Şimdi Ara

10 sene Silkroad oynamak!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim arkadaş beyler kendine birde din kurmaya çalışıyor,Muratizm diye kafayı sıyırdı. Nasıl kurtaracaz bu güzel kardeşi ? Yazılağa gittiğimizde gemiden iner inmez kumu güneşi denizi bırakıp exp kasmaya gidiyor.
    Kendisini çok severim ama çığrından çıktı.

• silkroad bağımlılık yapardı
    ama artık bitti
    bitirdiler oyunu parayı basan sun som +9 alıyor
  • lalelim kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kere girmiştim. Ama benim tarzım değil bu oyunlar zaman ve para kaybı hemde hat safa da nasıl bıraktıracağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Hocam bir kere girmiştim. Ama benim tarzım değil bu oyunlar zaman ve para kaybı hemde hat safa da nasıl bıraktıracağız ?

malesef o sıkılmadan oyundan siz ona bıraktıramazsınız oyunu
  • lalelim kullanıcısına yanıt
    Adam karakteri açık bırakıp onu izliyor seyrediyor. Ne bela bir oyunmuş ya bende girdim meraktan canavar öldürmekten iflahım söndü. :D
  • Ben oks yi zamanında silkroad yüzünden kazanamadım, sınavdan erken çıkıp kervan yatmasın diye eve gitmiştim. Düşün yani nasıl bir hastalık. 3 sene filan oldu bırakalı, şimdi de Aion online a sardım sabah akşam oradayım.
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Sen yine bırakmışsın burda kredi çekip,20 bin 30 bin tl yatıranlar var. Allah akıl fikir versin ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parasız Yeni Online oyun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birakilmaz sro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sro unutulmaz 11 yıldır oynarım şu oyunu,Çocukluğum bu oyunu oynayarak geçti be
  • Biz de zamanında delisiydik az para kaçırmadık ama cap 100 den sonra cıvıdı. Tahmin ettiğim gibi batmış durumda şuan oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 sene oynadım pişman değilim hayatımda en çok o oyunda eğlendim
  • silkroad efsane oyundu be.
    tekrar başlamayı düşünüyorum ne zamandır da çok pahalı pvplerde kapanıyo sürekli
  • zamanında az Knight, Silkroad tartışması yapmazdık. Bizim tafya Knight oynardı tabi.
  • silkroad çok eskiden oynadım çok sıkıcıydı neresi güzel anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.