Şimdi Ara

10. SINIFTA AŞIK OLDUĞUM KIZI ELDE EDISIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan 19 yasindayim. 10. Sinifta bir kizi cok sevmistim. Hayaller kuruyordum kafamda. Ona surprizler falan yapıyodum kendimce kafamda. Bildigin mecnundum yani.

Kizla arkadaştık. Sevgilisi vardi bunun. Sevgilisi anlatıyordu bize. Ne hediye alayim falan filan. Boyle 2 sene gecti. 11de de yaniktim ben. Sonlara dogru unutmustum çirkin de gelmeye baslamisti.

Sonra bu sevgilisinden ayrildi. Ben de cok degismistim 2 senede. Tipim falan baya duzelmisti yani ergenlikle. Kiza zarf atayim dedim. Karsilik verdi. 1 gun sevgili gibi takildim ertesi gun yuzune bakmadim.

Boyle yapmamin sebebi 2 yil öncesinde asik olmam değildi. 4 yillik bi arkadasligimiz vardi bozulmasin istedim. Zaten onla ciktigim gün 2 yil oncesi aklima dahi gelmemisti.

Ama simdi düşününce 2 yil once ulasilmaz gelen kizi 2 yil sonra ortada bıraktım. Yaptığım dogruydu veya yanlıştı bunu geçelim ama o 10. Sinifta ben ona asikken sevgilisini anlatmasi cok koyuyordu bana be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet patlat bi 31

• quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıdı Arayan Adam

Özet patlat bi 31

böyle yorumları görünce bıraksım geliyor dhyi. ulan eski samimiyet terbiye kalmamış be.
  • kesnek kullanıcısına yanıt
    ee sonra noldu
  • üniversitede değil misin sen şimdi kardeş? niye eski defterleri kurcalıyorsun?
  • boşver em onu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

üniversitede değil misin sen şimdi kardeş? niye eski defterleri kurcalıyorsun?

Unideyim de bazen kiz aklima geliyor. Baska kimseyi oyle sevmemistim ve ilk sevgilimdi. Tabi sevgili olmak sayilirsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanlarda 16

ee sonra noldu

İçimde ukte kaldı.

Ama böylesi daha iyi biliyormusunuz. Kavusunca mesk kavusamayinca ask olur.

• sen sırf 2 yil önceki yaptigi icin mi biraktin kizi tam cozemedim onu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: elfgözlülegolas

sen sırf 2 yil önceki yaptigi icin mi biraktin kizi tam cozemedim onu ?

Hayir hocam daha sevgilisinden yeni ayrilmisti. Biz o gün sevgili gibi el ele tutustuk ettik. Aksam sosyal medyada sevgilisiyle olan fotograflarini gordum daha silmemisti ve arkadasligimiza zarar gelmesin istedim 4 senelik arkadasimdi. Ertesi gun sanki dun hicbir sey olmamis gibi davrandim arkadas kaldik.

Ama unutamadim kizi tabi. Arada aklima gelir hep. Ilk sevgilimdi benim. Ilk kez onun ellerini tutmustum. 10. Sinifta bir baska seviyodum. 12De biraz abazanlik vardi ama 1p. Sinifta cok temiz duygularla sevmiştim.

Sonra anladim zaten nicin 10. Sınıfta degilde 12de o kizi elde edebildigimi. Kizlari saf duygularla sevmemek gerekiyormus. Kendilerini cinsel obje olarak görmek istiyorlar.

• Arkadaşım böyle kolay unuttuysan 2 yıl önce yaşadığın o şey,aşk değil.Yanlış anlama söylediklerimi sana bişey demiyorum ama aşktan bu kadar kolay bahsedilmesi sinirime gidiyor.2 yıl önce çok sevmiş olabilirsin ama şuan onun sana çirkin gelmesi ve ortada bırakmanın aşkla alakası dahi yok.Yeni nesil sağolsun aşk ağıza sakız oldu."Gerçek" aşk unutulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADRETTİN UMMAN

Arkadaşım böyle kolay unuttuysan 2 yıl önce yaşadığın o şey,aşk değil.Yanlış anlama söylediklerimi sana bişey demiyorum ama aşktan bu kadar kolay bahsedilmesi sinirime gidiyor.2 yıl önce çok sevmiş olabilirsin ama şuan onun sana çirkin gelmesi ve ortada bırakmanın aşkla alakası dahi yok.Yeni nesil sağolsun aşk ağıza sakız oldu."Gerçek" aşk unutulmaz.

Arkadaşım hicbir yerde asik oldum yazmadim zaten hayirdir nerenle okudun

• quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

quote:

Arkadaşım böyle kolay unuttuysan 2 yıl önce yaşadığın o şey,aşk değil.Yanlış anlama söylediklerimi sana bişey demiyorum ama aşktan bu kadar kolay bahsedilmesi sinirime gidiyor.2 yıl önce çok sevmiş olabilirsin ama şuan onun sana çirkin gelmesi ve ortada bırakmanın aşkla alakası dahi yok.Yeni nesil sağolsun aşk ağıza sakız oldu."Gerçek" aşk unutulmaz.

? 10. SINIFTA AŞIK OLDUĞUM KIZI ELDE EDISIM

• quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

quote:

son söyledginiz biraz abarti olmus

siz

....boyle boyle.. fotolari da silsen hani ....

gibisinden deseydiniz belki farkli olurdu

yine de son soylediginiz biraz ayip kacmis gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.