Şimdi Ara

10.Sınıfım . ATL Staj hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

atl 10.sınıf makine teknolojisi bölümü okuyorum
    bu hafta hoca geldi sıradayken herkese kağıtlar verdi staj kagıdı . bunları dolduracakmışız . istediğimiz firmaya v.s gönderecekmişiz ama ben pek anlamadım . çünkü hoca bunları geri alacagım dedi . 8 mayıs gibi bişey dedi

ayrıca toplam 300 saat yapacakmışız . bunlar yazın olacakmış yani okul zamanında staj yapmayacagız değil mi ?

bi de aynı sınıfta arkadaşım var doğrusu sınıftaki en iyi dostum bunun babasınnın sanayide atölyesi var 2 katlı . arkadaşım orada yapmış gösterecek kendini ben de orada yapabilir miyim ? yani çocuk oraya gitmyecek sadece babası imzalayacak . ayrıca çocugun babasını bizim hocalar felan tanıyo ..

yani çocugun babası imzalarsa geldi diye sorun olur mu ?

• Atl olduğun için yazın yapacaksın ister hepsini 10.sınıfta 300 saat olarak yaparsın ister 10.sınıf 100 11.sınıf 200 yaparsın.Kesinlikle naylon staj yap hiç ugraşıp eziyet çekme hoca geldiğinde zaten izinli veya serviste deseler yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Atl olduğun için yazın yapacaksın ister hepsini 10.sınıfta 300 saat olarak yaparsın ister 10.sınıf 100 11.sınıf 200 yaparsın.Kesinlikle naylon staj yap hiç ugraşıp eziyet çekme hoca geldiğinde zaten izinli veya serviste deseler yetiyor.

peki şu kağıt işini nasıl yapacagım . hoca bana kağıdı verdi . ben bu kağıdı doldurup işyerine vereceğim . onlar onaylayacak . sonra geri getirip okula mı vereceim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Atl olduğun için yazın yapacaksın ister hepsini 10.sınıfta 300 saat olarak yaparsın ister 10.sınıf 100 11.sınıf 200 yaparsın.Kesinlikle naylon staj yap hiç ugraşıp eziyet çekme hoca geldiğinde zaten izinli veya serviste deseler yetiyor.

peki şu kağıt işini nasıl yapacagım . hoca bana kağıdı verdi . ben bu kağıdı doldurup işyerine vereceğim . onlar onaylayacak . sonra geri getirip okula mı vereceim ?

Evet ama benim bildiğim o kağıt o kadar önemli değildi staj dosyası alıp onun içindeki kağıdı onaylatıyordun o işleme giriyordu.Bizim okulda böyle ama sen yinede bir arkadaşlarına sor

• öğretmeninin verdiği o kağıt, sözleşmedir. sözleşme 2 kopya olarak düzenlenir. birisi işyerinde, diğeri okulda kalacaktır. sözleşmede hakların yazdığı için, en önemli belgedir. tamam naylon staj yapacaksınız, ama en azından size verilen kağıtları okuyarak, bir şeyler yapmış gibi görünün. bu kafayla üniversiteye gitseniz ne olacak. orada da staj yapmanız gerekecek. naylon staj yapa yapa naylon çalışmayı mı planlıyorsunuz.

staj formalite icabı yapılan bir şey değildir.öğrencinin piyasayı tanıması ve mesleğindeki yenilikleri görmesi içindir. bu aynı zamanda tecrübe kazanmanızı sağlayacaktır. staj yaparken, amirlerinin gözüne girerek, kalıcı olan öğrencilerimizde var. ama naylon staj yapmaya kararlıysanız, sonradan "tecrübeli eleman istedikleri için,okuldan yeni mezun olmuş kişilerin önünü kapatıyorlar." diye şikayet etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 2 Mart 2013; 13:43:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.