24 Nisan 2012; 8:25:38 >
  • quote:

quote:

inşallah orjinaldir

Eşim işteyken almıştım. İşten geldiğinde resmini gösterdim, beğenmedi. Ben de bugün telefon açtım iptal için. Hiç sorun çıkarmadan iptal ettiler ve hesabıma tekrar 50 TL'lik hediye çekini tanımladılar (Ağustos'a kadar geçerli). (Kod geçersiz diyen arkadaşlara not: Dün için bir kampanyaydı, 23 Nisan'a özel.) İleride mutlaka birşeyler bulurum. Kısacası, uzatmadan iade ve tekrar çek tanımlama gibi jestleri hoşuma gitti. Orjinal konusuna gelince, orjinal olduklarını düşünüyorum. Çünkü model ve beden sayısı kısıtlı. Çakma olsaydı her bedeninden bulunurdu. Bir de Turizm'de çalıştığım için çakma ayakkabıları ve modellerini çok iyi biliyorum, çünkü Antalya'da çok satılıyor bu tarz ürünler. Çakması olmayan modeller de var satışta. Ama siteden daha önce alışveriş yapmadım, o nedenle %100 birşey diyemem. Sadece kanaatim orjinal oldukları yönünde. İleride tekrar sipariş verdiğimde görürüm artık.

• quote:

quote:

quote:

inşallah orjinaldir

Eşim işteyken almıştım. İşten geldiğinde resmini gösterdim, beğenmedi. Ben de bugün telefon açtım iptal için. Hiç sorun çıkarmadan iptal ettiler ve hesabıma tekrar 50 TL'lik hediye çekini tanımladılar (Ağustos'a kadar geçerli). (Kod geçersiz diyen arkadaşlara not: Dün için bir kampanyaydı, 23 Nisan'a özel.) İleride mutlaka birşeyler bulurum. Kısacası, uzatmadan iade ve tekrar çek tanımlama gibi jestleri hoşuma gitti. Orjinal konusuna gelince, orjinal olduklarını düşünüyorum. Çünkü model ve beden sayısı kısıtlı. Çakma olsaydı her bedeninden bulunurdu. Bir de Turizm'de çalıştığım için çakma ayakkabıları ve modellerini çok iyi biliyorum, çünkü Antalya'da çok satılıyor bu tarz ürünler. Çakması olmayan modeller de var satışta. Ama siteden daha önce alışveriş yapmadım, o nedenle %100 birşey diyemem. Sadece kanaatim orjinal oldukları yönünde. İleride tekrar sipariş verdiğimde görürüm artık.

o zaman güzel bir gelişme olmuş, biz de olumlu sitelere ekleyelim madem

• Nike'ta vs. fiyatlar çok uygun ama güvenebileceğimiz bir yer mi veya ürünler orijinal mi insan tereddüt etmeden yapamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitecrow1

Nike'ta vs. fiyatlar çok uygun ama güvenebileceğimiz bir yer mi veya ürünler orijinal mi insan tereddüt etmeden yapamıyor.

Ben 1 saat önce yeni bir sipariş verdim (Tiger). 2 işgünü içerisinde gönderiliyormuş. Buradan bilgilendirme yaparım orjinalliğiyle ilgili. Ayrıca telefonda verilen bilgiye göre Nike kampanyası 3 gün sürecekmiş. Ondan sonra başka bir markada kampanya olacakmış.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.