Lise 2 en kolayıydı bence. Lise 3 de yığıyorlar dersleri yığıyorlar dersleri kafanı kaldıramıyorsun. Lise 2 ve Lise 4 en kolay lise zamanlarıdır.
11.sınıf lisenin en kolay sınıfıdır dersler basittir 10.sınıfta trigonometri parabol gibi ağır 2 konu vardır ama 11.sınıfta ağır mat konusu yoktur. 10.sınıfta kimya zordur mesela ama 11.sınıfta redoks hariç zor konu yoktur vs. yani diyorum ki 11 çok rahat geçer
Suan 10.sniftaym 10.snif zor 11 daha kolay diyorlar ama bilmiyorum
Su an 10. Siniftayim ve cok kolay . Sınavdan önce çalışıyorum.
Senin isteğine bağlı iyi bir üniversite istiyorsan 12.sınıf konuları zor liseden mezun olmak istiyorsan en kolay sınıf 12.sınıf sınav bile olmuyor bazı okullarda
çalışırsan hepsi kolay çalışmazsan hepsi zor
10 sınıf biraz daha ağır 11. sınıfa göre özellikle matematikte. Fakat 10. sınıfın avantajlı yanı matematikte konular birbiriyle bağlantılı ilerliyor. 11. sınıfta hemen hemen bütün konular birbirinden bağımsız.
Zorluk bakımından 10>9>11>12..
11 daha zor bence. Genel olarak bakarsak da en zor sınıf 9. sınıftır özellikle de 2. dönemi.
meslek lisesi en zor sınıf 11çünkü dal seçersin yeni dersler gelir ağırlaşır en kolay 10bence
10 daha kolay.
10. sınıfta ilk dönem 7 zayıfım vardı , 2. dönem 3 zayıfım. Neredeyse kalıyordum ama çalışıp geçtim bütünlemede. 11. sınıfta ise sıra arkadaşımı değiştirmiştim zayıf falan kalmamıştı. 12'de de zaten hocalar bile takmıyordu ama gıcık bir kadın vardı bütünlemeye bırakmıştı bizi ondan da geçmiştim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme